Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ulaşmış annem kızlar. Bir boşlukta aramış ama telefonu yine kapalı yanı müsait olamiyormus. En zor görevlerden birini yapıyormuş suan şehitlerimizi içeri taşıyorlarmış ahh allahim
Kardeşine ulaşılmasına çok sevindim canım rabbim diğer ailelerin de evlatlarına kavuşmayı nasip eder inşallahhh

Of hiç gücüm yok yA çok sıkıldım herşeyden

Iyi akşamlar kızlar
Hepimizin başı sağolsun ,rabbim sabırlar versin
Güzel günler gelsin artık
Hastaneler karışık ve kalabalık

Ulaşmış annem kızlar. Bir boşlukta aramış ama telefonu yine kapalı yanı müsait olamiyormus. En zor görevlerden birini yapıyormuş suan şehitlerimizi içeri taşıyorlarmış ahh allahim
Icim yaniyor bu olup bitenlere. Dunden beri hayattan iyice sogudum. Onlarca ocaga ates dustu insanlar evladini kardesini babasini esini kaybetti yine onlarca insanin cigeri yandi hayati tarumar oldu. Sabah uyandigimdan beri kendimi sorguya cekip duruyorum masum yavrularimi bu berbat dunyaya getirerek iyimi ettim kotumu diye. Allah evlatlarimizi korusun evladini kaybeden ana babalarada sabir versin sehitlerimizin mekani cennet olsun.. Umarim bu son sehit haberi olur umarim bu felaketlerle dolu karanlik gunler bir an once geride kalir..

Tek duamız bu suan insaallah

Günaydın gece abi bebeği banyo yaptırdık sabah kalktık kahvaltı hazırladım oturdular kp diyor ki bende görecektim banyo yaptığını çıplak görmek istiyormuş bende dedim ki çıplak görmek çok kolay ben üzerini değiştirirken görebilirsiniz . Biz çocuğu ebeveyn banyomuzda eşimle soyunup yıkıyoruz üşümesin diye . Dünde kv yi çocuğun dudağından öperken gördüm çok sinirliyim zaten kendi annem yapsa neler demiştim şimdiye kadar eşim kp in telefon faturasını Ödemiş dün 50 TL . Ben e bebekten kanguru ve temizleme pamuğu aldım 130 TL . Hesapta az para kaldı şimdi biletlerini de biz alırız ona da gider yine bu ay zor geçiyor kızlar. Öksürüğüm bitmişti geri döndü öksürmekten ciğerlerim yanıyor

Çamaşır katladim . Yenilerini astım. Etrafı toparladım.
Oyuncakları ayikladim.
Gardroplari düzenledim
Kendime iş çıkarıyorum.
Yarın temizlikçi cagirmayacagim. Annem bebekle ilgilenirken ben hallederim işleri . Ayda 1 yeter.

Eşimle pek konusamaiyoruz o da üzgün.

Kahvaltı yaptık.dunden kalma ıspanaklı börek vardı.
Öğlene akşama da yeşil fasulye ve pirinç pilavı yapacağım. Yanına ayran.

Annem hemen heman her konuda beni eleştirir. Hafta içi hastaneye goturdum bunu . şoförlüğüme laf söyledi
Ama ev hanimligimi çok beğendi ilk kez
Yazdan yaptığım konservelr buzlugumdakiler vs çok hoşuna gitti. Yemeklerim,evimin düzeni vs.
Bugün evdeyiz harcamam olmaz.
Ek dersin de etkisiyle ay sonuna biraz para artacak diye hesap ettim. Pazartesi 1gram daha alacağım.

Singapurda olan kardesimle konustum moralim cok bozuldu. Viruse yakalananlarin sayisi 96 olmus ve kucucuk bir yer ulkenin bir ucuyla diger ucu arasinda 35 km var. Is yerinde temas yasaklanmis belirli bir mesafede olmalari gerekiyor toplantilarin hepsi iptal edilmis gunde 3 sefer atesimizi kontrol ediyorlar diyor kardesim. Kalabalik gruplar icin kapali ortamlar yasaklanmis. Aklim hep kardesimde daha bir yil kalmasi gerekiyor orda.

Offfff yaaaaaa 2020 ne kadar kötü başladı

Benim iş yerimde de yabancı popülasyon yoğunluğu çok fazla. Ofislerin muhtelif yerlerine el dezenfektanı koymuşlar. Turnike geçişleri, tuvalet çıkışları vs. Yakında bize de ateş ölçümü getirirlerse şaşmam.

Siz turkiyede mi ikamet ediyorsunuz? Bu virus kabus gibi coktu uzerimize.
Offfff yaaaaaa 2020 ne kadar kötü başladı
Aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…