- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.761
Rabbim sağ Salim evinize döndürür inşallahhhYok canım kapalı telefonu hala
Kardeşine ulaşılmasına çok sevindim canım rabbim diğer ailelerin de evlatlarına kavuşmayı nasip eder inşallahhhUlaşmış annem kızlar. Bir boşlukta aramış ama telefonu yine kapalı yanı müsait olamiyormus. En zor görevlerden birini yapıyormuş suanşehitlerimizi içeri taşıyorlarmış ahh allahim
Amin insaallah.Kardeşine ulaşılmasına çok sevindim canım rabbim diğer ailelerin de evlatlarına kavuşmayı nasip eder inşallahhh
Icim yaniyor bu olup bitenlere. Dunden beri hayattan iyice sogudum. Onlarca ocaga ates dustu insanlar evladini kardesini babasini esini kaybetti yine onlarca insanin cigeri yandi hayati tarumar oldu. Sabah uyandigimdan beri kendimi sorguya cekip duruyorum masum yavrularimi bu berbat dunyaya getirerek iyimi ettim kotumu diye. Allah evlatlarimizi korusun evladini kaybeden ana babalarada sabir versin sehitlerimizin mekani cennet olsun.. Umarim bu son sehit haberi olur umarim bu felaketlerle dolu karanlik gunler bir an once geride kalir..Ulaşmış annem kızlar. Bir boşlukta aramış ama telefonu yine kapalı yanı müsait olamiyormus. En zor görevlerden birini yapıyormuş suanşehitlerimizi içeri taşıyorlarmış ahh allahim
Tek duamız bu suan insaallahIcim yaniyor bu olup bitenlere. Dunden beri hayattan iyice sogudum. Onlarca ocaga ates dustu insanlar evladini kardesini babasini esini kaybetti yine onlarca insanin cigeri yandi hayati tarumar oldu. Sabah uyandigimdan beri kendimi sorguya cekip duruyorum masum yavrularimi bu berbat dunyaya getirerek iyimi ettim kotumu diye. Allah evlatlarimizi korusun evladini kaybeden ana babalarada sabir versin sehitlerimizin mekani cennet olsun.. Umarim bu son sehit haberi olur umarim bu felaketlerle dolu karanlik gunler bir an once geride kalir..
Offfff yaaaaaa 2020 ne kadar kötü başladıSingapurda olan kardesimle konustum moralim cok bozuldu. Viruse yakalananlarin sayisi 96 olmus ve kucucuk bir yer ulkenin bir ucuyla diger ucu arasinda 35 km var. Is yerinde temas yasaklanmis belirli bir mesafede olmalari gerekiyor toplantilarin hepsi iptal edilmis gunde 3 sefer atesimizi kontrol ediyorlar diyor kardesim. Kalabalik gruplar icin kapali ortamlar yasaklanmis. Aklim hep kardesimde daha bir yil kalmasi gerekiyor orda.
Benim iş yerimde de yabancı popülasyon yoğunluğu çok fazla. Ofislerin muhtelif yerlerine el dezenfektanı koymuşlar. Turnike geçişleri, tuvalet çıkışları vs. Yakında bize de ateş ölçümü getirirlerse şaşmam.Singapurda olan kardesimle konustum moralim cok bozuldu. Viruse yakalananlarin sayisi 96 olmus ve kucucuk bir yer ulkenin bir ucuyla diger ucu arasinda 35 km var. Is yerinde temas yasaklanmis belirli bir mesafede olmalari gerekiyor toplantilarin hepsi iptal edilmis gunde 3 sefer atesimizi kontrol ediyorlar diyor kardesim. Kalabalik gruplar icin kapali ortamlar yasaklanmis. Aklim hep kardesimde daha bir yil kalmasi gerekiyor orda.
Siz turkiyede mi ikamet ediyorsunuz? Bu virus kabus gibi coktu uzerimize.Benim iş yerimde de yabancı popülasyon yoğunluğu çok fazla. Ofislerin muhtelif yerlerine el dezenfektanı koymuşlar. Turnike geçişleri, tuvalet çıkışları vs. Yakında bize de ateş ölçümü getirirlerse şaşmam.
AynenOfffff yaaaaaa 2020 ne kadar kötü başladı
Evet Türkiyedeyim. Yani bizde de ufak ufak önlemler alınmaya başladı.Siz turkiyede mi ikamet ediyorsunuz? Bu virus kabus gibi coktu uzerimize.
Aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?