Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah baktık kıpkırmızı olmuş.
Eşim beyazlık yok iltihap yok geçirmeye çalışalım diyor sprey gargara çay vs ile
Benimde öyle yine stresimden boğazım şişti resmen eşimde aynı bende rezene süt çayı ıhlamur içim dışım çay oldu

İki gündür harcamasız gidiyordum bugün market harcaması yaptım 100tl
Yarım kilo kıyma
Yarım kilo zeytin
1 litre günlük süt
Tursil sıvı deterjan (indirimde idi stok için aldım)
Ped
Bir paket bitter çikolata
4lü büyük ıslak mendil

eskiden şunları taş çatlasın 60 tl ye alırdım. Her markete gittiğimde sinirlerim bozuluyor

İyi geceler kızlar
Şu aralar günler hızla geçiyor benim için
Dün sabah annem hastaneden çıktı akşama kadar onun yanındaydım babama emanet edip eve geldim kayınvalidemler gittiler
Bu sabah yine gittim akşam geldim geçmiş olsuna gelen giden oluyor yemek hazırlıyorum annemlere
Yemek hariç her işi babam yapıyor anneme çok Yardımcı oluyor içim rahat akşamları eve geliyorum 1 hafta boyunca bu şekilde hergün gidip gelicem çok yakınız zaten 5 dk mesafede
Bugün eşimin primi heseba yattı bu yıl 2 basamaklı rakamları gördük çok sevindik
Maaş zamları açıklandı 2 aylık farkıda yatırdılar 14 bin civarı bir para yatmış oldu
2 aylık biriktirdigim 4800 tl de var
Ama ben daha hiç altın almadım yanlış yapıyorum ama niyeyse bekliyorum

Akşam eve gelirlerkende markete ugradık
Tuvalet kağıdı 32 li
Pilavlık bulgur
Kısırlık bulgur
Kırmızı mercimek
Vileda mob u
1 kilo mantı
130 tl ödedik
Arabaya mazot aldık 100 tl

Kızlar bişey sorucam bilen varsa beni aydınlatın lütfen
Tekrar allah rahmet eylesin şehitlerimiz için içim yanıyor aklıma her geldiginde
Buradan ve ya çevreden hep duyduk açıklanandan daha çok şehidimiz var diye
İsimleri belli oldu açıkladılar
Şimdi kendi kendime diyorum ki ailesinde şehit olanlar tv de ismi geçmiyor bizim şehidimizin eksik açıklıyorlar biride çıkıp haykıramaz mı
İzin mi verilmiyor ne oluyor
Umarım anlatabilmişimdir ne demek istedigimi

1 kiloElma 1kilo armut 2kg portakal 1kg kivi 1 kgmuz 1kgkarnabahar 600grzeytin bir koliyumurta 500grpeynir 2 adet kivircik 1 kg mantar 1 kg havuc ve corap 120 tl tuttu

İyi para canım.
Güzel degerlendirin

O işler biraz karışık

Günaydın gece emziriyorum diye terliyorum boğazım zaten felaket geçmiyor eşimde aynı durumda . Gece bebek gece uykusuna geçiyor o zaman uzun uyuyor diyorum ki acile gidelim sürekli yok yok diyip duruyor hayır da nasıl geçecek böyle bilmiyorum eşim işe gitti bende hemen bi duş aldım birazdan kahvaltı hazırlarım. Akşama Et suyuna şehriye çorbası, bulgur pilavı yapacağım birde tatlı yaparım çayla yenir

Günaydın kızlar
Bugün tartı günümdü az önce tartıldım bu hafta hiç verememişim ama almamışımda
Gece regl oldum onunda etkisi vardır diye düşünüyorum çünkü karnım çok şiş gibi
Kmsl Hnd
Zeynolin44
Kızlar sizde diyetteydiniz yanlış hatırlamıyorsam verebildiniz mi

regli bitince tartil canım
2.5 kg verdim canım ama bir ay oldu kolay veren biri değilim
Ama çok iyi kilo alırım

Günaydın annemler geliyor bugün mutluyum
Börek pasta kurabiye hazır
Yemeğe patlıcan tava fırına göndericem
Yeşil mercimek çorbası babam çok sever
Tereyağlı bulgur pilavı onuda çok severler
Karnabahar yoğurtlarım
Salata
Simdi komple evi temizlemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…