- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.881
Güzel günlerde kullan canım hayırlı olsun:)Kızlar eşim bana araba almış sürpriz kredi çekip çok mutluyum
hayırlı olsun kazasız belasız kullanKızlar eşim bana araba almış sürpriz kredi çekip çok mutluyum
boşvertuce_tuce evet karışık olduğunu tahmin edebiliyorum ama aklım almıyor bu konuda bilgim yok açıkçası etrafımda polis asker pek tanıdıgımda yok.küçük çocuklar gibi kendimce mantıklı bir cevap bulmaya çalışıyorum
Ay ne güzel bi haber hayırlı olsun güle güle kullanKızlar eşim bana araba almış sürpriz kredi çekip çok mutluyum
Evet canım diyetteyim geçen hafta 2 kilo verdim bu cuma tartılacam sende güzel vermişsinGünaydın kızlar
Bugün tartı günümdü az önce tartıldım bu hafta hiç verememişim ama almamışımda
Gece regl oldum onunda etkisi vardır diye düşünüyorum çünkü karnım çok şiş gibi
Kmsl Hnd
Zeynolin44
Kızlar sizde diyetteydiniz yanlış hatırlamıyorsam verebildiniz mi
Hayırlı olsun canım güle güle kullanKızlar eşim bana araba almış sürpriz kredi çekip çok mutluyum
Bol keyifler canım ailenleÇamaşır astım evi temizledim wc banyo bitti bende bittim bir saate evde olurlar
Yeşil mercimek çorbası yaptım bizimkiler yiyip gittiler akşamada yeter etimi tavalıgıda cıkardım buzluktan
Buzluk çok büyük kolaylık oldu az kaldı yendi hszırladıklarım bundan sonrada taze alırız yavaş yavaş
Canım nasılsın diyet yapıyor musunEvi toparladım havalandırdım
Köfte yoğurdum dolapta dinleniyor şekil verip buzluğa atacağım
Akşam için bulgur pilavı ve buzluktan taze fasulye yaptım, yanına ayran salata yaparım yenir
bugün de biraz harcamalı geçer doğum kontrol hapı ve marketten ekmek marul alacağım
hava çok güzel bugün istanbulda, oğlanı parka götürürüm uyanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?