Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın haftasonu temizlik yaptk eşimle mis gibi oldu çamaşırları yıkadım katla yerleştr ütüle zaman geçip gitti çocukları parka götürdük baya eğlendiler havada güzeldi şansımıza pazara gittik çok bişey almadık meyve aldık bolca ıspanak ve havuç aldım 50 tl harcadım.annem bu hafta bizde yemeklerimi yapar sağolsun

boşver

Evet canım diyetteyim geçen hafta 2 kilo verdim bu cuma tartılacam sende güzel vermişsin
Kızlar eşim bana araba almış sürpriz kredi çekip çok mutluyum
Hayırlı olsun canım güle güle kullan

Çamaşır astım evi temizledim wc banyo bitti bende bittim bir saate evde olurlar
Yeşil mercimek çorbası yaptım bizimkiler yiyip gittiler akşamada yeter etimi tavalıgıda cıkardım buzluktan
Buzluk çok büyük kolaylık oldu az kaldı yendi hszırladıklarım bundan sonrada taze alırız yavaş yavaş

Bol keyifler canım ailenle

Evi toparladım havalandırdım
Köfte yoğurdum dolapta dinleniyor şekil verip buzluğa atacağım

Akşam için bulgur pilavı ve buzluktan taze fasulye yaptım, yanına ayran salata yaparım yenir

bugün de biraz harcamalı geçer doğum kontrol hapı ve marketten ekmek marul alacağım

hava çok güzel bugün istanbulda, oğlanı parka götürürüm uyanınca

Kahvaltı hazırladım kp ekmek ve yumurta aldı . Kahvaltı yaptık topladım kv yarın gideceklermiş çarşıya gittiler bende hemen mercimek çorbası koydum kek yaptım bulaşık makinası çalıştırdım. Evi süpürdüm yüzeysel havluları yıkadım. Üzerimi değişip makyaj yaptım tabi bu arada bebek emzir temizle filan süt içiyorum bu ay 3. Kez regl olacağım sanırım bacaklarım filan ağrıyor

Canım nasılsın diyet yapıyor musun

Slm kızlar
Öğlen dünden kalan patlıcanlı makarnayı yedim. Ve maş fasulyesi salatası yedim.
kıvırcık ve ekmek alacağız marketten.
iki makina çamaşır yıkandı kısa programda kurutmaya da attım bir posta.
şimdi 3. Posta çamaşırı attım.
bir renkli bir de beyazları atacağım peşine. Çamaşırları bitiriyorum bugün.
akşama köfte ve salata var çorbada yaparım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…