- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.901
Teşekkür ederim iyi gidiyor püre. Hepinizi okuyorum ama bu aralar acayip harcamali geçiyor o yüzden pek yazasım gelmiyor açıkçası. Bebis geldi 50 günlük olduk bile düzen kurmaya çalışıyorum. 40 ina kadar annem baktı sağolsun sonrasinda 1 hafta da kayinvalidemler geldi gitti. Çok masraflı geçiyor.
Maşallah bebiseTeşekkür ederim iyi gidiyor püre. Hepinizi okuyorum ama bu aralar acayip harcamali geçiyor o yüzden pek yazasım gelmiyor açıkçası. Bebis geldi 50 günlük olduk bile düzen kurmaya çalışıyorum. 40 ina kadar annem baktı sağolsun sonrasinda 1 hafta da kayinvalidemler geldi gitti. Çok masraflı geçiyor.
Arabayı değiştirdik bu arada bizde. Başka Bi birikim yok malesef.
Senin 2 çocuklu hayatını takdir ediyorum iyi yönetiyorsun maşallah.
Elimde Bi 20 bin var ama krediye ara ödeme yapınca 10 bin faizi düşüyor. Ya da altın mı alsam kararsızım.
Ücretsiz izne cikmicam sanırım. Çıkarsam birikim falan yapamam sonuçta biriktirdiklerimiz bebis için. Sen nasılsın bu arada. Yardımcı almadin bu hafta ya mesela keşke püre alsaydı dedim yorma kendini yardımcı konusunda.
Ben her hafta alıyorum çok rahatım. Her yeri silip supuruyor. 2 cam siliyor. Tozları alıyor.wc banyo yıkıyor balkonları yıkıyor. Çamaşırları katlayıp ütüyü yapıp gidiyor.
Böylece sinirlerim yipranmiyor.
Bazen diyorum çamasırları katlayıp ütüleri yapsa bile yeter. O kadar gıcık kapiyorumTeşekkür ederim iyi gidiyor püre. Hepinizi okuyorum ama bu aralar acayip harcamali geçiyor o yüzden pek yazasım gelmiyor açıkçası. Bebis geldi 50 günlük olduk bile düzen kurmaya çalışıyorum. 40 ina kadar annem baktı sağolsun sonrasinda 1 hafta da kayinvalidemler geldi gitti. Çok masraflı geçiyor.
Arabayı değiştirdik bu arada bizde. Başka Bi birikim yok malesef.
Senin 2 çocuklu hayatını takdir ediyorum iyi yönetiyorsun maşallah.
Elimde Bi 20 bin var ama krediye ara ödeme yapınca 10 bin faizi düşüyor. Ya da altın mı alsam kararsızım.
Ücretsiz izne cikmicam sanırım. Çıkarsam birikim falan yapamam sonuçta biriktirdiklerimiz bebis için. Sen nasılsın bu arada. Yardımcı almadin bu hafta ya mesela keşke püre alsaydı dedim yorma kendini yardımcı konusunda.
Ben her hafta alıyorum çok rahatım. Her yeri silip supuruyor. 2 cam siliyor. Tozları alıyor.wc banyo yıkıyor balkonları yıkıyor. Çamaşırları katlayıp ütüyü yapıp gidiyor.
Böylece sinirlerim yipranmiyor.
Kiz canım. Teşekkür ederiz. Borcunuzun olmaması çok güzel insan daha şevkle birikim yapıyor. Birikimlerin hayırlı olsun inşallah. Çok güzel kar etmişsiniz sizde.Maşallah bebise
Kız mi erkek mi.
Hayırlı olsun arabanız canım.
Bende ev kredisi kapattim. Sanirim 9bin kâr oldu.
Yeniden birikime başladık.
Temizlikçi büyük rahatlık. Annem aklımı çeldi bu hafta
Ama 2 haftaya 1mutlaka alırım.
İyiyim canım sağol evet sağlıklı beslenmeye devam :) hatta uzun zamandır hiç kaçamak yapmadan devam ediyorum şükür. Zayıflama grubunu inceledim ama ilk sayfadaki kurallar bana biraz katı geldi, haftalık minimum atılması gereken mesaj, haftada iki gün tartı sonucu yazma zorunluluğu vs. Ben küçük çocukla buraya bazen zor bakıyorum orada çok aktif olamam gibi geldi :)Canım nasılsın diyet yapıyor musun
Ben ev işinden hamilelikten sonra iyice soğudum zaten. Bi de yardımcım gerçekten çok temiz yapıyor elimi Bi şeye sürmez oldum sadece yemek olayı bende. Onda da 3 gün kesin dışarıdan yiyoruz.Bazen diyorum çamasırları katlayıp ütüleri yapsa bile yeter. O kadar gıcık kapiyorum
Canım yazın arsa baktık. Eşim o konuda kesin kararlı.memleketten 1donum kadar arazi alıp agaclandirmak ve güzel bir ev.Ben ev işinden hamilelikten sonra iyice soğudum zaten. Bi de yardımcım gerçekten çok temiz yapıyor elimi Bi şeye sürmez oldum sadece yemek olayı bende. Onda da 3 gün kesin dışarıdan yiyoruz.
Pure Bi ara yatirimlik arsa falan düşünüyordun ne yaptığın o işi..ev kredisini kapatınca o iş askıya ki alındı.
Bende ikinci ev almak yerine altına mı yatırım yapsam modundayim. Ev fiyatları o kadar ahım şahım artmıyor ama altın sanki daha fazla artıyor gibi. Sonuçta Bi ev arabamiz var çok şükürler olsun.
canım Allah gönlüne göre versin inşallah.Canım yazın arsa baktık. Eşim o konuda kesin kararlı.memleketten 1donum kadar arazi alıp agaclandirmak ve güzel bir ev.
Toprakla uğraşmayı seviyor.
Bizim bı arsa var ama küçük 500 m2kadar.
Kendisinin planları bu şekilde.
Uzun zaman istiyor bu da. Ama arsayı şimdiden alıp koymak istiyoruz. Ağaçları dikeriz vs diyor
İyiyim canım elimden geldiğince dikkat ediyorum benim sorunum 3 kişilik yemekİyiyim canım sağol evet sağlıklı beslenmeye devam :) hatta uzun zamandır hiç kaçamak yapmadan devam ediyorum şükür. Zayıflama grubunu inceledim ama ilk sayfadaki kurallar bana biraz katı geldi, haftalık minimum atılması gereken mesaj, haftada iki gün tartı sonucu yazma zorunluluğu vs. Ben küçük çocukla buraya bazen zor bakıyorum orada çok aktif olamam gibi geldi :)
ama kendimce yapmaya devam ediyorum beslenmemi. Sen nasılsın ? Okuyorum mesajlarını çok güzel kilo veriyorsun
Hayirli olsunKızlar eşim bana araba almış sürpriz kredi çekip çok mutluyum
Benim esimde ayniCanım kıymalı makarna istedi.
Eşim kıymayı heder etme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?