Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pazarda 55 lira harcadim
23 liraya sucuk aldim
Markete 37 lira biraktim

A101de 10 tl uzeri alisverise 500gr ofcay filiz cay 9.95ti. Iki tane aldim. Umarim iyi bir caydir. Kullananan var mi?

Çok güzel bi hava var. Sabah kahvaltı yaptık. Evi topladım. Kızımın kursu vardı. Sonra aile ziyareti yaptık. Yemek falan orda yendi. Dönüşte migrosa uğradık. 62 tl tuttu. Havlu peçete 12li, 1 kutu süt, patates, soğan, çocuklara sütburger, eşimin sigarası. Şu sigaraya 15 tl verilmese bide.

Yine bir derdim var bölümünde bir konu okuyup üzüldüm. Daha da girmem oraya☹

Misafirlerimiz gittiler o aileyi çok seviyoruz sohbetleri şahane kültürleri çocuklarına olan davranışları eğitimleri . Onlardan çok şey öğrendimiyiki karşı komşumuz oldular valla çok mutluyuz ben güle güle oturuna gittiğim zaman hediyeli gitmiştim onlar da öyle geldiler sağ olsunlar çok güzel bir kek sunumluğu getirdi . Ayrıca abi bebeğin yastığının altına da 100 TL sıkıştırmış utandım ama hamileyken allahım karşımıza çok iyi insanlar gelsin demiştim dualarım kabul olmuş

Günaydın kızlar
Dün Carrefour da 105 lira harcandı; çöp şiş, sıvı yağ ve kahvaltılık çikolata hatırladıklarım.
Adefer demir ilacını eczanelerde bulamıyorz ya
Hala demire başlamadık bu yüzden
Dün elektrik faturamız geldi 31 lira şok oldum.
Hiç bu kadar az gelmemişti. Umarım bundan sonra da böyle devam eder

Kesin yanlış yazdılar faturayı

Günaydın kızlar
Bir gün değil her gün değer görmek dileğiyle
Günümüz kutlu olsun

Sabah eşim işe gitti biz oğlanla kahvaltı yaptık. Yatakları topladım kombiyi gece açmıştım kapattım. Camları açtım eve temiz hava girsin. Battaniye attım makineye yıkanıyor. Birazdan evi süpürüp sileceğim

Akşama yemek düşünmem lazım. Köz kırmızı biber çıkardım buzluktan onu yoğurtlarım, bir de yeşil salata yaparım. Ana yemek allah kerim

Günaydın kızlar

Dün kızlar sabaha kadar oturdular. Nerdeyse

Şimdi fırına gönderdim kızları kaşarlı pide yaptırıyorum

Yemek olarak da çıtır tavuk istiyorlar yanına patates filan kızartırım cola filan derken tam bir sağlıksız menü olur

Ortalığı topladım çamaşır serdim bir makina daha yıkanıyor

Kadınlar günümüz kutlu olsun

Annem hamur yoğuruyor. Biraz mantı yapacağız birlikte.
Akşama yemekte mantı çorbası ve salata var

Eşim arabanın birkaç bakımı temizliği vs var dedi. Biraz bütçe ayiracagiz oraya da.
Maaş gelsin artık.
Son 7gun

Sayaciniz bozulmuş olabilir geçen yıl bzimde böyle oldu sonra sayacı değiştiler az gelen faturanın acısını çıkardılar
Bizim arkadaşın doğalgaz sayacıni degistirmisler. Tüm binanın sayacı değişmiş. Ücretsiz takıldı demişler.
Ama faturaya birşey yansır mı diye soruyor arkadas

Tup bebek tedavi iğnesi 450 tl
Sivilce kremleri 100tl
Misel su temizleyici nemlendirici yuz temizleme fircasi 160 tl
Hastalandim hastahane masraflari tahlil yatis vs 500 tl dunki harcamalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…