Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Beslenme ve diyetetik okumustum.

Ama düz memurluk falan da tercih edebilirim.

Suanki isim ve maasim aslinda gayet iyi ama yas ilerledikce vucudum kaldirmayabilir. Cok yogun tempolu calisiyoruz. Bu yüzden bi sansimi denemeye karar verdim.
İyi yapıyorsun.
Özel sektör dediğin gibi belli bir yaştan sonra sıkıntı olabilir.
Ayrıca garantisi yok diye arkadaşlar söyleniyordu. Bı arkadaş sirkete güvenip kredi cekemiyordu mesela

İyi yapıyorsun.
Özel sektör dediğin gibi belli bir yaştan sonra sıkıntı olabilir.
Ayrıca garantisi yok diye arkadaşlar söyleniyordu. Bı arkadaş sirkete güvenip kredi cekemiyordu mesela

Ben 9 senedir ayni sirketteyim buyuk kurumsal bir yer. Allaha sukur sartlar cok iyi. Hic bi hakkimizi yemezler. Yan haklar falan sorunsuz. Aldigim maas 15 bine yaklasiyor ek mesai olunca. Ama ek kesai kabul etmemek gibi bi sansimiz yok. 12 saat denirse 12 saat calisacaksin. Beni asil memurlugun sartlari dusunduruyor.

28 yasindayim iyi suan ama 40da bu enerjim heralde olmaz.

günaydın haftasonu harcamalı geçti hele dün çok fenaydı eşime ayakkabı aldık 2 çift kahve makinesi aldım uzun zamandır bakıyordum.hepsini taksit yaptırdık yemek yedik dışarda iyi oldu sinemaya gidelim demiştik ama çocukla zor oluyor küçük kızım durmak istemiyor.ayakkabıları derimoddan aldık 2 sene önce almıştık eşim çok memnundu 285 onlara verdik kahve makinesi 375 tefalin köpüklüm olanı aldım umarım memnun kalırım ocagım elektrikli oldugu için cezvede hiç güzel olmuyor

Canım geçmiş olsun bende kızım öksürdüğünde prospan veriyoeum rahatlatıyor

Püre geçmiş olsun

Beslenme ve diyetetik okumustum.

Ama düz memurluk falan da tercih edebilirim.

Suanki isim ve maasim aslinda gayet iyi ama yas ilerledikce vucudum kaldirmayabilir. Cok yogun tempolu calisiyoruz. Bu yüzden bi sansimi denemeye karar verdim.
Bence çok iyi fikir inşallah başarılı olursun kendime güvensem bende girecektim ama üniversitede öyle sıkıldım ki ders çalışmaktan filan şimdi hiç gücüm yok . Çift anadala başladığım zaman da hafif bir pişmanlık gelmişti bunalmıştım

Günaydın maaşa kadar son 150 TL birde 100 TL ekstra duruyor onu harcamazsak koltuk yıkatacağım o parayla koltuklarımda yatıldığı için huylandım resmen

Günaydın maaşa kadar son 150 TL birde 100 TL ekstra duruyor onu harcamazsak koltuk yıkatacağım o parayla koltuklarımda yatıldığı için huylandım resmen
Benim minimal bir misafir odam var.
2baza 1sehpa 1bez gardrop..
Bazalarin altında 1er yorgan yastık battaniye nevresim takımı havlu var.sadece misafir için.
Mesela annem geldi orda kalıyor.
Babam gelir kardeşim gelir.
KV ve kayinim da gelirdi. Sevgilisiyle geliyordu bazen kaynım.
Bende huylanirim koltukta yatırmak istemem

Bizim ev 3+1 bir salon bir oturma odam var birde abi bebeğin odası . Bir arkadaş vardı kv kp filan gelip gidince koltuklarını yıkatır yada silerdi ayıplamıştım ne alaka diye başıma geldi .

Herkese merhabalr
Geçen hafta tadilat temizlik derken pertim çıkmıştı.Bu hafta sonu da kv kp geldiler yatılı kalındı yine hiç dinlenemeden haftaya başladım.Masallah bebek oğluşum da pıtır pıtır çok şükür gece uykuları helak oldu sabah 6 da falan uyanıyorum
Büyük oğluşumunda sınavlar başladı bir taraftan sürekli bir ders çalışma soru çözme yapamadıklarını anlatma durumundayım.Esimde geçen haftadan beri 4-12 vardiyasında akşamları yok evde.Kisacasi baya baya yorucu geçiyor 10 gündür.
Geçen perşembe maaşları aldık ödemeleri yaptık market eksiklerinin bir kısmını aldık.
Hafta sonu birde günümüz ve oğlanın arkadaşının d.gunu vardı 100 tl gün için 50 tl de hediye icon para toplandı ona verdim.
Kp bebek oğluşa carfeurdan 2 paket yeni dogan bez aldı.Buyuk oğluşumada atasundan güneş gözlüğü aldı.banada kadinlar günü diye çanta aldı.Eve şarkuterinden zeytin,peynir,pekmez almıştık 60 tl tutmuştu onuda ödedi.Dunde öğleden sonra gittiler.
Karnımdan dolayı hiç bişeyim olmuyor bir tane buluz alayım dedim buradaki lcw hamile reyonunda 1 tane beğendim S beden yoktu az önce netten buldum sipariş verdim.Bir tanede indirimli kapşonlu hırka şeklinde hamile pisajama üstü diye geçiyor ondan aldım hastanede falan pijamalarımın üstüne giyerim sabahlık niyetine.Birde oğlum önden düğmeli gömlek pijama tanımalarını çok seviyor lcw yeni sezona gelmiş 59 tl takımı ondan da sipariş verdim hepsi 154 tl tuttu.
Haftaya pazartesi 32.hafta raporum açılacak bir sağlık sorunu falan çıkmazsa inşallah 37.ye kadar çalışır almak istiyorum
Bu ay yarim gram ancak alabileceğim
300 tl nakitim var kenara koydum eğer acil bişey çıkmazsa onla da ay sonuna doğru ekleyip 1 gr alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…