- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #55.181
İyi yapıyorsun.Beslenme ve diyetetik okumustum.
Ama düz memurluk falan da tercih edebilirim.
Suanki isim ve maasim aslinda gayet iyi ama yas ilerledikce vucudum kaldirmayabilir. Cok yogun tempolu calisiyoruz. Bu yüzden bi sansimi denemeye karar verdim.
İyi yapıyorsun.
Özel sektör dediğin gibi belli bir yaştan sonra sıkıntı olabilir.
Ayrıca garantisi yok diye arkadaşlar söyleniyordu. Bı arkadaş sirkete güvenip kredi cekemiyordu mesela
Canım geçmiş olsun bende kızım öksürdüğünde prospan veriyoeum rahatlatıyorBoğazında ve ciğerlerinde sıkıntı yokmuş. Sadece ateşini kontrol edin demiş doktor. Zaten 38i hiç görmedi ateşi. Keyfi de yerinde.
Galiba iburamin yazmış. Eczaneye uğramamış eşim trafiğe kalmamak için.
Reçetede bir de prospan vardı bitkiselmis .alsanız iyi olur demis
Püre geçmiş olsunBoğazında ve ciğerlerinde sıkıntı yokmuş. Sadece ateşini kontrol edin demiş doktor. Zaten 38i hiç görmedi ateşi. Keyfi de yerinde.
Galiba iburamin yazmış. Eczaneye uğramamış eşim trafiğe kalmamak için.
Reçetede bir de prospan vardı bitkiselmis .alsanız iyi olur demis
Bence çok iyi fikir inşallah başarılı olursunBeslenme ve diyetetik okumustum.
Ama düz memurluk falan da tercih edebilirim.
Suanki isim ve maasim aslinda gayet iyi ama yas ilerledikce vucudum kaldirmayabilir. Cok yogun tempolu calisiyoruz. Bu yüzden bi sansimi denemeye karar verdim.
Benim minimal bir misafir odam var.Günaydınmaaşa kadar son 150 TL birde 100 TL ekstra duruyor onu harcamazsak koltuk yıkatacağım o parayla koltuklarımda yatıldığı için huylandım resmen
Şimdilik açmadım canım.oksurugu artarsa açayım diyorum. Evet çok iyi bir şekilde ilacmisCanım geçmiş olsun bende kızım öksürdüğünde prospan veriyoeum rahatlatıyor
Bizim ev 3+1 bir salon bir oturma odam var birde abi bebeğin odası . Bir arkadaş vardı kv kp filan gelip gidince koltuklarını yıkatır yada silerdi ayıplamıştım ne alaka diye başıma geldi .Benim minimal bir misafir odam var.
2baza 1sehpa 1bez gardrop..
Bazalarin altında 1er yorgan yastık battaniye nevresim takımı havlu var.sadece misafir için.
Mesela annem geldi orda kalıyor.
Babam gelir kardeşim gelir.
KV ve kayinim da gelirdi. Sevgilisiyle geliyordu bazen kaynım.
Bende huylanirim koltukta yatırmak istemem
İyi çok şükürTemlitimiz kabul oldu şükür kesinleşti bugün 2021 Temmuza kadar buradayız şuan için . Eşim aradı 55 kişininki kabul olmamış
geçmiş olsunEczaneye uğradım 128 lira tuttu ilaçlar.
Kara mürver özütü yazmis. Zaten vitamin alacaktım iyi oldu.
Sabah bir kaşık ver aksama kadar zinde hisseder dedi
tayin listeleri açıklanmış mı geçen hafta daha açıklanmamıştı tuçeTemlitimiz kabul oldu şükür kesinleşti bugün 2021 Temmuza kadar buradayız şuan için . Eşim aradı 55 kişininki kabul olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?