Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öğleden sonra kanguruya bebeği koyup markete çıktım . Çay , kahve , çikolata sosu , kakao , kahve yanına çikolata filan aldım 65 TL 5 TL tatlı aldım. Eve geldik eşim geldi zaten boğazı 1 haftadır kapalıydı acile gitti artık ilaç yazmış doktor 12 TL ilaça verdi.

Dun baya kalabalik misafirlerim vardi yemekli yoruldum baya. Gec kalktilar. Onlar gittikten sonra ortaligi topladim mutfagi halletim yerleri sildim kizi yikadim. Gece oglan ateslendi basinda bekledim. Sabah banyo ve lavabolari yikadim iyice cok kullanildi dun. Bugun hic harcamamiz olmadi zaten elimizde birseyde kalmadi. Bir ay icinde 1700 tl bulasik makinasina gitti 1000 tl arabayi yaptirdik. Allahtan arabanin motoruna birsey olmadi. 600 lirada ozel kilit siparis etmistik dis kapi icin onuda taksit taksit odeyecegiz artik. Telefonumu degistirmem lazim oglan defalarca yere dusurdu ekrani kirildi catlak dolu telefon. Kendi birikimim var o parayla alacagim. Insallah onumuzdeki ay baska bir masrafimiz olmaz aylardir surekli birsey cikiyor.

Selam kızlar yarın yeni günümüz var başlıyacak eltimin annesinde kayınvalidem geldi öğlen kahvalti ettik eltimler çaya uğradı oglani yikadim renklileri actim astim aksam için mercimek corba vardı makarna yaptim yanina kıymalı makarna salata ayran yaptim gelirken yuvarlak ekmek almışlar iki tane bugün sıfır harcama günler sonra yarın 150 güne vercem su alabilirim kahvalti edip eltime ordan annesine gecces öglen

Doğalgaz geldi 75 civarı 10 günü geçti yakmiyorum söyleyince paradan kaçıp yakmiyorum sanıyor millet bugun kaynanam eltiler gordu anladılar

Bizim universite virusten dolayi akademik seyahatleri yasakladi, kisisel seyahatleri de yapmayin diye uyariyor. Listede Cin, Italya, Iran ve Guney Kore level 3 gosterilmis, en tehlikeli ulkeler, Japonya da level 2. Labin yuzde doksani Cinli, disarda da karsilastigim insanlarin yarisi Cinli, ben hic korkmuyordum ama artik daha dikkatli olmaliyim sanirim.

Pure senin kızın mı oldu :)))))

Bize dün ısınma fatursı geldi 790 tl
Lojmanda 570 tl nin üstündeki farkı ödemiyormuşuz. O yüzden yaktıkça yaktık
Çok fena oldu

Selam kızlar

Kahvaltı yaptık makina boşalttım
Çamaşır yıkandı serildi
Ortalığı topladım
Nohut ıslatmıştım onu haşladım dondurıcuya kaldıracam

Kızımın arkadaşı geldi bugün kızkıza gün yapacaklar yatıya kalıyor

Eşim kızlara mangal yapacak

Merhabalar yazamadım hiç sabah kahvaltıdan sonra eşim biraz işe gitmek zorunda kaldı . Geri dönüşte yoğurt süt yumurta 40 TL verdik . Mantı yaptım yedik kaldırdım bu arada misafire ağlayan pasta yaptım . Tabaklarımı filan hazırladım giyindik süslendik bekliyoruz

Selamlar
Biz de bugün güzel havayı değerlendirdik sahile gittik
Oğlan gezdi oynadı hava aldı bize de ona da iyi geldi
Harcama 11,5 tl sigara
Kafede oturduk görümcem yanımızdaydı ödetmedi 5 tl bahşiş bıraktım

Eve geldik menümüz köfte salata köz patlıcan gitmeden hazırlamıştım
Bugün temizlik yapacaktım ama güzel havayı kaçırmiyim dedim boşverdim işleri. Yarın yaparım artık
Herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…