Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese merhabalar
Benim de eşim fena grip.
evi robot süpürge temizledi ben de lavabo ve klozet sildim ,nevresimleri yıkadım sereceğim.birazdan kemik sulu tarhana çorbası yapacağım. Buzluktan köfte çıkarıp fırına atar yanına salata yaparım diye düşündüm.
dün 3 kilo yoğurt mayaladım.
şu sıralar çiğ karnabahar tüketiyorum en azından kilo almıyorum.
Havalar güzelleşti kısa yürüyüşler yapmaya başladım.
Toz almayı hiç sevmiyorum yarına bıraktım o işi de.

Bende çarşaf ve yastıkları attım makinaya serdim
Banyo paspaslarını yıkadım
Evi komple temizledim wc banyo temizledim miniğimi yıkadım ev çok kirlenmişti annemler burdayken
Yemegimde biraz pırasa ve biraz suluköfte var salata yaparım yeriz
Kızımın öğretmeni gelecek ikramlıklar hazır kuruyemiş de var
Eşime meyve sipariş ettim muz portakal mandalina nar

Sabah nevresim değiştirdim makinaya attım . Kahvaltı yaptı bebek emzirdim o biraz uyudu bende evi süpürdüm tozları al yerleri sil wc temizle birkaç telefon görüşmesi yaptım . Kendime bakım yaptım tabi aradalarda yine bebek emzir alt değiş ilgilen derken bu saat oldu . Abi bebek uyuyordu tırnağını keserken elini hızla çekti derine gitti o an kanadı elimi bastım ağlamadı ama üzüldüm . Kendime bakım yaptım salata yaptım masa hazırladım İskender , tarhana çorbası var menümde. Eşimden içecek , pide isteyeceğim

Selam kızlar temizlik yaptim büyük elektrigimi actim sil süpür yaptim toz aldim bir makine beyazlari actim astim bir makine bulasik actim toplanacak oglusu parka merkeze çıkardım donuste a 101 uğradık 50 tl baydim lazanya bulasik eldiveni yumurta ceviz az elma muz yeşil çay ıvır zıvır biseler sabah şu aldim 8 tl oraya giderken ogluş pide istedi bir pide 2.5 verdim bi kaç gün markete gitmesem iyi olcak bide nakit kartta var sanıyordum dünde markete harcamistim bakiye yetmedi Allah'tan yanımda nakit vardı ordan verdim

Selam kizlar son gunlerim yogun geciyor. Cok gelen gidenim var bu aralar iki bebekle zor oluyor biraz. Dun aksam misafirlerim vardi yine uc cocuklu bir aile ikide bende hic rahat agirlayamadim. Bugunde tum gun evi temizledim kizi yikadim uyuttum pert bir vaziyette koltuga uzandim. Annem aradi size gorede yaptim yemekleri dedi esim is cikisi gidip alacak allahtan. Yemek derdinden kurtuldum boylece. Hava son gunlerde baya guzel biraz daha isinsin kizi kanguruya koyup cikacagim artik yavas yavas. Kizim inanilmaz guzellesti bu arada bakmaya kiyamiyorum sapsari birsey teni beyaz gozleri gri maviye caliyor. Kime cekti bilmiyorum esim ve ben kumraliz oglumda sarisin ve kumral arasi birsey. Maddi durumlar pek iyi degil su siralar ayin 15i gelsede rahatlasak. Deprem tazminatida yatsa cok iyi olacak tasinma masrafi icin altina cevirip kenara koyacagiz. Esim haziranda verecegim dilekceyi diyor.

Ay amin abi bebeğe tavşan öreceğim
Ör valla Kayinvalidem bebek oğluşa kadife ipten battaniye örmüş ondan 1 tane artmış getirdi bende onunla küçük bişey denemek istiyorum o iplerden de bir sürü örülmüş gördüm bakalım nasıl olucak.
Bir tane bebek başladım evdeki tadilattan falan elime alamadım.
Emzik zinciri (inşallah emzik alir ) malzemesini aldım hafta sonu bebeği bitirince emzik zinciri de yapmak istiyorum inşallah.
Örme işini hallediyorum da yüz şekillendirme işini yapamazsam diye korkuyorum.Cevremde de hiç ören yok yardim alabileceğim.

Benim arkadaşım yüz şekillendirmeme yardım etti emzik zincirinin kafasını yeniden öreceğim geçen gün elimden kaydı ocağa düşürdüm az rengi değişti içime sinmiyor

Benim arkadaşım yüz şekillendirmeme yardım etti emzik zincirinin kafasını yeniden öreceğim geçen gün elimden kaydı ocağa düşürdüm az rengi değişti içime sinmiyor
Ben kendi kendime video izleyerek ne yapabilirsem o yardim edicek kimse yok olsa çok iyi olurdu.Herkeste bizede örersin demeye başladı içimden kendi çocuklarıma ördüm de sizinkiler kaldı diyom
Oluşlarıma bir iki tane hem oynamalik hemde hatıra olarak örsem yeter.
Birde annem çok sever böyle şeyleri aslında ona bir tane hediye olarak bebek örmek istiyorum.Dogumum anneler gununden yaklasik 8-10 gun olucak insallah ozaman veririm yaninada en sevdigi orkide yada başka bir hediye ile beraber.
Eminim evinin baş köşesine koyar bebeği her dakika görmek için

Selam kızlar

Evi süpürdüm 3 makina çamaşır yıkandı kurudu katladım yerleştirdim,,, bulaşık makinası çalıştı yerleştirdim

Etli yeşil fasulye
Pirinç pilavı
Yoğurtlu Kereviz salatası yaptım yedik

Gün harcaması 2 ekmek 1 paket hazır makarna 4 tl

Herkese merhaba, cumartesi oglumun okul kurasi vardi oraya gittik, cikmadi kismet, bekleme listesinde 28. yiz, diger okullara bakacagiz. Kucucuk bir seyde bile insan nasil heyecan yapiyor, ben bu cocuklari okutana kadar cok dert sahibi olurum gibime geliyor, hic rahat bir insan degilim. Anneme kiziyordum ben daha beteri olacagim belki. Simdi yazarken aklima bir anim geldi, haberlerde demislerki universite kayitlari bugun son, anneme diyorum hayir bizimki bu hafta olacak, bugun son degil, inandiramadim, hakkimi kaybederim diye aldi beni kampuse goturdu, heralde haftasonuydu incin top oynuyor, kimse yok, aynen geri donduk.

Bizim arabadan tuhaf sesler geliyor, sorun cikaracak galiba. Haftasonu 50$ harcadik. Pazar gol kenarinda yuruyuse gittik, kiza temiz hava cok iyi geldi, arabasinda uyudu, oglum da elimi siki tut beni suya atma deyip durdu, arkadaslari korkutuyor mu acaba okulda.

Haftanin yemekleri her telden caliyor, icanadolu, ege ,italya karisik gittik. Zeytinyagli enginar, zeytinyagli kuskonmaz, mercimek pilavi, kusbasili patates yemegi, kuru patlican/kabak/biber dolmasi, fettucini alfredo makarna, biskuvili puding.

Herkese iyi akşamlar. İşten geldim. Yeşil mercimek pirinç pilavı ayran ve salata yaptım. Çocuklara da karnıbaharlı kerevizli ve patatesli sebze yemeği yaptım. Çok sevdiler Bi makine çamaşır yıkadım. Toz aldım. Sonra çocuklarla oyun ödevler....

Nasıl boş işlerle uğraşıyorum size anlatamam birilerine gıcık oldum mu hiç geçmiyor bu his ya nasıl kindarım böyle allah eşim gelirken ekmek ve içecek aldı 7 TL ☺ Akşam çay kahve Faslı yaptık. Eşimin aile grubunda yine saçma bir mevzu dönüyordu oğlumla ilgili yazmayacaktım söz vermiştim kendime duramadım yazdım ( bu sondu beni kesin yine yazmam artık) neyse şaka yollu görümcelere birşeyler söyledim iyi oldu hiç üzgün değilim az oldu hatta . Yarın eşim nöbetçi Bende arkadaşlarımla kahve içmeye gideceğim ayrıca tavşan için ip bakacağım gardırobumu elden geçireceğim inşallah yarın . Giymediğimiz şeyleri ihtiyaç sahiplerine vereceğim güzelce tozunu alacağım her 3 ayda bir yapıyorum bu işi .Cumartesi eşim yine nöbetçi o günde mutfak dolaplarıma aynı şeyi yapacağım

Günaydın ay oğluş gece uyudu düzgün emmedi şimdi de eşime beslenme hazırladım . Oğluşu emzirmek istiyorum sanki çok emmiş gibi emmiyor hey allahım hayır ağlamıyor da hiç acıkmıyor mu bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…