- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.071
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #55.201
Eşime sorayım canımtayin listeleri açıklanmış mı geçen hafta daha açıklanmamıştı tuçe
Ay aminAn itibariyle beşik siparişi verdim 823 tl
Sağlıcakla kucağımiza alıp yatıralım inşallah
Bebeginiz saglikla gelsin ❤An itibariyle beşik siparişi verdim 823 tl
Sağlıcakla kucağımiza alıp yatıralım inşallah
Ör vallaAy aminabi bebeğe tavşan öreceğim
Teşekkür ederim insallahhhhBebeginiz saglikla gelsin ❤
Benim arkadaşım yüz şekillendirmeme yardım etti emzik zincirinin kafasını yeniden öreceğim geçen gün elimden kaydı ocağa düşürdüm az rengi değişti içime sinmiyorÖr vallaKayinvalidem bebek oğluşa kadife ipten battaniye örmüş ondan 1 tane artmış getirdi bende onunla küçük bişey denemek istiyorum o iplerden de bir sürü örülmüş gördüm bakalım nasıl olucak.
Bir tane bebek başladım evdeki tadilattan falan elime alamadım.
Emzik zinciri (inşallah emzik alir) malzemesini aldım hafta sonu bebeği bitirince emzik zinciri de yapmak istiyorum inşallah.
Örme işini hallediyorum da yüz şekillendirme işini yapamazsam diye korkuyorum.Cevremde de hiç ören yok yardim alabileceğim.
Ben kendi kendime video izleyerek ne yapabilirsem o yardim edicek kimse yok olsa çok iyi olurdu.Herkeste bizede örersin demeye başladıBenim arkadaşım yüz şekillendirmeme yardım etti emzik zincirinin kafasını yeniden öreceğim geçen gün elimden kaydı ocağa düşürdüm az rengi değişti içime sinmiyor
Ben kendi kendime video izleyerek ne yapabilirsem o yardim edicek kimse yok olsa çok iyi olurdu.Herkeste bizede örersin demeye başladıiçimden kendi çocuklarıma ördüm de sizinkiler kaldı diyom
Oluşlarıma bir iki tane hem oynamalik hemde hatıra olarak örsem yeter.
Birde annem çok sever böyle şeyleri aslında ona bir tane hediye olarak bebek örmek istiyorum.Dogumum anneler gununden yaklasik 8-10 gun olucak insallah ozaman veririm yaninada en sevdigi orkide yada başka bir hediye ile beraber.
Eminim evinin baş köşesine koyar bebeği her dakika görmek için
[/QUOT]
Hahaha delirmişler öyle hediye örülecek kadar kolay değil allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?