• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çocuk çevreye bakmaktan emmeye zaman bulamıyor resmen sağ tarafı almakta zorlanılıyor bende o ağlarken ağzına süt fışkırtıyorum inanıyor orada süt olduğuna emmeye başlıyor🤣😳 bugün kimse ile görüşmek istemiyorum resmen kimse aramasın mümkünse kafamı dinleyeyim biraz🙄 bütçe hesabı yapacağım altın öyle bir noktada ki alım gücümüz düştü resmen

Çocuk çevreye bakmaktan emmeye zaman bulamıyor resmen sağ tarafı almakta zorlanılıyor bende o ağlarken ağzına süt fışkırtıyorum inanıyor orada süt olduğuna emmeye başlıyor🤣😳 bugün kimse ile görüşmek istemiyorum resmen kimse aramasın mümkünse kafamı dinleyeyim biraz🙄 bütçe hesabı yapacağım altın öyle bir noktada ki alım gücümüz düştü resmen
Biraz düşse bari.

Herkese günaydın
Dün köfte yanına zeytin yağlı enginar da yapmıştım
Tarhana çorbası da arttı. Öğlene çorba ve enginar var. Sabah Menemen yapacağız öğlen yenmez ise akşama kalır yemekler.
akşama salata yaparım bir de kurufasulye :)

Günaydın
Dün çok yorucuydu
Bugün niyetliyim dinlenicem
Yarın ve cumada misafir davet ettim sevdiğim insanları
Tuce pure kimyon atın önde de bir kanatıp gazlı suyunu dökün fasulyenin nohutun bişey olmaz büyüdüler artık
Abi bebekte doğuştan abi zaten 😀nohut fasulye dokunmaz ona masallah

Bende ne yapacagımı bilmiyorum
Öğlen bir çorba yaparım
Akşama da yanına bişey yapsam yeter
Ama ne o şey ?

Günaydın
Dün çok yorucuydu
Bugün niyetliyim dinlenicem
Yarın ve cumada misafir davet ettim sevdiğim insanları
Tuce pure kimyon atın önde de bir kanatıp gazlı suyunu dökün fasulyenin nohutun bişey olmaz büyüdüler artık
Abi bebekte doğuştan abi zaten 😀nohut fasulye dokunmaz ona masallah
Hahaha şimdi ki tipini görsen direk abi 🤣

Kimyonlu yapacağım valla artık tak etti😁😁😁😁
Püre rezene demliyorsun ya onun içine kimyon at ben sabah akşam ondan içiyorum kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden hemen sonra şeklinde İnan çok iyi geldi bize 🤣 ay yarın fasulye yapalım çok heyecanlandım canım istedi 🤩

Karnabahar koydum ocaga pişiyor
Birde makarna yaparım bugün kolay olsun
Öğleden sonra yan komşuma gideceğiz komşularla teyzesi vefat etmiş başsağlığına

Back
X