• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar.
Bugün büyük kızımın doğumgünü. 3 yaşını bitirdi kuzum. Sabah okula giderken pasta istemişti gelirken onu aldım. Akşam kendi aramızda pasta keseceğiz. Haftasonu da teyzeler kuzenler vs minik bir kutlama yapacağız. Pastasını kendim yapıyorum ilk doğumgününden bu yana. Menümü yazayım size belki bana fikir verirsiniz

Kıymalı 3-2-1 poğaça
Patatesli rulo börek
Kurabiye (kuzen yapacak)
Kabak tatlısı
Doğumgünü pastası (meyveli istedi hanım)
Zeytinyağlı yaprak sarma
Kısır

Yaklaşık 20 kişi olacağız. Yeter herhalde diye düşünüyorum.

Selamlar.
Bugün büyük kızımın doğumgünü. 3 yaşını bitirdi kuzum. Sabah okula giderken pasta istemişti gelirken onu aldım. Akşam kendi aramızda pasta keseceğiz. Haftasonu da teyzeler kuzenler vs minik bir kutlama yapacağız. Pastasını kendim yapıyorum ilk doğumgününden bu yana. Menümü yazayım size belki bana fikir verirsiniz

Kıymalı 3-2-1 poğaça
Patatesli rulo börek
Kurabiye (kuzen yapacak)
Kabak tatlısı
Zeytinyağlı yaprak sarma
Kısır

Nice mutlu yıllara canım❤️❤️🥳🥳🥳 menün çok güzel ek olarak makarna salatası da yapabilirsin👍👍

Selamlar.

Kıymalı 3-2-1 poğaça
Patatesli rulo börek
Kurabiye (kuzen yapacak)
Kabak tatlısı
Zeytinyağlı yaprak sarma
Kısır

Kizinizin dogum gunu kutlu olsun, nice guzel yillari olsun. Bence cok guzel bir menu, misir da patlatilabilir cocuklar icin, genelde cok seviyorlar.

Selams 13:15 te çıktık 15:45 te eve girdik deli gibi 🤣 yürüdük kızlarla sohbet ettik . Benim abi bebeğe öreceğim tavşan için ip aldım göz filan 16 TL orada verdim . 6 TL çay içtik . Bu arada ipi aldığımız yerde emzirme önlüğü ile bebek emzirdim çay içerken de emzirdim öyle becerdim çok mutluyum🤩 eve geldik abi bebek uyudu zaten üzerini değiştirdim yine emzirdim uyudu hasta olur diye korkuyorum çok güzel giydirdim battaniye filan . Pusetin üzerine örtü almıştım iyiki almışım soğuktan güneşten koruyor .

Selams 13:15 te çıktık 15:45 te eve girdik deli gibi 🤣 yürüdük kızlarla sohbet ettik . Benim abi bebeğe öreceğim tavşan için ip aldım göz filan 16 TL orada verdim . 6 TL çay içtik . Bu arada ipi aldığımız yerde emzirme önlüğü ile bebek emzirdim çay içerken de emzirdim öyle becerdim çok mutluyum🤩 eve geldik abi bebek uyudu zaten üzerini değiştirdim yine emzirdim uyudu hasta olur diye korkuyorum çok güzel giydirdim battaniye filan . Pusetin üzerine örtü almıştım iyiki almışım soğuktan güneşten koruyor .
Tuce ben de merak ettim resim bekliyorum ;) havalar ısındı artık bolca gezersiniz

Günaydın kızlar
Akşam erken yattım haberlere bakamadım
Virüs kesin var artık ülkemizde sabah sabah içim şişti kızımın öğretmeni mesaj atmış çamaşır suyu kağıt havlu istemiş idare temizliği arttırmak için okulların erken tatil olma durumuda varmış keşke tatil olsa 😫😫😫

Günaydın 💖
Virüs tespit edilmiş.gece açıklama olmuş.
Bende mışıl mışıl uyuyordum🤗
Genel temizligimize dikkat edeceğiz daha fazla.
Toplu taşıma kullanmamaya çalışacağız.
Kalabalık yerlerde bulunmayacagiz.

Bu arada bana sanırım bu siteden bez geldi kızlar 5 numara evy baby diye bi bez 4 lü ekonomik paketti tabi bi fikrim yok kullanamadık bebiş minnak olduğundan

Back
X