- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
- #55.261
Eşim borsada baya zarardaymış maalesef bu virüs borsanın düşmesine sebep olmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaEşim borsada baya zarardaymış maalesef bu virüs borsanın düşmesine sebep olmuş![]()
Yani çıkmadan beklemek zorundayız zarar kapanırsa o da
Bir kere altında benzer birşey yaşamıştım. Bir kez altın hesabından altın almıştım onda da biraz zarar ettim bekleyip toparlamıştım 1 hafta sürdü . Bir arkadaşım hesaptakini bozduracağım diye tutturdu fiziki alacakmış . Yapma dedim çünkü al sat vereceksin zarar ve aynen dediğim gibi oldu hiç kar getirmedi saçma bir hareket olduYani çıkmadan beklemek zorundayız zarar kapanırsa o da
Bir kere altında benzer birşey yaşamıştım. Bir kez altın hesabından altın almıştım onda da biraz zarar ettim bekleyip toparlamıştım 1 hafta sürdü . Bir arkadaşım hesaptakini bozduracağım diye tutturdu fiziki alacakmış . Yapma dedim çünkü al sat vereceksin zarar ve aynen dediğim gibi oldu hiç kar getirmedi saçma bir hareket oldu
bizim 1 haftada zor toparlar 8-9 arası diyor eşim
Kızlar stok yapmamız gerekiyor sanki ne alınabilir
ben anneme sabah çocuklara kendindede kronik öksürük var bahar mevsimlerinde hep öksürüyor soganı rendeleyip suyunu içir kendinde iç dedim balgamı söktürüyor doğal antibiyotik kızım hastayken içirdim hergün baya çabuk toparlanmıştı dene istersenÖksürüğü doğal yollardan kesen bir öneriniz var mı.
Insallah canim ama alti aya kadar goz rengi degisebiliyormus bebeklerde bakalimGünaydın sonunda geldi virüs
Bş bu eksikti
Altının fiyatına bakmak bile istemiyorum artık
strawberry_cake merak ettim kızını benimde gözler bi enterasan değişmez inşallah diyoruz
pure hazel
tuce_tuce bebişleri bende merak ettim
![]()