• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yani çıkmadan beklemek zorundayız zarar kapanırsa o da
Bir kere altında benzer birşey yaşamıştım. Bir kez altın hesabından altın almıştım onda da biraz zarar ettim bekleyip toparlamıştım 1 hafta sürdü . Bir arkadaşım hesaptakini bozduracağım diye tutturdu fiziki alacakmış . Yapma dedim çünkü al sat vereceksin zarar ve aynen dediğim gibi oldu hiç kar getirmedi saçma bir hareket oldu

Bir kere altında benzer birşey yaşamıştım. Bir kez altın hesabından altın almıştım onda da biraz zarar ettim bekleyip toparlamıştım 1 hafta sürdü . Bir arkadaşım hesaptakini bozduracağım diye tutturdu fiziki alacakmış . Yapma dedim çünkü al sat vereceksin zarar ve aynen dediğim gibi oldu hiç kar getirmedi saçma bir hareket oldu

bizim 1 haftada zor toparlar 8-9 arası diyor eşim 😵
Kızlar stok yapmamız gerekiyor sanki ne alınabilir

bizim 1 haftada zor toparlar 8-9 arası diyor eşim 😵
Kızlar stok yapmamız gerekiyor sanki ne alınabilir
😳 ayyyyy inşallah kurtulur ya biz küçük bir şehirde olduğumuz için stoğa filan gerek yok bize 🤣 kimse takmaz burada virüs filan 😒ondan rahatım 😏 ama bebek maması bez kağıt ürünler ıslak mendil çamaşır suyu kolonya dezenfektan bunlar stok olabilirdi

Hesap yaptım biraz 4000 TL ayırabiliyorum birikim için 3000 sanıyordum inşallah birşey unutmadım 🤣 bir cumhuriyet bir yarım bir çeyrek alacağım

öğlen arası çıkıp kolonya vb bişeyler alcam hem eve hem işyerine

Ciddi stoga vs gerek yok bence. Karantina uygulamazlar diye düşünüyorum.
Sadece okylkar tatil olabilir 16.30da açıklama var

Bende bütçeye 5000 ayirabilecegim. Son 10 günde plansız harcamalar oldu .

Ders aram vardı eve gittim.
Kahvaltı yaptık.
Ortalıgi topladım tüm evi havalandırdim.
Oğlìş çok öksürüyor antibiyotik yazdirdik malesef inşallah gecer

Ben pekmez karabiber ile çözdüm ilaç kullanamadığım için . Bal zencefil de işe yarıyor ama doğumdan sonra hiç bal yemedim

230 tl harcadım karttan çektirdim kendime 2 tane pantolon kızlara mevsimlik hırka çorap aldım.

Öksürüğü doğal yollardan kesen bir öneriniz var mı.
ben anneme sabah çocuklara kendindede kronik öksürük var bahar mevsimlerinde hep öksürüyor soganı rendeleyip suyunu içir kendinde iç dedim balgamı söktürüyor doğal antibiyotik kızım hastayken içirdim hergün baya çabuk toparlanmıştı dene istersen

Virüs ile ilgili sosyal medyada insanlari endişelendiren galeyana getiren kişiler hakkında yasal işlem olacakmış.

Güzel bir karar bence.
Zaten insanlarımız panik atak bir de yangına körükle gidenler türemiş etrafta.
Yok ölecez yok karantina olacak yok stok yapın yok marketler yagmalaniyor...
Ayıp yani😡😡

Bence yayın yasağı gelsin bu nedir böyle panikten ve ekonomiden başımıza iş gelecek böyle giderse virüs yüzünden değil de 🤬

İnsanlar çıldırmış.. kıtlık çıkmış gibi alışveriş yapıyor herkes. Sıvı yağ bakliyat tuvalet kağıdı makarna un, resmen boşalmıştı raflar

Kolonya alayım dedim hiçbir yerde yok. Bilerek kaldırmışlar fiyat etiketini sökmüşler. Muhtemelen yarın öbür gün 20-30liraya satacaklar küçücük şişeleri. İnsanlar isyan ediyordu market çalışanlarına

böyle bir zamanda bu işgüzarlık yapılmamalı ya. Bim a101 şok hakmar hepsi kaldırmıştı kolonya bölümünü. Yazık

Şok marketten 4ve 5 numara sleepy bez aldım.
Uyguna geldi fiyatı.
Ekmek aldım.
Başka harcamam yok.

Kuru fasulye var. Yanına pilav salata yapacağım.ayran turşu yeriz.

Balkonu toparladim. Yıkadım güzelce.
Artık çamaşırları balkona sererim

Eşimden yoğurt , ıspanak , ekmek browni istedim kaç TL ödedi tam bilmiyorum mobil bankacılığımız bloke olmuş göremedim de 30 TL kesin ödedi ama

Back
X