• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

valla benim gördüğüm en bakımlı kadınlar tuncelideydi yaa çokta güzellerdi 😊
Benim ev arkadaşım da çok güzel bir kızdı maşallah boy pos yerinde bakımlı. Anne baba doktor 60 li yaşlarında.ben cok şaşırmıştım o yaşlarda bi kadının doğuda okuyup doktor olmasına. Tabi bunlar hep onyargilardan kaynaklaniyor

Cankusunannesi Cankusunannesi
Bebeğin sakinleşti mi biraz canım
Dünden beri daha iyi çok şükür canm 🤲
Diyet mama ve damladan mi yoksa calpol şurup veriyoruz günde 3 kez 1 çay kaşığı ondan mı bilmiyoruz.carsamba günü idrar tahlili ve kültürude yaptıracağız doktorumuzla mesajlastik eğer sakinleşmezse acilde yapılsın dedi ama neyseki şuan iyi çarşamba yaptıracağız onun için.ben sebze ve meyve ve salata ve makarna yedim.kahvaltida da ekmek zeytin bal reçel pekmez helva patates yumurta domates salatalik maydanoz dereotu falan yiyorum.
Aralarda kayısı,hurma ve meyve ile gecistiriyorum.

Şimdi sizlerden fikir almaya ihtiyacım var kızlar👍👍

Kızlarıma kendi adlarına hesap açtırmak istiyorum bankada nasıl oluyor bu işler vadeli mi vadesiz mi ,,,bi de 18 yaşına kadar hesaptan para çekilmesin istiyorum mantıklı mı değil mi ,,,,bi de biriktirilen paradan gram altına çevirmek istiyorum nasıl yapmam lazım bilgisi olan yardım edebilir mi🤔🤔🤔
Merhaba.
Onların adına hesap açabilirsiniz ,18 yaşına kadar kullanım yetkisi sizde olur.her Ay düzenli para yatırıp fon, döviz altın değerlendirebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla internet Bankacılığı açmıyorlar ,hesap çocuk adına olunca ( yani en azından ziraat bankasında öyle) öyle oluncada her işlem için bankaya gitmek zor oluyor .
Büyüyen çocuk sigortası diye bir şey vardı eğer yaklaşık 10 yıl kadar çekmeyi düşünmüyorsanız bence mantıklı.parayı aylık yada 3 ayda bir gibi yatırabiliyorsunuz. TL yada döviz yatırabilirsiniz. Allah göstermesinin size bir şey olursa biriken para hariç çocuğa tazminatta ödeniyor.
Veya kendi adınıza bes yapabilirsiniz, orda birikir. Tabi uzun süre çekmeyi düşünmediğinizi belirtip parayı değerlendirme şeklini ona göre seçtirin. Veya nette siz bakıp yıl içinde 3 kere değiştirebiliyorsunuz.
Sevgiler. .

Benim ev arkadaşım da çok güzel bir kızdı maşallah boy pos yerinde bakımlı. Anne baba doktor 60 li yaşlarında.ben cok şaşırmıştım o yaşlarda bi kadının doğuda okuyup doktor olmasına. Tabi bunlar hep onyargilardan kaynaklaniyor
evet çok haklısın gerçekten bende burdan birinden öğrenmiştim gidip gördüm gerçekten genç yaşlı bütün kadınlar cok bakımlı gece geç saatlerde bile rahat rahat yürüyüşlerini yapabiliyorlar gezebiliyolar orda .. hiç doğu gibi değildi. Tabi dağların arasından memlekete giderken çok korkuyodumyüreğim ağzımda oluyodu

Bugün hastaneye dikişi kontrole gidecektik bantları açılacak diye konusmustuk eşimle bantları sökmüş gelmiş ben söktüm gerek yok gitmeyelim diye 😮😮 korktuk hemen gittik pansuman yaptılar gelirken de 5 dakka parka götürdük çok ağladı diye ama duramadık suç işliyoruz gibi diye çıkanlar nasi yapiyo duruyo sokakta bilemedim

Dünden beri daha iyi çok şükür canm 🤲
Diyet mama ve damladan mi yoksa calpol şurup veriyoruz günde 3 kez 1 çay kaşığı ondan mı bilmiyoruz.carsamba günü idrar tahlili ve kültürude yaptıracağız doktorumuzla mesajlastik eğer sakinleşmezse acilde yapılsın dedi ama neyseki şuan iyi çarşamba yaptıracağız onun için.ben sebze ve meyve ve salata ve makarna yedim.kahvaltida da ekmek zeytin bal reçel pekmez helva patates yumurta domates salatalik maydanoz dereotu falan yiyorum.
Aralarda kayısı,hurma ve meyve ile gecistiriyorum.
iyi sevindim sakinleşmesine tahinde bizde sıkıntı veriyordu helva yediğinde de bebeğin tepkilerine bak canım
Bu arada kaka tahlili yapıldı mı gizli kana bakıldı mı teşhis koyulurken

Bugün hastaneye dikişi kontrole gidecektik bantları açılacak diye konusmustuk eşimle bantları sökmüş gelmiş ben söktüm gerek yok gitmeyelim diye 😮😮 korktuk hemen gittik pansuman yaptılar gelirken de 5 dakka parka götürdük çok ağladı diye ama duramadık suç işliyoruz gibi diye çıkanlar nasi yapiyo duruyo sokakta bilemedim
baya cesaretliymiş sizinkiler malzemeniz varsa pansumanıda evde yapardınız hastaneler tehlike

Ben ikinci ve üçüncü sezeryan dikiş ipimi kendim çektim pansuman yaptım 🤕🤕

Selam kızlar
Bugün pek bakamadım buraya . Evin işi hiç bitmiyor , yıldım artık 😩

Sürekli yapacak birşey çıkıyor ve asıl yapmak istediğim büyük işleri yapamıyorum sıra gelmiyor

Akşam yemeğine İnce hamur pizza yaptım Onu yedik. Yarın için nohut ıslattım onu pişireceğim

çok şükür bugün de sıfır harcama ile kapattık

baya cesaretliymiş sizinkiler malzemeniz varsa pansumanıda evde yapardınız hastaneler tehlike

Ben ikinci ve üçüncü sezeryan dikiş ipimi kendim çektim pansuman yaptım 🤕🤕
oğlum kendisi çekip çıkarmış canım ben dikişini biz alamayız ya mikrop felan kapar allah korusun bide hastane girişi tedbirliydi ateş ölçüyorlar felan bide en fazla bi kişi aldılar beni almadılar içeriye mesela

Back
X