- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.040
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #63.861
Kizlar aranizda umreye giden var mi? Bisey sorucam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benim gördüğüm en bakımlı kadınlar tuncelideydi yaa çokta güzellerdiSallamış resmen bende çok gittim İzmire öyle uzun falan değiller bakımlılar ama benim gördüklerim hep makyaj yapıyorlar.
Benim ev arkadaşım da çok güzel bir kızdı maşallah boy pos yerinde bakımlı. Anne baba doktor 60 li yaşlarında.ben cok şaşırmıştım o yaşlarda bi kadının doğuda okuyup doktor olmasına. Tabi bunlar hep onyargilardan kaynaklaniyorvalla benim gördüğüm en bakımlı kadınlar tuncelideydi yaa çokta güzellerdi![]()
Dünden beri daha iyi çok şükür canm
Merhaba.Şimdi sizlerden fikir almaya ihtiyacım var kızlar
Kızlarıma kendi adlarına hesap açtırmak istiyorum bankada nasıl oluyor bu işler vadeli mi vadesiz mi ,,,bi de 18 yaşına kadar hesaptan para çekilmesin istiyorum mantıklı mı değil mi ,,,,bi de biriktirilen paradan gram altına çevirmek istiyorum nasıl yapmam lazım bilgisi olan yardım edebilir mi![]()
evet çok haklısın gerçekten bende burdan birinden öğrenmiştim gidip gördüm gerçekten genç yaşlı bütün kadınlar cok bakımlı gece geç saatlerde bile rahat rahat yürüyüşlerini yapabiliyorlar gezebiliyolar orda .. hiç doğu gibi değildi. Tabi dağların arasından memlekete giderken çok korkuyodumyüreğim ağzımda oluyoduBenim ev arkadaşım da çok güzel bir kızdı maşallah boy pos yerinde bakımlı. Anne baba doktor 60 li yaşlarında.ben cok şaşırmıştım o yaşlarda bi kadının doğuda okuyup doktor olmasına. Tabi bunlar hep onyargilardan kaynaklaniyor
iyi sevindim sakinleşmesine tahinde bizde sıkıntı veriyordu helva yediğinde de bebeğin tepkilerine bak canımDünden beri daha iyi çok şükür canm
Diyet mama ve damladan mi yoksa calpol şurup veriyoruz günde 3 kez 1 çay kaşığı ondan mı bilmiyoruz.carsamba günü idrar tahlili ve kültürude yaptıracağız doktorumuzla mesajlastik eğer sakinleşmezse acilde yapılsın dedi ama neyseki şuan iyi çarşamba yaptıracağız onun için.ben sebze ve meyve ve salata ve makarna yedim.kahvaltida da ekmek zeytin bal reçel pekmez helva patates yumurta domates salatalik maydanoz dereotu falan yiyorum.
Aralarda kayısı,hurma ve meyve ile gecistiriyorum.
baya cesaretliymiş sizinkiler malzemeniz varsa pansumanıda evde yapardınız hastaneler tehlikeBugün hastaneye dikişi kontrole gidecektik bantları açılacak diye konusmustuk eşimle bantları sökmüş gelmiş ben söktüm gerek yok gitmeyelim diyekorktuk hemen gittik pansuman yaptılar gelirken de 5 dakka parka götürdük çok ağladı diye ama duramadık suç işliyoruz gibi diye çıkanlar nasi yapiyo duruyo sokakta bilemedim
Kesinlikle altın hesabı açtır ciddi kar edersinizKızlar çok teşekkür ederim düşünceleriniz için![]()
Bende yA3 gundur hic para harcamadim. Degisik bir duygu![]()
oğlum kendisi çekip çıkarmış canım ben dikişini biz alamayız ya mikrop felan kapar allah korusun bide hastane girişi tedbirliydi ateş ölçüyorlar felan bide en fazla bi kişi aldılar beni almadılar içeriye meselabaya cesaretliymiş sizinkiler malzemeniz varsa pansumanıda evde yapardınız hastaneler tehlike
Ben ikinci ve üçüncü sezeryan dikiş ipimi kendim çektim pansuman yaptım![]()
Bende yAama harcamak istiyorum liste yapıyorum şuan
bana da öyle geliyorBen de tatile gidip ezmek istiyorum.
Rusyada bugun vaka sayisi 9000. Dustu diyorlarbu dusmus hali
Bu gidisle bu sene hic bir yere gidemeyiz