Helvayı doktorumuz önerdi öyle yedim.tatli ihtiyacın için helva ve recel yoyebilirsin dediği için yedim.Ama dikkat ediyorum eğer alerjik bir durum olursa hemen yediklerimi gözden geçirmem gerekecek.
Evet kakada gizli kan görüldü canm.ama tam olarak ne demek ve neden olur bilmiyorum yani ne anlama geldiğini bilmiyorum.esim googleden laktoz ile ilgli bütün herşeye bakmamı net bir şekilde yasakladı.cok uzulup daha da irdileyiop iyice piskolojim bozuomasin bebek te etkilenmesin fiye baktirmiyor.ama kk da bununla ilgli fikir alisverisi yaptigimi biliyor ona izin var neyseki

kafana birşey takılırsa bana sor ben bakıcam dedi.hatta eşim yoğurt yiyebilirsin diyor sürekli laktoz diyetinde varmış az biraz yoğurt yemek ama ben yemiyorum tabiki.
Kendisi bakmış laktozsuz süt yoğurt meyveli yoğurt peynir falan varmış çarşamba günü doktorumuza danışacağız onları tuketebilirmiyim diye.
Kuzenimin bebeği 7 aylık onda da laktoz alerjisi varmış aramız pek olmadığı için detaylı bilmiyorum ama patates havuç kabak ve çay dışında herşeyi yasaklamış doktor ona ve bebek emmeyi bırakmış sütun kalitesi düştüğü için bebek emmedi demiş teyzem anneme.suan bebeğe ek gıda olarak sadece kabak havuç ve patates pirinç unu,irmik veriyorlarmış ve diyet mama veriyorlarmış.yumurta falanda yasakmış galiba.Sanirim alerjininde dereceleri var galiba.