• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkes günaydınlar
TV kanalları bozuldu otomatik tv programınıN ayarlanmasını bekliyorum
Sabah peynirli gözleme yedik. Akşama da süperfresh yeşil fasulye almıştık onu yapacağım. Çamaşır yıkayacağım
Bizde 3 gündür sıfır harcama ama yarın epey harcarız kuruyemiş dondurma falan ;)

Bizim tahlil sonucunda gaitada reduketen madde pozitif.Gaitada gizli kan pozitif.
Bezini hep kontrol ediyordum dikkatimi çekmedi kan ama lifli gibi sümüksü şeyler vardi(kusura bakma biraz mide bulandirici oldu).
Ben zaten yemek istemiyorum sebze meyve ile idare ederim.neyseki yaz geldi de yaz sebze ve meyvelerini de çok severim zaten onlar bana yeter.Et konusunda endişelerim var açıkçası doktor bişey demedi sadece süt ve süt ürünleri dedi.Ama bazı yerlerde et falanda yazıyor.daha doğrusu her yerde farklı yazıyor hangisi doğru hangisi yanlış iyice kafam çorba oldu eşimde onun için bakma internetten diye kızdı.kuru yemiş fındık fıstık falanda yenmez yazan var yenir yazan siteler var.tek bildiğim badem yeniyor.kendim için yeme isteğim yok sadece sütun kalitesi vitamini için yiyebilecegim herşeyi sevsemde sevmesemde yemek istiyorum.bebegim vitamin alsın sütümden güzel beslensin diye.
Birde yeni doğduğunda çocuk doktoru kilo vermek için sakin diyete girme bebek için kaliteli süt olsun demisti.sen ne yersen bebekte onları sevecek yiyecek dışardan beslenmeye başlayınca demisti.
Bu yemediklerimi bebegim büyünce reddetmez inşallah.
Zeytin çok yağlandırıyormuş sütü doğal yağlar sütü de yağlandırıyormuş. Benim bildiğim dana eti filan yasaklıyorlarsa bile kuzu eti serbest. O da yağlı olur hem sütüne de katkısı olur araştır mutlaka Allah kolaylık versin. Bence bebek büyütmenin en zor kısmı anne sütü ve gaz😣

Gunaydin

Yarin şileye gidecegim yagmur yagmazsa. Yoksa kafayi yiycem. Limonlu kek var. Termosa da filtre kahve yapariz. Arabada benzin varsa harcama olmaz. Yoksa benzin alirim. Araba marttan beri sadece pazara gitmeye kullanildi 😂 unuttum benzin almak nasil biseydi 😂
bizde en son şubat sonu fullemiştik arabayı 👏👏

Gunaydin

Yarin şileye gidecegim yagmur yagmazsa. Yoksa kafayi yiycem. Limonlu kek var. Termosa da filtre kahve yapariz. Arabada benzin varsa harcama olmaz. Yoksa benzin alirim. Araba marttan beri sadece pazara gitmeye kullanildi 😂 unuttum benzin almak nasil biseydi 😂
Canım umre konusunda sorun vardı cevabını bulabildin mi.bulamadıysan eşime sorarım o gitti

Öğlen olmuş kahvaltı sofrasından yeni kalktık. simit poğaça yaptım yedik.
Akşama daha karar veremedim
Eşimle çay keydi yapıyoruz şuan
Ahhhh keşke birleri bize ne yemek yapacağımızı söylese o zaman hayat daha güzel olurdu🤣🤣🤣

küçük kızım rekor kırdı 11 de uyandı 🥳🥳🥳🥳

Kahvaltıya patates kızarttım,,, pastırmalı yumurta filan hazırladım yedik çok şükür🙏🙏

Şimdi büyük kızım kahve yapıyor içicem👏👏👏

Akşama yemekte şehriye çorbası,,, et kavurma,,, tereyağlı pirinç pilavı ,, salata yapacam😋😋😋

Ayyyy büyük temizliğe başlayacağım ama üşeniyorum 😩😩😩

Zeytinyagım az kaldı
Bu sene tariş mi alsak diyoruz 5 lt 100 tl civarı nette
Gorumcemin eşi taris te müdür son beş yıldır en güvenilir zeytinyağı swciliyormus biraz pahalı ama lezzet olarak çok iyi bize hem köyden geliyor hem de taris alıyorum

Back
X