Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Buyuk kızın kaç yaşında canım. Ayıp olmazsa seninde yaşını sorabilirmiyim gozumde çok genç biri olarak canlanıyordun bu yüzden kizim kahve yapacak deyince şaşırdım

Herkese merhaba kahvaltı yaptık ortalığı topladım kızı uyuttum eşim oğlanla bahçeye indi. Dün akşam koltukta uyumuştum ben uyumaya calisirken oğlum her zamanki gibi hoplayıp zipliyordu üstümde. Sonra uyumusum öyle uyandığımda popomun üstünde bir ağırlık hissettim birde döndüm baktımki oğlum popomun üstünde uyuyakalmış böcek gece gece güldürdü beni. Islerim bitti bir tek tuveleti yikayacagim ama önce kahve yapmak istiyorum. Kız uyanınca banyosunu yaptiracagiz sonra yemeklere girisecegim. Yine kararsizim tabi ne pişireceğim konusunda dün tarhana çorbası yapmıştım yenmedi başka yemekler olduğu için. Yanina ya kabak mücver yaparım yada etli nohut.

Oy maşallah kızın elinden de kahve içmeler başlamış benim oğlanlarında elinden kahve içermiyim ki

Buyuk kızın kaç yaşında canım. Ayıp olmazsa seninde yaşını sorabilirmiyim ☺ gozumde çok genç biri olarak canlanıyordun bu yüzden kizim kahve yapacak deyince şaşırdım
Yok canım ne ayıbı gencim tabikisi de

31 yaşımdayım büyük kızım 13 ywşında
Küçüğümde 20 aylık
Oy maşallah kızın elinden de kahve içmeler başlamış benim oğlanlarında elinden kahve içermiyim ki
İçersin canım inşallahhhhh
Ben kendim yapımca zevk almıyorum kızımın elinden içince bambaşka tadı oluyor

Bayram süresince eşim ve çocuklarımla daha fazla vakit geçirdim. Buraya pek yazamadım

Bugün sadece ekmek alırız 3 lira baska harcama olmaz
Öğlen yemeğini bulgur pilavı salata yoğurt ile
geçiştirdik.
Akşama et yemeği yapacağım fırında.
Bir de kurabiye yapacağız oğlan istedi.

Kızlar biz öğlen yemeğini atlayamiyoruz.
Bazen geç kahvaltı yapsak da öğle yemeği illa olacak. Aslında sağlıklı olan bu.ogun atlamamak ..

Kızlar altın baya yükselmiş ama şuan düşüşte sanırım 274 gozukuyodu
Geçen kış aldığım ata liralar şuan 600 kadar karda yatırımın çoğunu sanal bankacılıkta saklıyordu ancak yarısını bozup fizikiye geçmiştim iyi ki gecmisim gramdansa Ata lira daha çok getirdi sanki

En son alisimdan itibaren biriktiriyorum şuan bayram harçlıklarıyla 4050 ollmus iki Ata lira gelmez sanırım

Onları da çarşıya gidip veya evin yakinindaki kuyumcudan altına cevircem aslında çarşıdan almak daha hesaplı ama toplu taşıma kullanmak ve oğlanı kv ye birakma fikri biraz beni urkutuyo

Altın kupemi kaybettim br teki düşmüş üzüldüm.
Düğünden kalan tek sayilcak bir altindi alyanslar hariç.

İyi birikmiş maşallah canım.
Gidersen kuyumcuya fiyatları sor .
Bereketli olsun
Geçen aralık ya da Ocak olmasi lazım o zamandan beri birikiyo artık az çok berkeetlensin inşallah

Bakalım eşime altın alalım alalım diye cirliyorum sizi örnek gösteriyorum insanlar kocasına sarı kız al gelirken diyince hemen kocaları çeyrek gram artık elinde ne varsa alıyor öyle öyle birikiyor diyorum .
Sende öyle şeyler al diyorum zamanında tam altınlar 600 liraylen şuan kaç para oldu
Ev alma niyetimiz var en azından daha az kredi çekilir diye gudulemeye çalışıyorum ama boş boş dinliyor inşallah azıcık etkilenir

Maşallah çok genç yaşta anne olmussun Allah kızlarını bağışlasın ❤

Çok güzel bir alışkanlık ben kendimizde bir türlü oturtamadim öğle yemeği olayını halbuki erkende kalkıyoruz.
tuce_tuce eşim söyledi 48 yaşındaymış allah rahmet eylesin.bizim yan blokta korona çıktı siteyi karantinaya alirlarmi bilmiyorum çocuklar hala disarfa
Geçen hafta iftar yapmışlar ailecek korona değil ama cahillik öldürecek bizleri

Önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim.Bencede gaz ve beslenme olayı sıkıntı.sut yettimi yetmedi mi v.s olayları ve gaz çıkarttığı halde halen yeteri kadar çıkartmamış olduğundan bebegin huzursuz olup aglamasi

Bize üç öğün fazla geliyor bende 2 öğün sağlıklı diye biliyorum.kendimiz yemesekte çocuklara öğlen ya da acıktıkları zaman çorba içiyorum

Nasıl olsa ilerde evlenince eşlerine yapacaklar yanımdayken kendime de yaptırayım da ilerde gelinler hikaye de durumda paylaşınca kıskanmayayım

Korkuyorum ya aslinda rusyaya acilmasi sacma olmus. Hastalik orada bizden gec seyrediyor. Biz 1000 vakalardayken orada 40 50 idi. Suan 9000 10000
Ya şimdi bu durumda şehirler arasını da açarlar mı bizim izin için ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…