- 15 Nisan 2017
- 3.575
- 9.310
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #63.921
Buyuk kızın kaç yaşında canım. Ayıp olmazsa seninde yaşını sorabilirmiyimküçük kızım rekor kırdı 11 de uyandı
Kahvaltıya patates kızarttım,,, pastırmalı yumurta filan hazırladım yedik çok şükür
Şimdi büyük kızım kahve yapıyor içicem
Akşama yemekte şehriye çorbası,,, et kavurma,,, tereyağlı pirinç pilavı ,, salata yapacam
Ayyyy büyük temizliğe başlayacağım ama üşeniyorum
Oy maşallah kızın elinden de kahve içmeler başlamış benim oğlanlarında elinden kahve içermiyim kiküçük kızım rekor kırdı 11 de uyandı
Kahvaltıya patates kızarttım,,, pastırmalı yumurta filan hazırladım yedik çok şükür
Şimdi büyük kızım kahve yapıyor içicem
Akşama yemekte şehriye çorbası,,, et kavurma,,, tereyağlı pirinç pilavı ,, salata yapacam
Ayyyy büyük temizliğe başlayacağım ama üşeniyorum
Yok canım ne ayıbı gencim tabikisi deBuyuk kızın kaç yaşında canım. Ayıp olmazsa seninde yaşını sorabilirmiyim ☺ gozumde çok genç biri olarak canlanıyordun bu yüzden kizim kahve yapacak deyince şaşırdım
İçersin canım inşallahhhhhOy maşallah kızın elinden de kahve içmeler başlamış benim oğlanlarında elinden kahve içermiyim ki
Geçen aralık ya da Ocak olmasi lazım o zamandan beri birikiyo artık az çok berkeetlensin inşallahİyi birikmiş maşallah canım.
Gidersen kuyumcuya fiyatları sor .
Bereketli olsun
Maşallah çok genç yaşta anne olmussunYok canım ne ayıbı gencim tabikisi de
31 yaşımdayım büyük kızım 13 ywşında
Küçüğümde 20 aylık
İçersin canım inşallahhhhh
Ben kendim yapımca zevk almıyorum kızımın elinden içince bambaşka tadı oluyor❤❤❤
Çok güzel bir alışkanlık ben kendimizde bir türlü oturtamadim öğle yemeği olayını halbuki erkende kalkıyoruz.Bayram süresince eşim ve çocuklarımla daha fazla vakit geçirdim. Buraya pek yazamadım
Bugün sadece ekmek alırız 3 lira baska harcama olmaz
Öğlen yemeğini bulgur pilavı salata yoğurt ile
geçiştirdik.
Akşama et yemeği yapacağım fırında.
Bir de kurabiye yapacağız oğlan istedi.
Kızlar biz öğlen yemeğini atlayamiyoruz.
Bazen geç kahvaltı yapsak da öğle yemeği illa olacak. Aslında sağlıklı olan bu.ogun atlamamak ..
Önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim.Bencede gaz ve beslenme olayı sıkıntı.sut yettimi yetmedi mi v.s olayları ve gaz çıkarttığı halde halen yeteri kadar çıkartmamış olduğundan bebegin huzursuz olup aglamasiZeytin çok yağlandırıyormuş sütü doğal yağlar sütü de yağlandırıyormuş. Benim bildiğim dana eti filan yasaklıyorlarsa bile kuzu eti serbest. O da yağlı olur hem sütüne de katkısı olur araştır mutlaka Allah kolaylık versin. Bence bebek büyütmenin en zor kısmı anne sütü ve gaz
Bize üç öğün fazla geliyor bende 2 öğün sağlıklı diye biliyorum.kendimiz yemesekte çocuklara öğlen ya da acıktıkları zaman çorba içiyorumBayram süresince eşim ve çocuklarımla daha fazla vakit geçirdim. Buraya pek yazamadım
Bugün sadece ekmek alırız 3 lira baska harcama olmaz
Öğlen yemeğini bulgur pilavı salata yoğurt ile
geçiştirdik.
Akşama et yemeği yapacağım fırında.
Bir de kurabiye yapacağız oğlan istedi.
Kızlar biz öğlen yemeğini atlayamiyoruz.
Bazen geç kahvaltı yapsak da öğle yemeği illa olacak. Aslında sağlıklı olan bu.ogun atlamamak ..
Nasıl olsa ilerde evlenince eşlerine yapacaklar yanımdayken kendime de yaptırayım da ilerde gelinler hikaye de durumda paylaşınca kıskanmayayımYok canım ne ayıbı gencim tabikisi de
31 yaşımdayım büyük kızım 13 ywşında
Küçüğümde 20 aylık
İçersin canım inşallahhhhh
Ben kendim yapımca zevk almıyorum kızımın elinden içince bambaşka tadı oluyor
Teşekkür ederim canım hepimizin inşallahhhhMaşallah çok genç yaşta anne olmussunAllah kızlarını bağışlasın ❤
Hahahhahahhh kaynana değil miNasıl olsa ilerde evlenince eşlerine yapacaklar yanımdayken kendime de yaptırayım da ilerde gelinler hikaye de durumda paylaşınca kıskanmayayım
Ya şimdi bu durumda şehirler arasını da açarlar mı bizim izin için ben anlamadımKorkuyorum yaaslinda rusyaya acilmasi sacma olmus. Hastalik orada bizden gec seyrediyor. Biz 1000 vakalardayken orada 40 50 idi. Suan 9000 10000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?