Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Menüde tarhana çorbası, patatesli sigara böreği ve ispanak yemeği var. Turşuda biraksam yeter. Yemekler hazır sayılır az sonra sigara böreklerini kızartıp sofrayı kuracağım. Bugünlerde basite kaçıyorum biraz çocuklar hic fırsat vermiyor çünkü. Bugun bize köyden karadut geldi bir komşumuz getirdi ezdim suyunu sıktım kaşık mamasının içine kattım yedikten sonra çıkardı biraz yatağı giysileri mor renge boyandı havuc hasladim kiza ezip verecegim bakalim sevecekmi.

Neden kaşık maması veriyorsun ki formül mama almıyor muydu

Bugün küçük kızımı banyo yaptırdım büyük kızım izledi
Canım hiç bir şey yapmak istemiyordu ama dün dolapları temizleyip düzenlerken et çıkarmıştım ondan çökertme kebabı yaptım. Bal kabağı koymuştum çorba için ama tatlı denemek istedim çok kötü olmuş şimdi küçüğü uyuutup mutfağı toplarım. Sonra bir şey yiyip içmek istemiyorum fazla kilom kaldı aşırı yediğim için

Bizimkiler de yaptı bıcı bıcı

Selamlaar.

Bence de uçuşların açılması saçma olmuş, zaten bu şekilde bulaşıyor dünyaya. Umarım bir an önce biter
Bence çok baskı yapıyorlar şirketler. Avmler de o yüzden açıldı yoksa neden piknik alanı açılmazken AVM açılsın yani dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…