- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.040
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #63.941
Ya şimdi bu durumda şehirler arasını da açarlar mı bizim izin için ben anlamadım
aynen yA of açılsın izinler artık ben daraldım anneme gideceğimMantiken acilmasi lazim. Kibrisa gidebiliyorken mesela neden antalyaya gidemeyesin ki?
Ama tabi akil sir ermiyor bazi uygulamalara.
Neden kaşık maması veriyorsun ki formül mama almıyor muyduMenüde tarhana çorbası, patatesli sigara böreği ve ispanak yemeği var. Turşuda biraksam yeter. Yemekler hazır sayılır az sonra sigara böreklerini kızartıp sofrayı kuracağım. Bugünlerde basite kaçıyorum biraz çocuklar hic fırsat vermiyor çünkü. Bugun bize köyden karadut geldi bir komşumuz getirdi ezdim suyunu sıktım kaşık mamasının içine kattım yedikten sonra çıkardı biraz yatağı giysileri mor renge boyandıhavuc hasladim kiza ezip verecegim bakalim sevecekmi.
Bizimkiler de yaptı bıcı bıcıBugün küçük kızımı banyo yaptırdım büyük kızım izledi
Canım hiç bir şey yapmak istemiyordu ama dün dolapları temizleyip düzenlerken et çıkarmıştım ondan çökertme kebabı yaptım. Bal kabağı koymuştum çorba için ama tatlı denemek istedim çok kötü olmuşşimdi küçüğü uyuutup mutfağı toplarım. Sonra bir şey yiyip içmek istemiyorum fazla kilom kaldı aşırı yediğim için
Ikisinide veriyorum. Böylesi daha doyurucu oluyor.Neden kaşık maması veriyorsun ki formül mama almıyor muydu
Kaşık mamayı ne kadar yapıyorsun benim oğlan yarım çay bardağı su ile yaptığımı ancak yiyorIkisinide veriyorum. Böylesi daha doyurucu oluyor.
Yaz gelse de her gün yapsalar çok iyi geliyorBizimkiler de yaptı bıcı bıcı
Ay annemler de açmışlarYaz gelse de her gün yapsalar çok iyi geliyorburada ben 3 gündür kaloriferi açtım yine
Bende 100 mg yapıp veriyorum. Önceleri tam bitirmiyordu bugun ilk kez bitirdi. Karadut kattigim icinde bitirmis olabilirKaşık mamayı ne kadar yapıyorsun benim oğlan yarım çay bardağı su ile yaptığımı ancak yiyor
İnanılmaz soğuk ya bir de yazlıkları çıkardım o yüzden baya 45 te filan yanıyor en soğuk kış günlerinde yaktığm gibi yakıyorum mecbur. Ama baktım 1 hafta sonra tekrar ısınıyor o zaman gelecek galiba gerçek yazAy annemler de açmışlar
Bence çok baskı yapıyorlar şirketler. Avmler de o yüzden açıldı yoksa neden piknik alanı açılmazken AVM açılsın yani dimiSelamlaar.
Bence de uçuşların açılması saçma olmuş, zaten bu şekilde bulaşıyor dünyaya. Umarım bir an önce biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?