• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kıyamam😪

Bende çok sabırsız bir insanım ya 🤯
İlk kızım o kadar akıllıydı ki ne uyku saati takip ettim ne çiş saati sadece yemekte zorluyordu onun dışında hanvarlığı ha yokluğu ❤️❤️❤️

Ama bu küçğk beni benden alıyor uyku saati gelecek diye dört gözle bekliyoruz uyuyunca da çok güzel uyuyor uyandırsak mi diye düşünüyoruz öyle bizi bizden alıyor işte 🤣🤣🤣

İlk kızım o kadar akıllıydı ki ne uyku saati takip ettim ne çiş saati sadece yemekte zorluyordu onun dışında hanvarlığı ha yokluğu ❤❤❤

Ama bu küçğk beni benden alıyor uyku saati gelecek diye dört gözle bekliyoruz uyuyunca da çok güzel uyuyor uyandırsak mi diye düşünüyoruz öyle bizi bizden alıyor işte 🤣🤣🤣
Küçüğün ne kadar küçük? 😂

Teşekkür ederim. Ev aldım :)

Gunaydin sekerim
Ben açıkcasi altin falan diye dusumustum 😅
Coook sevindim suan💙 darisi diger arkadaslarimizin basina 😇

Burdan biri bisiy alınca kendim almis gibi heyecanlaniyorum. Masallah gule gule oturun 💙😚

Kızlar şimdi nette okudum daha kesinleşmemiş ama bankalar 240 ay 0.49 faizle ev kredisi verecekmiş olabilir mi sizce🤔🤔🤔

Arkadasim bir yer bakmis, 0.59dan veriliyormuş suan o projeye.
Piyasada para donsun diye bir seyler yapacaklar yavas yavas ama tam ne yaparlar bilmem.

Bankalardan altin doviz alimina faiz bile koydular ya gicik oldum. Hem faizden kazanacaklar hem insanlari yatirimdan uzaklastirip piyasaya para pompalayacaklar. Fakirlesecegiz ama para dondugu icin ulkede refah varmis gibi duracak. Icim sisti 😑😣

Kredi orani dusunce de evlere talep ve fiyat artiyor. Ben kredi oranlari asiri yuksekken 4 tane ev aldim. Cunku gercek anlamda satmak isteyenler cok rahat fiyat kiriyordu baska musteri zor bulacagi icin. 140 yazan evi 95e aldim. Maas bankamdan ihtiyac kredisiyle aldim bunu 😂 470 yazani 380e aldim.
Suan cok sıkısanlar basladi kirmaya fiyatlari. Ama kredi bir daha inerse kirmazlar.

Back
X