• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar hedefler nasıl gidiyor bu arada.
Tutturabilecek miyiz
72 çeyrek demişim o zamanlar çeyrek 500 dü 🤣 şuan 36 çeyreğim var abi bebeğinkileri saymıyoruz onunkiler ayrı izne gidince benim ailem 7 çeyrek daha takarlar amcamlar Babannem anneannem teyzemler . Onları da saklayacağım eşimin tarafından takan olmaz görümceler hediye yapmadılar belki yaparlar 1 çeyrek . Sene sonunda ev düşünürsek abi bebeğin birikimini de kullanabilirim kredisiz borçsuz olması için zaten ona alıyoruz evi

Seninle aynıyım hiç bir gram fark yok 😅 aklıma geçen gün geldi de sen kızına bezi erken mi bıraktırmıştın yoksa karıştırıyor muyum
9 aya kadar tuvalet iletişimi yaptık, tuvalete tutuyodum sonra araya diş vs karıştı bıraktım
14. ayda kreşe başlattım o sıra ilgilenmedim tabi bez işiyle.
şimdi çiş diyor bezi gösteriyor gidip lazmlığa oturuyor çiş diyor popoyu gösteriyor ama icraat yok :D
günde 3 kere böyle, biraz üstüne düşücem hava bi düzelirse

Selammmmm

Evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşır ser topla katla
Bulaşık. Makinasını yerleştirdim kirlileri yerleştirdim

Kuru fasulye bulgur pilavı yaptım yanına da yoğurt çıkartırım yeter:kk77:

Buzlukta profiterol hamuru buldummm altın bulmuş gibi sevindim valla hemen muhallebi sos ohhhhh şipşak hazır oldu limonata da yaptım yanına annemle babam geldiler:KK68: kahve içtik tatlı yedik onlar gittiler

Bende kızımı uyuttum 2 tane halı sildim :temizlik:

Elektrik 65
Su 35 gelmiş

100 tl faturalar halledildi👍👍👍

Eşim gitti
Kızlarla yalnızız evde😰😰😰

benim bebeğim de atopik dermatit. size bir krem önereyim. 2 kıştır denemediğim şey kalmadı sonunda bununla çözdük. gıda alerjiniz olduğu için yine çıkar ama yara gibi olup kanamadan geçer en azından.

ipek hanım çiftliği var doğal ürünler yetiştirip satıyor.
istanbul izmir ya da ankarada iseniz dükkanları var.
diğer illerdeyseniz kargoluyorlar.
iletişime geçip egzama kremini danışabilirsiniz. bitkisel içerik. (kortizonlu krem kullanıp durduk biz aylarca)
kime söylediysem teşekkür etti.

hamilelikten beri Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorum ben.
senelik 2000 gibi bir rakam ödedim kızım ve kendim için. 10 kere doktor muayene hakkı var kişi başı ve tahlilleri de ödüyor.
ben sadece 15 tl sgk farkı ödüyorum her muayenede.
Çok teşekkürler dediğiniz kremi inceleyeceğim, bizim kabuklanma aşamasına gelmedi çok şükür de sık sık nemlendiriyorum belki ondan olabilir. Bu arada sigorta öneriniz için de teşekkür ederim ben araştırayım bu şekilde 🙏

ayyy sizin hedefler beni aştı biraz, altının yanına yanaşılmıyor. ama siz yaparsınız tasarruflu hatunlar :nazar::nazar::nazar:
benim hedefim ağustosa kadar 7500

taşınma masrafım çıksın :)
Bende 200 gr yazdırmısım çok arttı altın bide kredi başladı bizim ben rüyamda görürüm 200gr altını😂

Çok yorucu bir gün geçiriyorum 🙄🙄
Camları sildim koltuk örtülerini yastık kılıflarını attım makinaya sil süpür toz al wc banyo balkon derken ben 🤕🤕🤕

Ev miss oldu ama içim açıldı yemek yiyip bisiklet binmeye çıkacağız🚴🚴🚴

Yemekte
Yayla çorbası
Orman kebabı
Bulgur pilavı
Salata var

Kızlar hedefler nasıl gidiyor bu arada.
Tutturabilecek miyiz
böyle yazınca üzülüyorum altın alamadıgım için
Sonra iç sesim diyorki 1830 tl kredi ödüyorsun kiradan kurtuldun 600 tl de kira desek her ay 2400 civarı birikim yapıyorsun zaten 🙄🙄

böyle yazınca üzülüyorum altın alamadıgım için
Sonra iç sesim diyorki 1830 tl kredi ödüyorsun kiradan kurtuldun 600 tl de kira desek her ay 2400 civarı birikim yapıyorsun zaten 🙄🙄
Aynen öyle ayrıca 3 çocuğun var ayrıca tek maaş valla çok iyisin

Back
X