- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.261
Seneye gitsin kız 6ay hasretlik çekerim onun içinDaha ne yurtdışısı Allah aşkına gitmesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneye gitsin kız 6ay hasretlik çekerim onun içinDaha ne yurtdışısı Allah aşkına gitmesin![]()
Kv de ben 1 yaşında bıraktırdım bezi diyor da acaba olur mu diye düşünüyorum9 aya kadar tuvalet iletişimi yaptık, tuvalete tutuyodum sonra araya diş vs karıştı bıraktım
14. ayda kreşe başlattım o sıra ilgilenmedim tabi bez işiyle.
şimdi çiş diyor bezi gösteriyor gidip lazmlığa oturuyor çiş diyor popoyu gösteriyor ama icraat yok
günde 3 kere böyle, biraz üstüne düşücem hava bi düzelirse
Kalite bir yer lazımSeneye gitsin kız 6ay hasretlik çekerim onun için![]()
Kız bizimki Irak’ta ama dolar falan yokKalite bir yer lazımbizim tabur komutanı aradı ki tabura geri dön birlikte ırağa gidelim dolar basarız
eşim diyor ki şuan trilyon verse gene gitmem
her ay 2500 ödüyoruzKızlar ev araç için odediginiz kredileri de birikimden sayın .sonuçta birşeylerin sahibi oluyoruz
Allah bereket versin iyi günlerde harcamak nasip olsun ınşpure hazel benim hedef 20000$, su ana kadar yarisini biriktirdim, darisi diger yarisina. Harcama az olunca daha kolay birikti, herkesin birikimleri bereketli olsun.
Kaç ay oldu evi alalıher ay 2500 ödüyoruz![]()
4. ödeme olacak bu ay canım 5 yıl sonra bitecek bi tanesi insallahKaç ay oldu evi alalı
Benim bu hamileliğimde kasığımda varis oldu.varis oldugunuda anlamadık acıyor ve şişlik vardı ne oldu diyoruz en son kontrolde doktora sorduk uyuma sıkıla amdirekt baktı ve varis dedi.ne yapmak lazım dedik rahat siz ederse doğumdan sonra operasyon gerekir dedi.Ve doğumdan birkaç gün sonra farkettim ki geçmişGöbek fıtığı hamilelik esnasında karnın iç basıncının artmasından dolayi oluyor. Henüz olmadıysa doğum esnasında ikinma tetikleyebilir. Yani doğum sekli farketmeksizin hamilelik başlı başına bir göbek fıtığı sebebi olabilir.
Ah şu anaların çektiği![]()
Tesekkur ederim, buyuk ihtimal ev pesinati olacak.Allah bereket versin iyi günlerde harcamak nasip olsun ınş
İstanbul'da dahil mi