• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

9 aya kadar tuvalet iletişimi yaptık, tuvalete tutuyodum sonra araya diş vs karıştı bıraktım
14. ayda kreşe başlattım o sıra ilgilenmedim tabi bez işiyle.
şimdi çiş diyor bezi gösteriyor gidip lazmlığa oturuyor çiş diyor popoyu gösteriyor ama icraat yok :KK70:
günde 3 kere böyle, biraz üstüne düşücem hava bi düzelirse
Kv de ben 1 yaşında bıraktırdım bezi diyor da acaba olur mu diye düşünüyorum 🤣

Seneye gitsin kız 6ay hasretlik çekerim onun için😂
Kalite bir yer lazım 🤣🥳 bizim tabur komutanı aradı ki tabura geri dön birlikte ırağa gidelim dolar basarız🤣 eşim diyor ki şuan trilyon verse gene gitmem

Pazara gittim geldim
2 kilo domates ( 14 tl )
2 kilo salatalık ( 12 tl )
1 kilo kiraz ( 15 tl )
Yarım kilo çilek ( 7 tl )
Yarım kilo erik ( 7 tl )
Yarım kilo taze fasulye ( 2.5 tl)
1 maydonoz ve küçük file limon ( 8 tl)
5 adet muz ( 8 tl )
3 adet yufka ( 4 tl )
Çiçekler için vitamin ( 10 tl )
87 tl harcamışım 🙃

Selamlar
Aylardır Apartmanın dışındaki zilimiz çalışmıyordu bugün elektrikçi çağırdık onu yaptırdık. Evin içinde de birkaç yerde kaçak vardı onları da halletti. Eski bina olunca devamlı bir sorun çıkıyor.

60 tl ödedik

eşim tabletini yaptırmaya götürdü 450 tl demiş ekran değişimine. Başka bir yere daha sordu 600 dedi. 450 olana yaptıracak. Ödemesini teslim alırken yapar artık, ben parasını verdim aradan çekildim 🤣

ayrıca oğlana oyuncak almış yemek yapma seti ve tamir seti. Bizimki çok ilgili bu konularla. 50 tl de oraya ödemiş.

Yarın da ben haftalık market alışverişine çıkacağım.

akşama buzluktan iki parça bonfile çıkardım sosladım onu yapacağım döküm tavada. Yanına yeşil salata ve biber közlemesi.

Benim birikim hedefim yalan oldu eşimin işyeri kapanınca. Malum cepten yiyoruz. Kafe ve restorantlar Haziran ayında açılırsa inşallah kaldığım yerden devam edicem ☺

ama 50 bin tl’lik kredimizi kapattık onu sayabilirim. Aylık 1800 tl cebimize kalacak. Onun bir kısmını altın alarak değerlendirmek istiyorum inşallah

Göbek fıtığı hamilelik esnasında karnın iç basıncının artmasından dolayi oluyor. Henüz olmadıysa doğum esnasında ikinma tetikleyebilir. Yani doğum sekli farketmeksizin hamilelik başlı başına bir göbek fıtığı sebebi olabilir.
Ah şu anaların çektiği😅
Benim bu hamileliğimde kasığımda varis oldu.varis oldugunuda anlamadık acıyor ve şişlik vardı ne oldu diyoruz en son kontrolde doktora sorduk uyuma sıkıla amdirekt baktı ve varis dedi.ne yapmak lazım dedik rahat siz ederse doğumdan sonra operasyon gerekir dedi.Ve doğumdan birkaç gün sonra farkettim ki geçmiş 🙏Doktor zaten ağırlıktan baskıdan oluşmuş demisti.cunku bacaklarıma falan baktı sordu yoktu sadece kasığımda vardı.Gecen hafta kontrolde de 6 ay 7-8kg den fazla ağırlık kaldırmak,mekik çekmek zorlayici hiç bir spor hareketi yapmak ve hatta yürüyüş dışında spor yapmak en az 2 yılda kesinlikle hamile kalmak yok dedi.ikinci Sezryan ve bir apandisit ameliyatım var sayı çok olduğu için ciddi problem olur dedi.

20 çeyrek hedefim vardı 16 tane aldım kaldı 4.yazın memlekete gidersek alması ekime kalır yazın çok masraflı oluyor. Küçük yerden gidince dünya gormemiş gibi herşeyi almak istiyorum🙄🙄 yazın burda kalirsak temmuz maasiyla hedefime ulaşırım. 😍😍bana lgs sınav görevi gelmis halbuki istememistim sanırım resen görevlendirme yaptılar kimse istemeyince

..Şehirler arası yasak kalktı
..65yas üstü kısıtlama devam
..20yas değil artık 18yas ve altı kısıtlama olacak. Çarşamba cuma 14.00. / 20.00 arası kısıtlama yok
.. 1hazirnda ören yerleri,cafe,park ,bahçe vs açılacak
..1haziranda memurlar işbaşı.
.. 1hazirandan itibaren gündüz bakımevleri ve kreşler acilacak

Back
X