- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.421
Anenin arkadaşımı hamileya artık alışmaya başladık duruma.Normal gelmeye başladı herşey.Mesafeli şekilde herkes komşuculuk oynuyooynuy.Bende sadece abla abim ve yeğenlerimle görüşüyorum.Ama mesafeli olarak tabi.Oda nadir olarak.Allah yardım etsede bir an önxe bitse şu iş.Eskisi gibi olamayız artık
Yemek temizlik vs zaman geçti
Ayrıca canlı derslerim vardı.
Kızlar fena basım dönüyor benim. Birkaç gün önce de böyle oldum. Halsizlik var. Öğle uykusu yapiyorum. Gece rahat uyuduğum halde.
Bana da sınav görevi verilmiş ne yapıyorduk kızlar onaylamazsam gitmiyorum di mi sen ne yapmıştınpure hazel
amin allah razı olsunSaglikli nice guzel seneleri olsun, iyi ki dogmus.
Haha benimki de aynıydı, bebek 7.5 aylık oldu hala öyle.. ikide bir annesi acıktı diyip duruyorBenim eşimde idari izinli evde ama azcik mizırdansa annesi oğluşun acıkmış diye hemen bana veriyorizinler kalkınca ve ise gidince halim ne olucak bilmiyorum.buyuk oğlumda sabahtan akşama kadar zumdan on-line derse giriyor birde ona koşturup anlamadığı konuları önce biz okuyup anlayıp ona anlatıyoruz ödev falan yaptırıyoruz tabi yetişmek çok zor oluyor. Bebişin uyku emme islerini v.s yoluna sokabilsek daha rahat olucak ama bizim bebiş her uyanık olduğunda illaki sürekli emmek istiyor kendi kendine 5 dk oyalanmiyor.
Yolu göze alıp şehir dışına bakmak şart, hem uygun hem de çevresi doğası çok güzel oluyor buraların. Vergi vs de uygun olması lazım tabii... iyi ve güvenli semtlerde vergiler uçuyor. Su durum geçsin de illa ki uygun şartlarda bir yer bulunur.Buyuk ihtimal bir sure daha buradayiz, green card surecindeyiz, bir sene icinde belli olmasini bekliyoruz. Benim de postdoc bitip is bulunca ev bakabiliriz. Bu virus planlarimizi degistirdi, postdoc bir sene daha uzatacagim galiba. Is nedeniyle Boston civarinda kalmaliyiz, evler de pahali ama bakalim. Kucuk bahceli bir ev benim de hayalim, insallah hepimizin hayalleri gercek olur.
GeyikliGece oğlan el sabunuyla dişimi fırcalıycam diye tutturdu kesin ben görmeden yapacak simdi eti sütü kessem işe yarar mı dersin
Ay yok artiko nasil istek oyle?
Onceligimiz okullarin iyi oldugu bir bolge olmasi, oyle olunca da hem ev fiyatlari hem de vergiler cok artiyor. Mumkunse is ve ev birbirine yakin olsun istiyorum, son iki senedir gunde 3 saat yolda geciriyorum, hayattan sogudum ya.Yolu göze alıp şehir dışına bakmak şart, hem uygun hem de çevresi doğası çok güzel oluyor buraların. Vergi vs de uygun olması lazım tabii... iyi ve güvenli semtlerde vergiler uçuyor. Su durum geçsin de illa ki uygun şartlarda bir yer bulunur.
canım ben doğum kontrol hapi kullanırken hep baş dönmesi mide bulantısı oluyodu öyle bişey olabilir miEşim soda verdi limon damlatıp.
Şekerli su yaptı.
Kola içtim
İyiyim biraz daha.
Evi toparladim.banyo vs şu saat oldu yeni oturdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?