- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.441
güle güle giyinin ikinizdeMerhaba alışverişe gittik ani bir kararla 300 TL Kıyafet aldım kendime 50 TL oğlana daha da alacağım kendime de ona da .pure hazel emzirdiğin için bence püre bebek büyüdüğü işin emme kuvveti arttı tabi 2 hafta önce bana da oldu kaç kez . Bir sabah emzirdim tam yatıracağım başım dönmeye başladı eşimi uyandırdım su istedim
Hahahaha ne güldüm yaaaa@morportakal oğlan el sabunuyla dişimi fırcalıycam diye tutturdu kesin ben görmeden yapacaksimdi eti sütü kessem işe yarar mı dersin
Geçmiş olsun canım cola seni kendine getirirEşim soda verdi limon damlatıp.
Şekerli su yaptı.
Kola içtim
İyiyim biraz daha.
Evi toparladim.banyo vs şu saat oldu yeni oturdum.
köpürür o olur mu dedim köpürsün zaten temiz olur diyoHahahaha ne güldüm yaaaaçok tatlı
Yaaaaa yerim ben onuköpürür o olur mu dedim köpürsün zaten temiz olur diyo
Neler aldın bize de anlatsana tuceMerhaba alışverişe gittik ani bir kararla 300 TL Kıyafet aldım kendime 50 TL oğlana daha da alacağım kendime de ona da .pure hazel emzirdiğin için bence püre bebek büyüdüğü işin emme kuvveti arttı tabi 2 hafta önce bana da oldu kaç kez . Bir sabah emzirdim tam yatıracağım başım dönmeye başladı eşimi uyandırdım su istedim
Hayırlı olsun canımMerhaba alışverişe gittik ani bir kararla 300 TL Kıyafet aldım kendime 50 TL oğlana daha da alacağım kendime de ona da .pure hazel emzirdiğin için bence püre bebek büyüdüğü işin emme kuvveti arttı tabi 2 hafta önce bana da oldu kaç kez . Bir sabah emzirdim tam yatıracağım başım dönmeye başladı eşimi uyandırdım su istedim
Yavaştan yavaştan çocuklar da sıyırmaya başladılarköpürür o olur mu dedim köpürsün zaten temiz olur diyo
Benim 20 aylık kızım bile köpür köpür diyorYavaştan yavaştan çocuklar da sıyırmaya başladılar
Bizimkide bütün gün ellerini yıkıyor dirseklerine kadar köpürtüyor
Senin kızda tam bir cimcime ne tatlıdır o şimdi yaaaBenim 20 aylık kızım bile köpür köpür diyor
Hiç sorma yaaaaa missssssss misssssssssSenin kızda tam bir cimcime ne tatlıdır o şimdi yaaa
Ay neler oldu varyaNeler aldın bize de anlatsana tuce
Ben çıkamıyorum almış kadar olayım bari sen anlatırsan
Teşekkür ediyorum şekerim daha iyisi size olsunHayırlı olsun canım
Benim kızda bebekken öyleydi o anları tekrar yaşadım sanki sen anlatıncaAy neler oldu varyamecbur alışveriş yapmam lazımdı biraz 34 bedenden 36 bedene geçtim çünkü. Abi bebekle eşimi arabada bıraktım avm ye girdim aradan az zaman geçti eşim aradı oğlan çığlık kıyamet eşim biraz gel dedi ay bi gittim ağlamaktan morarmış resmen ter içinde kalmış eşim gerilmiş zor sakinleştirdim oğlumu hiç öyle görmemiştim . Hiç düzgün kıyafet yok valla . 2 kot aldım zorla 4 tişört 1 gömlek aldım 1 tişört kotona iade olacak sevmedik eve gelince .
Eşimde ben sakin alışveriş yapayım diye aramamış çocuk iyice delirmiş of nasıl kalbi çarpıyordu öyle yABenim kızda bebekken öyleydi o anları tekrar yaşadım sanki sen anlatıncaaldıklarınızı güle güle giyin abi bebekle
Teşekkür ediyorum canım benim. Daha güzelleri oğluşunla sanagüle güle giyinin ikinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?