- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.501
Ben daha cay içiyorum evi süpürmem lazım ama hiççç canım istemiyor.Yemeği yaptım.
Bir de yanına çilek kompostosu ekledim
Südyen ve fincan bakmadım ben hiçKızlar o çıkan rrrklamlar siz en çok internette veya en son ne aradiysaniz ona yönelik çıkıyor
Ben geçen giysi baktım giysi çıktı
Ev aleti baktım ev aleti çıktı
Dünde yatak örtüsü baktım onun reklamı çıkıyor
Benim eşimde doğulu özel günlerde kahvaltıda ciğer vs yiyorlargecenBak bide o vardiyarbakililar sabah erkenden yiyor kahvaltı niyetine burda da buryan var sabahları yenilen sırf kuzu eti tuce_tuce aran nasıl buryanla kim der bu kadın egeli diye çok seviyorum gdogu mutfagini
Yok yok Instagrama kadar etkileniyor benim telefonumda öyle yaniSüdyen ve fincan bakmadım ben hiçBeni kandırmaya çalışıyorlar bence
Cocukmu tıkladı acaba südyenleriYok yok Instagrama kadar etkileniyor benim telefonumda öyle yani ☺
Oysa ki ben kahvemi yapmıştım hazırdı daaaaaaaGünaydınCanım seninle kahve içmek istedi birden Bugün benimle kahve içmek zorundasın artık aynı saatte kahve yapıp foto atalım bari birbirimize
Senin çocuk kaç yaşında ki bizimki sütyen görünce memeyi çagriştırdığından hemen emme emme emme diye koşuyorCocukmu tıkladı acaba südyenleri
5yasında video izlerken tıkladı belkideSenin çocuk kaç yaşında ki bizimki sütyen görünce memeyi çagriştırdığından hemen emme emme emme diye koşuyor ☺
Dünde lazer cihazı baktım şuan alttaki reklamlarda yine çıkıyor
Evmi buldun kızPara biriktirmenin önemini an itibari ile anladım yinehedef birikimi toparlayıp kira getirisi olan bir ev sahibi olmak inşallah
İnşallah olur bende bahçeli hir ev istiyorum bu şartlar altında zor amaPara biriktirmenin önemini an itibari ile anladım yinehedef birikimi toparlayıp kira getirisi olan bir ev sahibi olmak inşallah
Koca ciğeri yaparım beni kızdırma deseydinBenim eşimde doğulu özel günlerde kahvaltıda ciğer vs yiyorlargecen
Ciğer kaldı kahvaltıya koydum
Ne biçim Urfalı sin ciğer yemiyosun dedim
Paşam bizim ciğer tavuk ciğeri diye yemiyormus
Onlar kuzu ciğeri yermiştersinden kalktı zaten bugün herşeye muhalefet
Biz karantinada bile ayrıydık birbirimizi hiç tanımaya fırsat olmadı çocuk 5yasında 9yıl olacak evleneli hala flörtüm gibi adamKoca ciğeri yaparım beni kızdırma deseydinkarantina herkesi etkiliyor eşim çok ilimandir içinde nasıl bir aslan çıktıysa 2 haftadır evde bi gerginlik var
Netten al olmazsa iade et boşver gezip yorma kendiniCedric1003 babet almak istiyorum ama buradan hiç alışveriş yapmadım şuan mecburum birkaç yere baktım ve hiç bulamadım
Yaaaa evi kredisiz almak istiyorum dur bakalkmNetten al olmazsa iade et boşver gezip yorma kendini
Borç yiğidin kamçısıYaaaa evi kredisiz almak istiyorum dur bakalkm1+1 veya 2+1 gibi trendyoldan ayakkabı buldum ama izne yetişmez trendyol çok gıcık izne gitmeden lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?