Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Südyen ve fincan bakmadım ben hiçBeni kandırmaya çalışıyorlar bence

Bak bide o var diyarbakililar sabah erkenden yiyor kahvaltı niyetine burda da buryan var sabahları yenilen sırf kuzu eti tuce_tuce aran nasıl buryanla kim der bu kadın egeli diye çok seviyorum gdogu mutfagini
Benim eşimde doğulu özel günlerde kahvaltıda ciğer vs yiyorlargecen
Ciğer kaldı kahvaltıya koydum
Ne biçim Urfalı sin ciğer yemiyosun dedim
Paşam bizim ciğer tavuk ciğeri diye yemiyormus
Onlar kuzu ciğeri yermiş tersinden kalktı zaten bugün herşeye muhalefet

Sabah bende kızlara pankek yaptım çok güzel yediler

Biraz önce de yoğurt çorbası içtiler küçük kızımı uyuttum büyüğüm ders çalışıyor ben yine bir kahve yaptım azıcık keyf edeyim işler beni bekler

Buzluktan tavuk çıkardım düdüklüde bezelye havuç patates sarımsak filan pişireceğim yanına da bulgur pilavı salata

benben00 nasılsın canım?Pazartesi mesaiye baslıyormusun?Okul açılacakmış bizim ama ben göndermeyecegım annem bakacak.Tayinde belli degil seneye çocuk ne olacak Allah kerim artık annem gelemez işim yaş

Koca ciğeri yaparım beni kızdırma deseydin karantina herkesi etkiliyor eşim çok ilimandir içinde nasıl bir aslan çıktıysa 2 haftadır evde bi gerginlik var

Koca ciğeri yaparım beni kızdırma deseydin karantina herkesi etkiliyor eşim çok ilimandir içinde nasıl bir aslan çıktıysa 2 haftadır evde bi gerginlik var
Biz karantinada bile ayrıydık birbirimizi hiç tanımaya fırsat olmadı çocuk 5yasında 9yıl olacak evleneli hala flörtüm gibi adam

Cedric1003 babet almak istiyorum ama buradan hiç alışveriş yapmadım şuan mecburum birkaç yere baktım ve hiç bulamadım

Netten al olmazsa iade et boşver gezip yorma kendini
Yaaaa evi kredisiz almak istiyorum dur bakalkm 1+1 veya 2+1 gibi trendyoldan ayakkabı buldum ama izne yetişmez trendyol çok gıcık izne gitmeden lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…