- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.541
Biz de devam bu işlemler çok lezzetli gercektenB Bugunneselibirgun
Suveybe13
Evet yaa bende biliyorum onu.
Et ve sebzeyi marine edip fırına yolluyordum.
Odun ateşinde yavaş yavaş mis gibi pisiyordu.
Antep'te de aynı
Ayrıca yazları her sabah patlıcan biber kozlemeleri fırında pişirilir. Yanına da tırnak pidesi alınır
Urfa'da da evler 1000 civarı iyi sadece satarken zor diyorlar kim alıyor kirayıCanım düğün takımlarıyla Urfa'da alınan ve kredisi ödenmiş bir ev var da
Kirasını ben daha goremedim
Kahvaltı da patatesi soymadan ikiye bölüp gönderirlerdi o kadar kolayOrda yemek kolay ya evde yemek pisirmiyolar
Temiz misss
annemlerin kocaelide yazlıkları var ama gidemeyeceğiz bu yıl
yıkayıp kabuklarıyla elma dilim doğrayıp fırınlıyorum eşim çok seviyorKahvaltı da patatesi soymadan ikiye bölüp gönderirlerdi o kadar kolay
Krediye gidiyormuş canmUrfa'da da evler 1000 civarı iyi sadece satarken zor diyorlar kim alıyor kirayı
canım mesajlarda bahsetsen bile çıkıyo birisiyle sütyen mi konuştun anında reklamCocukmu tıkladı acaba südyenleri
Bizim ağustos ayı için kıbrıste otele rezervasyonumuz vardı. İptal ettik biz. Sadece eşimle ben olsam belki giderdim yine ama kızım ağustosta 4 aylık oluyor, çok küçük. Henüz tamamen bağışıklığı vs gelişmediği için göze alamıyorum. Belki bir ev falan tutulup gidilebilir. Çok istiyordum kızım yürümeye başlamadan bir sene daha rahat tatil yapmak. Seneye peşinden koşmakla geçecek çünkü tatil dediğimiz şey@tuce_tuce izin belli oldu mu?
Okuyamadim pek
Hanimlar genele soruyorum; bu yaz tatile gitmeyi planliyor musunuz yoksa iptal mi?
Ben dün bir otobüs gördum. Istanbulun meshur hatti 500t. Asla aralikli durma, bosluklu oturma falan yok. Baya sıkışıktı.
Biz uzak duralim dersek 3 yil falan herhalde evlere kapali yaşayacağız. Burdaki cogu kisinin en başından beri cok tedbirli oldugunu biliyorum. Ama nereye kadar boyle gidebilecegiz? Ne dusunuyorsunuz?
Afiyet olsun :)Oğlan pizza istedi pizza söyledim.Aksam yemeğimiz pizza
Sağol canımAfiyet olsun :)
Doğu görevinde Diyarbakır’a gitme fırsatım oldu, Hasan paşa hanında kahvaltı yapmıştım aman Allahım o masayı unutamıyorumGünaydın kızlar hava serinledi iki gündür. Kızlar yolunuz diyarbakira düşerse mutlaka haşan paşa hanın da kahvaltı yapın. Koskocaman tarihi bir han bir sürü çeşit kahvaltılık ayyy sabaha sabah aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?