- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.981

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam eşim uzmanlarınki açıklanacak diyordu.Cumadan önce açıklanır demişler erken gidilecekmiş doğuyaPenguen bugun acıklanırmı tayin bir haber aldınmı?
Yine sona kalacağız hepsi birlikte acıklansa keskedün akşam eşim uzmanlarınki açıklanacak diyordu.Cumadan önce açıklanır demişler erken gidilecekmiş doğuya
Merhaba, sizi tanımıyorum ama her gün buraya sizin tayin işi ne oldu diye bakıyorum, inşallah biran evvel gönlünüze göre bir yer açıklanır, eşinizle evladınızla bir arada güzel günleriniz olur, yazmak istedim ben deYine sona kalacağız hepsi birlikte acıklansa keske☹Çok sıkıldım beklemekten hiçbir iş yapasım yok zamanda geçmiyor.Doguya gidince 14 gün karantina oluyormus bakalım bizimki ne zaman ödenecek.Tayin acıklansa tarihlerde belli olur.
Bende heyecan falan kalmadı valla sürekli ağlama modundayım iyice psikolojim bozulduGünaydın kizlar.
Sanki kendi tayinim çıkıyor gibi heyecenliyim
Yaaa çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok mutlu oldum yazınızı görünceMerhaba, sizi tanımıyorum ama her gün buraya sizin tayin işi ne oldu diye bakıyorum, inşallah biran evvel gönlünüze göre bir yer açıklanır, eşinizle evladınızla bir arada güzel günleriniz olur, yazmak istedim ben de ♥
Yaaa çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok mutlu oldum yazınızı görünceGüzel haberler alırız inş 6yıldır ayrıyız bu yıl çok ağır geçiyor çok zorlandım
![]()
Bende vallaGünaydın kızlar altın yukseliste
Sakin yeşitlikler içinde tatil yapacağımiz günleri heyecanla bekliyorum. Sabah 7 de kalkip işler bitince hayal kuruyorum
Ayy aklına okuldaki bi kadın geldi.boş tenekeden çok ses çıkar misali herşeye yorum yapar her konu hakkında bilgisi vardır fark ettim onun sesini bile duymayı özlemişimBende vallasonra hiç sevmediğim insanları bile deli gibi özlemeye başlıyorum filan delirdim
oturma odamın perdesi hala deterjan kokuyordu ama kapkara bu ne garip bir durum
Hoşgeldin ağlayan anneler kervanınaGünaydın oturma odasının perdesini makinaya attım koltuk sileceğim bebek hiç birşey yemiyor ne kaşık maması ne formül ne ek gıda artık çok yoruldum ben bağıra bağıra ağlayacağım
Yazı bırakmıyorlar yaaa en azından bize bırakmıyorlar . Kargo eve en yakın şubeye dönüyor sanırımKızlar trendyoldan ayakkabı aldık yaaa dün mesaj gelmiş dağıtıma hazırlanıyor diye ne zaman gelir acaba evde olmasak nereye gidiyor kargo sonrasında kapıya yazı bırakıyorlar mı
Bizde de durumlar böyle.Emmek istemiyor, ek gıdası zaten ufacık ufacık.Günaydın oturma odasının perdesini makinaya attım koltuk sileceğim bebek hiç birşey yemiyor ne kaşık maması ne formül ne ek gıda artık çok yoruldum ben bağıra bağıra ağlayacağım