• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bazen akşam 6 - 7 gibi geldikleri oldu yoğunlar çünkü dağıtımda deyip ertesi gün getirdikleride oldu dışarı mi çıkacaktın canim bi bak hangi kargoyla geliyo
Anneme gidecektim abblamlar filan hep geliyorlar
Trendyol expres den geliyor canım daha dün trendyoldan kargonunuz dağıtıma hazırlanıyor diye mesaj geldi hemen bugün gelir mi ki bilemedim🤔🤔

♥♥çok zordur tabi ama maşallah güçlüsünüz 6 yıldır bir yandan evladına bir yandan işine, öte yandan anne babasına eşine evine ihtiyaçlarına, birikimine bile yetişen güçlü bi kadın okuyorum ben. Bir kaç güne kadar güzel haberler de okuyacağız sizden hep birlikte bekliyoruz 🙏
Allah razı olsun çok sevindim böyle düşünmenize🥰Güzel haberler veririm inş.

Tayin haberinizi ben de ilgiyle takip ediyorum.Biz yeri geliyor birkaç günde zorlanıyoruz.Siz yıllarca...Allah gücünüze güç versin ama artık güzellikler,bir olma zamanlari sizin olsun 🙏

Bugün harcama olmaz.Kendime pijama,tunik türü şeyler almak istiyorum ama enerjim yok 🙄
Amin çok teşekkür ederim❤️

Elektrik faturam 86gelmis 😱😱
Şoktayım.
130dan aşağı biraz zordu.
Hep üç rakamları görmeye alışmışım

Elektrik faturalarında bir düşüş var sanırım geçen ay bize 183 gelmişti bu ay 136 geldi. Farklı bir şey de yapmadım.

strawberry_cake strawberry_cake olmuyor gerçekten ben de aynıyım iki çocuk ve eve geç gelen cumartesi tüm gün çalışan bir koca.. Ama ne kadar az eşya ne kadar sade olursak ve planlı olunabilirse sonuç daha iyi. Bizim evde her yerde oyuncak var fenalık geçireceğim. Hep bu süreç geçecek diyorum. Sende kendini motive et olduğu kadar ve bugünler de geçecek.

Okul mail atmış Mart,Nisan,Mayıs,Haziran ayı yemek ücretleri eğitim öğretim bitince iade edilecekmıs:confused::rapci:

Dün haberlerde vardı özel okullar 15 Ağustostan itibaren telafi eğitimi verecek diye. Ben servis yemek ücretlerini iade etmemek için bu kararı aldılar diye düşündüm. Yoksa devlet okullarında okuyan çocuklara neden yapılmıyor onların telafi dersine ihtiyacıyok mu ? Bizim okuldan hiç ses çıkmadı ama para iadesi yapacaklarını hiç düşünmüyorum.

Dün haberlerde vardı özel okullar 15 Ağustostan itibaren telafi eğitimi verecek diye. Ben servis yemek ücretlerini iade etmemek için bu kararı aldılar diye düşündüm. Yoksa devlet okullarında okuyan çocuklara neden yapılmıyor onların telafi dersine ihtiyacıyok mu ? Bizim okuldan hiç ses çıkmadı ama para iadesi yapacaklarını hiç düşünmüyorum.
Öğrenim ücretleri verilmiyor yemek ücreti veriliyor çocuklar yemek yemedi onu versinler bari bizim servis yok servis ücreti verenlerde var onlarda verilmeli.Okul ücretleri gitti artık telafi ondan yapılacaktır.

Peki dağıtım 5 e kadar mı yoksa daha geç saatlerde de geliyorlar mı

Bereketli olsun canım🥰

trendyol expres den canım

Ben ocak ayında hotpoint almıştım 1800 e yan tarafı çizik geldi değğştirmek içinde bi dünya zaman beklettiler ben de taktım fişi kullanıyorum

Memnunum şuanda elektrik de etkisi 10 tl filan herhalde

Ama gelen servis seg çok satılıyor çok da şikayet almadık diyorlardı

Ahhhhhh canım bu sıralar hepimiz böyleyiz herhalde dün sinirimden oturdum ağladım ne iş bitiyor ne kızın çenesi napalım biraz sabır diyorum kiiiii gerçekten senin daha da çok sabretmen lazım oğlunda tam bakıma ilgiye muhtaç benim büyük kızım olmasına rağmen küçüğü ömrümü yiyor😥😥😥
Yaaaa valla 5 e kadar gelir bence

Öğrenim ücretleri verilmiyor yemek ücreti veriliyor çocuklar yemek yemedi onu versinler bari bizim servis yok servis ücreti verenlerde var onlarda verilmeli.Okul ücretleri gitti artık telafi ondan yapılacaktır.

Servisi aylık veriyorduk ama evet yemek ücreti iade edilmeli. Zoom dan her gün ders yaptılar haftalık ders programı verdiler bize. Müzik, resim, beden eğitimi, rehberlik gibi bir çok dersi de gerçekleştirdiler. Okul ücretini vermiştim, gelecek sene için ödeme yapmadım henüz bakalım bizim kurs ve yemek ücretimiz var ne açıklama yapacaklar bekliyorum..

okyonus okyonus ise de başladın. Tayinler aklından çıkmaz senin şimdi.

Benim bir arkadaşım geldi aklıma şimdi.
Düğünü oluyor düğün salondayiz .
Sonra Bir haber geldi final sınavları açıklanmış yani mezun olma sınavları üniversiteden.
Bunun da kulağına gitti tabi.
Hemen telefonu getirin dedi 🤣🤣🤣
Oynamayı bıraktık sınav sonuçlarına baktık 🤣🤣
Mezun olmuşuz

okyonus okyonus ise de başladın. Tayinler aklından çıkmaz senin şimdi.

Benim bir arkadaşım geldi aklıma şimdi.
Düğünü oluyor düğün salondayiz .
Sonra Bir haber geldi final sınavları açıklanmış yani mezun olma sınavları üniversiteden.
Bunun da kulağına gitti tabi.
Hemen telefonu getirin dedi 🤣🤣🤣
Oynamayı bıraktık sınav sonuçlarına baktık 🤣🤣
Mezun olmuşuz
Buradada herkes soruyor belli oldumu diye dün açıklanmadı biri gece 12 de yazmış haber varmı diye:KK57:Ben tayin isteyecegım 2-3 ayı bulur corona hortlarsa tedbirler artacak yine ee ev taşınacak biz gidecegız yollar kapanır izinler kapanır diye panik oluyorum:işsiz:Allahım sen büyüksün tez vakitte feraha çıkar bizi🤲

strawberry_cake strawberry_cake ben ayrıca bebek ilk doğduğu sıralar her hafta temizlikçi aldım.
Yoksa baş edemeyecektim.
şu an biraz büyüdü en azından gaz sıkıntısı yok oturabiliyor iş yaparken beni izliyor bekliyor.
Önceleri çok sıkıntılıydı
Bende mutfağa iki aydan beri park yatak bıraktım en çok zamanı mutfakta geçiriyorum bari yanimda dursun diye ama durmuyor hep kucak istiyor. Mama sandalyesine koymaya cesaret etmiyorum henüz iki hafta daha beklemek istiyorum. Belki mama sandalyesinde bir nebze durur. Herkes bırak ağlasın diyor ama susacak gibi degil morariyor artık yüzü falan hep terliyor ağlamaktan dayanamıyorum onu öyle gormeye. Oğlum ayrı zorluyor zaten. Özellikle ikinci çocuktan sonra daha iyi anlardım neden cennet annelerin ayaklarınin altinda dendiği. Annelik konusunda çuvallamak istemiyorum çocuklarım benim herşeyim. Insallah geçecek bu günler. Kmsl Hnd Kmsl Hnd A Adaras2 teşekkür ederim kizlar

Bırak ağlasın olur mu.
Şaşırıyorum bırakıp ağlatanlara.
Susmaz ki bebek.

Ama bir yardımcı alsan çok iyi olur.
Maddi durumunuz iyi bildiğim kadarıyla.
Aslinda iki ayda bir falan buyuk temizlige gelen bir abla vardı. Ortalık biraz salinlestikten sonra daha sık almayı düşünüyorum böyle olmayacak çünkü. Bırak ağlasın diyenler hangi akla hizmet ediyor bende anlamış değilim. Birde hep sen alıştırdın kucağa diye car car konuşuyorlar tepemde iyice sinir oluyorum çok boş vaktim var ya çocuk kendi halinde oynarken sıkıntıdan sunu bir kucagima alayimda kucaga alissin diyorum sanki. Kimi çocuk duruyor kendi halinde kimide durmuyor bunda annenin sucu ne.

Back
X