Merhaba kızlar çok keyifsizim. Ben anne ve ev hanımı olmayı beceremiyorum galiba. Evde bir türlü bir düzen oturtamadım hep ayakta olmama rağmen sürekli dağınık ve kirli ortalık. Temizlik yapsam yarim saat sürmüyor etkisi oğlan hemen batırıyor. Ya ortalığı dağıtıyor yada gelip yapışıyor bana huysuzluk yapıyor. Kızda huy değiştirdi iyice durmadan agliyor hep kucak istiyor. Ikisininde surekli agliyor vaziyette olmasi kafa birakmadi artik bende. Hiç bir seye yetişemiyorum artık ruhsal olarak coktugumu hissediyorum. Psikolojim iyi değil. Cok caresiz hissediyorum kendimi.
Canım neden bu kadar çok kafana takıyorsun bırak ev dağınık olsun.
İki küçük çocuk sürekli evdeler tabii ki olacak.
Bak ben sana anlatayım bir günümü.
Sabah kahvaltı yapıyoruz mutfakta mutfak masasında.
Doğal olarak mutfak dagiliyor yerlere kırıntılar dökülüyor.
hemen makina ile çekiyorum bulaşıkları yerleştiriyorum tezgahı masayı silip temizliyorum yarım saatimi almıyor.
Bebiş bu arada mama sandalyesinde oturuyor beni izliyor. Bazen öylece bırakıyorum mutfağı çıkıyoruz illaki düzenli olacak hali yok sürekli. Boş anımda hemen temizliyorum toparlıyorum.
Oğlan küçük televizyonlu odaya geçiyor oyuncaklarını çıkarıyor televizyon açıyor.
O küçük oda sürekli dağınık.
Sonra kızın ara uykusu oluyor.
Yarım saat uyuması benim için büyük mucize genelde hemen uyanıyor.
O esnada yemek yapmaya çalışıyorum.
Sonra yemektir ara öğündür Zaman geçip gidiyor.
Çocuklar için 2 alani ayırdım ben.
Mutfak ve küçük salon.
Bu sayede diğer odalarda dağınıklık olmuyor . İşim biraz daha kolaylaşıyor.
farkındayım oğlum sıkılıyor ama yapacak bir şey yok olağanüstü bir durum geçiriyoruz çünkü dünya geneli böyle
Bazen aşağıya indiriyoruz.
Televizyon izliyor.
Belgesel izliyor.
Telefondan biraz oyun oynuyor.
Resim yapıp kesiyoruz.
Eşim 24-48 çalışıyor yani iki gün evde.
Onun da tabii ki faydası oluyor.
Mesela yarın izin saatlerinde arabayı yıkamaya götürecekler genel iç dış temizlik.
Havalar iyice ısınınca Güneş kendini gösterince biraz daha rahatlarız