• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar trendyoldan ayakkabı aldık yaaa dün mesaj gelmiş dağıtıma hazırlanıyor diye ne zaman gelir acaba evde olmasak nereye gidiyor kargo sonrasında kapıya yazı bırakıyorlar mı
Kapıya yazı birakmiyorlar,yani bizde boyle.Hangi kargo firmasına verildiyse ya da verilecekse internet üzerinden takip ediyorum ben.Hangi ilcedeysen,kargonun ordaki subesinde kalıyor sana ulaşamazsa😊

Penguen Penguen bugun acıklanırmı tayin bir haber aldınmı?
Tayin haberinizi ben de ilgiyle takip ediyorum.Biz yeri geliyor birkaç günde zorlanıyoruz.Siz yıllarca...Allah gücünüze güç versin ama artık güzellikler,bir olma zamanlari sizin olsun 🙏

Bugün harcama olmaz.Kendime pijama,tunik türü şeyler almak istiyorum ama enerjim yok 🙄

Fiyatlar iyice uçmadan derin dondurucu almam lazım. malum ek vergi geldi hepsine. Yazın zaten tavan yapıyor fiyatlar .

Çok da para vermek istemiyorum 1500 civarı olanlar var seg vestel vestfrost gibi.

aranızda bu markalardan kullanan var mı kızlar ?

Buzdolabım seg marka çok memnunum çok iyi soğutuyor yiyecekleri koruyor yaz kış. Diğer markalardan çok emin değilim

Merhaba kızlar çok keyifsizim. Ben anne ve ev hanımı olmayı beceremiyorum galiba. Evde bir türlü bir düzen oturtamadım hep ayakta olmama rağmen sürekli dağınık ve kirli ortalık. Temizlik yapsam yarim saat sürmüyor etkisi oğlan hemen batırıyor. Ya ortalığı dağıtıyor yada gelip yapışıyor bana huysuzluk yapıyor. Kızda huy değiştirdi iyice durmadan agliyor hep kucak istiyor. Ikisininde surekli agliyor vaziyette olmasi kafa birakmadi artik bende. Hiç bir seye yetişemiyorum artık ruhsal olarak coktugumu hissediyorum. Psikolojim iyi değil. Cok caresiz hissediyorum kendimi.

Canım benim derin dondurucu SEG marka.
Galiba vestel'in yan ürünüymus.
Bu yıl 4. yılını dolduruyor.
Ben çok memnunum.
5 çekmeceli.
Carrefour dan 4 yıl önce 750 liraya aldım. +50lira verip 6yil garanti yapıldı.
Şu an fiyatları bilmiyorum.
Yaz kış çalışıyor benim derin dondurucu.
Faturaya da 10 lira yaklaşık fark etti

Kızlar trendyoldan ayakkabı aldık yaaa dün mesaj gelmiş dağıtıma hazırlanıyor diye ne zaman gelir acaba evde olmasak nereye gidiyor kargo sonrasında kapıya yazı bırakıyorlar mı
trendyoleXpres ile geliyosa evde olmayınca sorun oluyo canim şubeleri yok çünkü normal kargo şirketiyse tekrar şubeye gider gidip alırsınız profosyonel internet alışverişçisi olarak konuşuyorum not felanda bırakmazlar ararlar galiba 🤣

Merhaba kızlar çok keyifsizim. Ben anne ve ev hanımı olmayı beceremiyorum galiba. Evde bir türlü bir düzen oturtamadım hep ayakta olmama rağmen sürekli dağınık ve kirli ortalık. Temizlik yapsam yarim saat sürmüyor etkisi oğlan hemen batırıyor. Ya ortalığı dağıtıyor yada gelip yapışıyor bana huysuzluk yapıyor. Kızda huy değiştirdi iyice durmadan agliyor hep kucak istiyor. Ikisininde surekli agliyor vaziyette olmasi kafa birakmadi artik bende. Hiç bir seye yetişemiyorum artık ruhsal olarak coktugumu hissediyorum. Psikolojim iyi değil. Cok caresiz hissediyorum kendimi.
Canım neden bu kadar çok kafana takıyorsun bırak ev dağınık olsun.
İki küçük çocuk sürekli evdeler tabii ki olacak.

Bak ben sana anlatayım bir günümü.
Sabah kahvaltı yapıyoruz mutfakta mutfak masasında.
Doğal olarak mutfak dagiliyor yerlere kırıntılar dökülüyor.
hemen makina ile çekiyorum bulaşıkları yerleştiriyorum tezgahı masayı silip temizliyorum yarım saatimi almıyor.
Bebiş bu arada mama sandalyesinde oturuyor beni izliyor. Bazen öylece bırakıyorum mutfağı çıkıyoruz illaki düzenli olacak hali yok sürekli. Boş anımda hemen temizliyorum toparlıyorum.

Oğlan küçük televizyonlu odaya geçiyor oyuncaklarını çıkarıyor televizyon açıyor.
O küçük oda sürekli dağınık.

Sonra kızın ara uykusu oluyor.
Yarım saat uyuması benim için büyük mucize genelde hemen uyanıyor.
O esnada yemek yapmaya çalışıyorum.
Sonra yemektir ara öğündür Zaman geçip gidiyor.

Çocuklar için 2 alani ayırdım ben.
Mutfak ve küçük salon.
Bu sayede diğer odalarda dağınıklık olmuyor . İşim biraz daha kolaylaşıyor.

farkındayım oğlum sıkılıyor ama yapacak bir şey yok olağanüstü bir durum geçiriyoruz çünkü dünya geneli böyle
Bazen aşağıya indiriyoruz.
Televizyon izliyor.
Belgesel izliyor.
Telefondan biraz oyun oynuyor.
Resim yapıp kesiyoruz.
Eşim 24-48 çalışıyor yani iki gün evde.
Onun da tabii ki faydası oluyor.
Mesela yarın izin saatlerinde arabayı yıkamaya götürecekler genel iç dış temizlik.
Havalar iyice ısınınca Güneş kendini gösterince biraz daha rahatlarız

trendyoleXpres ile geliyosa evde olmayınca sorun oluyo canim şubeleri yok çünkü normal kargo şirketiyse tekrar şubeye gider gidip alırsınız profosyonel internet alışverişçisi olarak konuşuyorum not felanda bırakmazlar ararlar galiba 🤣
Anladım canım yaa peki akşam 5 e kadar mı dağıtım oluyor

Benim ek ders yatmış.
110 lira.
🤣🤣
1 saat ek ders olunca böyle az oluyor.

İdare izne çıkarildigimdan beri hiçbir ek dersimi kendi cebime atmadım.
Üzerine kendi cebimden ekleyerek İhtiyaç sahiplerine verdim.
Bunu da 200e tamamlayıp kuzenime yollayacağım çocuğuna harçlık.
Allah kabul etsin hastalık kaza bela vermesin inşallah 🤲

Yazı bırakmıyorlar yaaa en azından bize bırakmıyorlar . Kargo eve en yakın şubeye dönüyor sanırım
Peki dağıtım 5 e kadar mı yoksa daha geç saatlerde de geliyorlar mı
Bankadan 2.57 gram altın aldım.
Bereketli olsun canım🥰
Kapıya yazı birakmiyorlar,yani bizde boyle.Hangi kargo firmasına verildiyse ya da verilecekse internet üzerinden takip ediyorum ben.Hangi ilcedeysen,kargonun ordaki subesinde kalıyor sana ulaşamazsa😊
trendyol expres den canım
Fiyatlar iyice uçmadan derin dondurucu almam lazım. malum ek vergi geldi hepsine. Yazın zaten tavan yapıyor fiyatlar .

Çok da para vermek istemiyorum 1500 civarı olanlar var seg vestel vestfrost gibi.

aranızda bu markalardan kullanan var mı kızlar ?

Buzdolabım seg marka çok memnunum çok iyi soğutuyor yiyecekleri koruyor yaz kış. Diğer markalardan çok emin değilim
Ben ocak ayında hotpoint almıştım 1800 e yan tarafı çizik geldi değğştirmek içinde bi dünya zaman beklettiler ben de taktım fişi kullanıyorum

Memnunum şuanda elektrik de etkisi 10 tl filan herhalde

Ama gelen servis seg çok satılıyor çok da şikayet almadık diyorlardı
Ahhhhhh canım bu sıralar hepimiz böyleyiz herhalde dün sinirimden oturdum ağladım ne iş bitiyor ne kızın çenesi napalım biraz sabır diyorum kiiiii gerçekten senin daha da çok sabretmen lazım oğlunda tam bakıma ilgiye muhtaç benim büyük kızım olmasına rağmen küçüğü ömrümü yiyor😥😥😥

Pazara gittim

1 kilo salatalık 4 tl
1 kşlo domates 2 tl
Erşk 8 tl 10 liralık aldım
Kiraz10 tl bir kilo aldım
Şeftali 6 tl 9 liralık aldım
2 küçük kavun 5 tl
Semizotu 2 tl
Şekerpare 6 tl
2 kilo patates 2.5 tl
1 kilo soğan 1.5 tl
1 kilo kabak 3 tl

Markette de ıslak mendil ,,, hazır makarna,,,, kefir aldım

Toplam harcama 80 tl👍👍👍

Teşekkürler kızlar ☺️ Seg markadan ben de çok memnunum. Vestel’in yan ürünü . Benimkinin şuan Tek sorun buzluğu iki çekmece ve küçük sığmıyor pek birşey. Ama buzdolabı kısmı gerçekten çok iyi. Sanırım dondurucu da seg alırım yine.

fiyatlar iyice uçmadan sipariş vermem lazım

Kendini üzme birçoğumuz aynı durumdayız bunu kabullenmek en güzeli kendime hayatı zehir ettim 2 yıl kimseye bişey olmadı kalitesiz vakit geçirdim çocuklarımla onlara bağırmaktan kendimi yıpratmaktan başka bir işede yaramadı imkanın varsa temizlik için haftada 1 defa yardımcı alsan iyi olur ya da haftasonu eşin çocukları alıp dışarı çıksın sen için rahat edecek şekilde yaparsın

Pazara gittim

1 kilo salatalık 4 tl
1 kşlo domates 2 tl
Erşk 8 tl 10 liralık aldım
Kiraz10 tl bir kilo aldım
Şeftali 6 tl 9 liralık aldım
2 küçük kavun 5 tl
Semizotu 2 tl
Şekerpare 6 tl
2 kilo patates 2.5 tl
1 kilo soğan 1.5 tl
1 kilo kabak 3 tl