Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oh iyi bari biraz icime su serpildi. Ben cok korkuyordum hatta süt kesmek icin ilac varmis galiba onları düşünüyordum

Evet ilk zamanlar oluyor, o yuzden emzirmeyi biraktirdigimda bir iki hafta kadar sut doldugunda sagdim, zamanla azaldi. Mastit cok kotu bir sey, cok tecrubesizdim anlamadim ilk bebegimde, neyseki ilik dus masajla ilacsiz atlattim.

Kızlar biz arabayı değiştirdik.
Volvo gibi pahalı birşey aldırmadım ama orta sınıf. Arabanın yaşı küçük olsun istedik.

Megane.
2017model
Kaza hasar boya yok
Km düşük.
145bine mal oldu.
Pazartesi aldı eşim.
Altınları bozdurduk. Çeyrek 621den bozdu.
Çeyrek hesabı bozdurduk.
Kesinleşmeden yazmak istemedim

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canımEskisini kaça sattınız?Kredi kullandınız mı?

Çok iyi yaptınız pure güle güle kazasız belasız binin

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

Bu aralar arabadan zarar edilmiyor kızlar geçen sene mayısta 90 bine aldığımız arabamızın fiyat bandı şuan 140-145 bin
Biz de epey kâr ederek sattık öncekini.
Hani kaskosu sigortası yakıtı vs zarar diyorlar ya öyle değil bence. Hepsini misliyle karşılıyor.
Ayrıca rahatlık ve lüksü yadsınamaz.
Allah büyük kaza bela vermedikten sonra zarar edilmez

Günaydın dün anneme geçtim orda kaldım sabah 4 gibi kardeşim geldi yiğenimi sevdim biraz ile gidiyorum şimdi dün 1.35 ekmek aldım kahvaltı için yarısını yemiştim bugünde kalan yarısını yerim

Bende aynı şeyi düşünüyorum açıkçası birde kaskosuz binmezsen sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…