Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kalça ultrasonu ve işitme testi canım hala yaptırmadım hastane korkumdan o ne öyle ya ne saçma bazıları da krizi fırsata çeviriyor galiba bi zahmet baksınlar gelen hastalara da.

Seninki daha ufak canim

Benimki ilkte kaç ay ememedi hepmama. Vs destekledik
Sonra böyle oldu başımıza
Sence kaç ay sonra benim ki de öyle olur
Benimki 6. Aydan sonra memeye düşkünleşti. Annem demişti inanmamıştım.
Ben diyodum ki 6. Ayı bir gün gecsin isterse hic emmesin bıraksın, kendimi hazırlamıştım bırakmaya.

Benimki 6. Aydan sonra memeye düşkünleşti. Annem demişti inanmamıştım.
Ben diyodum ki 6. Ayı bir gün gecsin isterse hic emmesin bıraksın, kendimi hazırlamıştım bırakmaya.
Öyle oluyor canım büyük kızım meme reddinde öyle emmiyordu ki üzerine inek gibi kapanıp emziriyordum kaçamasın diye 26 aylıkken üzerine yara bandı yapıştırdım 3 gün baktı baktı döndü gitti öyle bıraktı ancak

Aynen öyle... 4. Aydan sonra bir bebek gunde ortalama 1000 defa anne ile iletisim kurmak istermiş. Aglama, bagirma veya herhangi bir iletişim kurma çabasına anne kayıtsız kalır ve cevap alamazsa bu ona cok zarar verirmiş.

Herkesin verecek bi aklı var masallah. Ezbere konusulmasina hic katlanamiyorum. Ben kızımı 5. Aya kadar yanimda yatırdım geceleri. Alışır ayiramazsin okula gidene kadar sizle yatar dediler psikolojimi bozdular. 5. Aydan sonra birkac günde yatağına alıştı. Demek ki ihtiyacı vardı çocuğun.

Sana çişimizi tuvalete yapalım mı dediğimde oğlumun verdiği cevabı veriyorum canım : No No No !
Ayyy hahahah cok guldum buna ya benimkide tam 3 kez kafasini deli gibi sallayarak hayır hayır hayır diyor. Inadini nasil kiracagim bilmiyorum

Vallahi ilk kızımı da büyüttüm hiç kucak istemezdi ama küçük tam bir cadıydı kucaktan inmezdi bana da söylerlerdi sinir olurdum
Bizde 3 kız kardeştik annem her yere götürürdü bizi hiç sesimiz çıkmazdı sma şimdiki bebeler çok farklı
Benim kızımı da unutmayalım o da tam bir atom karınca
Ayy birde alışmış bugünlerde birşeyler karistiracagi zaman girdiği odanın kapısının şak diye yüzüme kapatır buraya gelme diyede talimat veriyor
Ahahahah benim cadı da “kapa gözü “diyor
Ayy hadi bakalım gayrimenkül zengini inşallahhhh

Mutlu yılların olsun canım

Bir bebegin anne kucagini arzulamasi kadar dogal ne olabilirki. Anne yavrusunun o ihtiyacını karşılamak isteyince suçlu oluyor. Dediğin gibi herkes akıl hocasi olmuş. Kucağa alıştırdınız lafını duyunca cinlerim tepeme çıkıyor artık. Benim oğlumun katılma nöbetleri oluyordu bebekken. Birseye üzülünce veya kızınca nefesi gidiyordu vücudu tamamen kilitleniyordu yüzü kömür gibi oluyordu. Ilk nöbetinde aklımı oynatacaktim neredeyse 3/4 aylik falandi nefesi gidince kollarimin arasinda olecek sandim. Ciglik cigliga kalmistim korkudan allahtan esim vardi yanimda. Araştıra araştıra buldum katılma nöbeti oldugunu. Bu nobetleri yuzunden oglumu aglatmamaya ozen gosteriyordum. Cevremizdeki herkes biliyordu böyle bir durum so z konusu olduğunu. Ona rağmen başımın etini yeyip durdular. Hep sen simarttin bu çocuğu ıh dese kucağına aldın hic aglatmadin zart zurt. Bir ton laf. Simdide kizima ayni seyi yapmaya calisiyorlar bende cikisiyorum elimde olmadan. Birde mama konusu var tabi. Oğlumda sütüm yetmiyordu diye mama veriyordum ve mama konusu hic düşmüyordu bazı şahısların gündeminden. Dönüp dolaşıp lafı mamaya getiriyorlardı. Onlara kalsa para gitmesin diye çocuğum açlıktan helak olacaktı. Vicdansız merhametsizler. Allaha havale ettim hepsini.

Kapa gözünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…