- 7 Ocak 2018
- 27.624
- 80.156
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.101
Bezi bıraktınız mıben hala oğlanı mama sandalyesine koyup duş alıyorum2 buçuk yaşında
Kalça ultrasonu ve işitme testi canım hala yaptırmadım hastane korkumdanrutin kontrolü mü canım bişeyi yok inşallah bizde dikişleri aldırdık bugün. Bi kadınla adam çocuğunun ayağına pansuman yapıp gitti kendileri yaptılar kimse gelip bakmiyo dedilerbizimle ilgilendiler hemen ama
Sana çişimizi tuvalete yapalım mı dediğimde oğlumun verdiği cevabı veriyorum canım : No No No !Bezi bıraktınız mı
Seninki daha ufak canim
Benimki ilkte kaç ay ememedi hepmama. Vs destekledik
Sonra böyle oldu başımıza
Benimki 6. Aydan sonra memeye düşkünleşti. Annem demişti inanmamıştım.Sence kaç ay sonra benim ki de öyle olur
Öyle oluyor canım büyük kızım meme reddinde öyle emmiyordu ki üzerine inek gibi kapanıp emziriyordum kaçamasın diyeBenimki 6. Aydan sonra memeye düşkünleşti. Annem demişti inanmamıştım.
Ben diyodum ki 6. Ayı bir gün gecsin isterse hic emmesin bıraksın, kendimi hazırlamıştım bırakmaya.
Aynen öyle... 4. Aydan sonra bir bebek gunde ortalama 1000 defa anne ile iletisim kurmak istermiş. Aglama, bagirma veya herhangi bir iletişim kurma çabasına anne kayıtsız kalır ve cevap alamazsa bu ona cok zarar verirmiş.Bu arada tüm küçük çocuklu annelere Allah sabır kolaylık versinben de arada cinleniyorum ayağıma sürekli oyuncak batınca mesela ilk kızımda herksi çok taktım kafaya kucağa alıştırmıyorum yok öyle yapmıyorum filan diye millete kendimi anlatmaya çalıştım hep. Bunda evet ne olmuş diyorum sanki millet mi kucaklıyor onlara ne. Eskiler elde çamaşır yıkıyormuş filan işleri çokmuş çocuk kucaklamıyorlarmış belki ama bizim daha çok vaktimiz var ayrıca çocuklarımızın da sıcaklığımıza ihtiyacı var
Ayyy hahahah cok guldum buna ya benimkide tam 3 kez kafasini deli gibi sallayarak hayır hayır hayır diyor. Inadini nasil kiracagim bilmiyorumSana çişimizi tuvalete yapalım mı dediğimde oğlumun verdiği cevabı veriyorum canım : No No No !
Ahahahah bu kadar benzerlik olur yaaa benim kızım da böyleSana çişimizi tuvalete yapalım mı dediğimde oğlumun verdiği cevabı veriyorum canım : No No No !
Vallahi ilk kızımı da büyüttüm hiç kucak istemezdi ama küçük tam bir cadıydı kucaktan inmezdi bana da söylerlerdi sinir olurdumAslinda iki ayda bir falan buyuk temizlige gelen bir abla vardı. Ortalık biraz salinlestikten sonra daha sık almayı düşünüyorum böyle olmayacak çünkü. Bırak ağlasın diyenler hangi akla hizmet ediyor bende anlamış değilim. Birde hep sen alıştırdın kucağa diye car car konuşuyorlar tepemde iyice sinir oluyorum çok boş vaktim var ya çocuk kendi halinde oynarken sıkıntıdan sunu bir kucagima alayimda kucaga alissin diyorum sanki. Kimi çocuk duruyor kendi halinde kimide durmuyor bunda annenin sucu ne.
Bizde 3 kız kardeştik annem her yere götürürdü bizi hiç sesimiz çıkmazdı sma şimdiki bebeler çok farklıVallahi canım evin durumu konusunda ne yapsan da aynı temizlikçi gelse ne olur evi güzelce adamakıllı temizlesem bile yine aynı
Sanki hiç temizlik yapılmamış gibi dağınık oluyor
yapacak bir şey yok vallahi ben de aynı durumdayım yani kendimi ne kadar paralarsam par alayım olmuyor
Mesela bazı insanlar çocukları diğer odaları da batirmasın diye sadece balkonda oturuyolar
vallahi biz de öyle yok ev küçücük zaten her yere çıkıp giriyorum mecburen ben nereye gitsem oraya geliyor
Hadi televizyon izledi 5 dakika oturdu diyelim sonra kalkıp yanıma geliyor ne yapıyorum diye
Kayınvalidem var mesela titizlik hastası kadın onun bile düzeni değişiyor temizliği değişiyor oğlum oraya gidince
Bir de her zaman anlatır 3 tane çocuk büyüttüm terliklerin yeri bile değişmedi diye bizim oğlan canavar koltukları çekyatlari bile kaldırıyor
Yapma de mesela inadına gidiyor kapıyı duvarlara vuruyor halı örtüsünü kaldırıyor fişi çekiyor modemin
Benim kızımı da unutmayalım o da tam bir atom karıncaSenin oğlanla benim oğlan ikiz sanki. Benimkide aynı taş üstünde taş bırakmıyor. Birde alışmış bugünlerde krem dış macunu şampuan kutularının hepsini boşaltıyor. Bugünde kizin mamasını boşalttı. Kasla göz arası girdi mutfağa aldı odaya götürdü birde ne göreyim koltuğun uzerine bosaltmis. Dolaplarında iki çeşit kilit var ama çözmüş hepsini ne görse saldırıyor. Full zarar yanı
Ahahahah benim cadı da “kapa gözü “diyorAyy birde alışmış bugünlerde birşeyler karistiracagi zaman girdiği odanın kapısının şak diye yüzüme kapatır buraya gelme diyede talimat veriyor
Ayy hadi bakalım gayrimenkül zengini inşallahhhhKizlar selam. Bugün ise gittim. 14.30da çıktım gittim ev baktim. Kredi kullanabilirsem ev alacagim cunku uygun evler var paketler de uygunken kacmasin... mart nisan mayis maaslarim hesapta duruyor 7bin euro.
Kupe aldim 692 tl swarovski.
Pasta 120
Cerez içecek falan 1000 tlyi bulmustur. 30a girdim
Hadi sizinkiler 2 yaşı geçti onun inatları benim cadı daha 21 aylık şimdi den çok fenaBu yaşlarda hepsi aynı demek ki kızlar , inatçı keçilersendromlarını sevdiklerim strawberry_cake Kmsl Hnd
Bir bebegin anne kucagini arzulamasi kadar dogal ne olabilirki. Anne yavrusunun o ihtiyacını karşılamak isteyince suçlu oluyor. Dediğin gibi herkes akıl hocasi olmuş. Kucağa alıştırdınız lafını duyunca cinlerim tepeme çıkıyor artık. Benim oğlumun katılma nöbetleri oluyordu bebekken. Birseye üzülünce veya kızınca nefesi gidiyordu vücudu tamamen kilitleniyordu yüzü kömür gibi oluyordu. Ilk nöbetinde aklımı oynatacaktim neredeyse 3/4 aylik falandi nefesi gidince kollarimin arasinda olecek sandim. Ciglik cigliga kalmistim korkudan allahtan esim vardi yanimda. Araştıra araştıra buldum katılma nöbeti oldugunu. Bu nobetleri yuzunden oglumu aglatmamaya ozen gosteriyordum. Cevremizdeki herkes biliyordu böyle bir durum so z konusu olduğunu. Ona rağmen başımın etini yeyip durdular. Hep sen simarttin bu çocuğu ıh dese kucağına aldın hic aglatmadin zart zurt. Bir ton laf. Simdide kizima ayni seyi yapmaya calisiyorlar bende cikisiyorum elimde olmadan. Birde mama konusu var tabi. Oğlumda sütüm yetmiyordu diye mama veriyordum ve mama konusu hic düşmüyordu bazı şahısların gündeminden. Dönüp dolaşıp lafı mamaya getiriyorlardı. Onlara kalsa para gitmesin diye çocuğum açlıktan helak olacaktı. Vicdansız merhametsizler. Allaha havale ettim hepsini.Aynen öyle... 4. Aydan sonra bir bebek gunde ortalama 1000 defa anne ile iletisim kurmak istermiş. Aglama, bagirma veya herhangi bir iletişim kurma çabasına anne kayıtsız kalır ve cevap alamazsa bu ona cok zarar verirmiş.
Herkesin verecek bi aklı var masallah. Ezbere konusulmasina hic katlanamiyorum. Ben kızımı 5. Aya kadar yanimda yatırdım geceleri. Alışır ayiramazsin okula gidene kadar sizle yatar dediler psikolojimi bozdular. 5. Aydan sonra birkac günde yatağına alıştı. Demek ki ihtiyacı vardı çocuğun.
Kapa gözünüVallahi ilk kızımı da büyüttüm hiç kucak istemezdi ama küçük tam bir cadıydı kucaktan inmezdi bana da söylerlerdi sinir olurdum
Bizde 3 kız kardeştik annem her yere götürürdü bizi hiç sesimiz çıkmazdı sma şimdiki bebeler çok farklı
Benim kızımı da unutmayalım o da tam bir atom karınca
Ahahahah benim cadı da “kapa gözü “diyor
Ayy hadi bakalım gayrimenkül zengini inşallahhhh
Mutlu yılların olsun canım❤❤❤
Takip ediyoruz canım bakalım cumaya kadar ne olacakSuveybe13 gram 372
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?