Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar ben banka hesabını öğrenc olarak açmıştım bu sene mezun olduğum için bana mesaj atmışlar kredi kartınızdan ogrenciliginz devam etmeyeceği için şu tarihten itibaren ... Kadar işletim ücreti alınacaktır gibi bişey göndermişler ama bende kart yok be kartı hesabı açtığımdan beri hiç almadım şimdi olmayan kartinda borcunu ödemek istemiyorum. Ve zaten kredi kartı kullanmaya karşıyım kullanmıyorum yani bankayı aradım dönüş yapmadılar daha

Bereketli olsun canim
Bezelye pahalandı. 6liradan aşağı görmedim.
5 kg 20 liraya almıştım. Başka da bulamadım

Ben hep 5ten aldim
Benim cok oldu ama ztn anneme de goturecegim
Ztn yagmurlara denk geldigi icin artik hayir gelmez

Hayırlı olsun Pure, güzel günlerde mutlulukla kullanın

Şehir neresi bilmiyorum ama öğrenci veya memurun cok olduğu bir yerse 1+1 veya 2+1 alabilirdim ben sizin yerinize olsam.

Ayy birde alışmış bugünlerde birşeyler karistiracagi zaman girdiği odanın kapısının şak diye yüzüme kapatır buraya gelme diyede talimat veriyor
strawberry oğlun ilgini çekmek için böyle davranıyor gibi geldi bana, onunla oyun oynarken de böyle mi acaba ?

Selam kızlar
Sohbetleri okuyorum ama yazmaya çok fırsatım olmuyor. İki çok sevdiğim görümcem bizdeler.
Eşim maaşını aldı. Kirayı ayırdık. Ödemeleri yaptık. Dün de market alışverişini yaptık.
200 kasap 300 lira da şarküteri ve sebze meyve ürünleri aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…