- 12 Temmuz 2006
- 4.936
- 9.494
- 683
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.221
Bereketli olsun canimAltin aldim
Ic bakla aldim enginarla pisiririm
Buradaki pazar kesinlikle daha pahali yada fiyatlar artmis bezelye 8 liraydi
Bereketli olsun canim
Bezelye pahalandı. 6liradan aşağı görmedim.
5 kg 20 liraya almıştım. Başka da bulamadım
Hayırlı olsun Pure, güzel günlerde mutlulukla kullanınKızlar biz arabayı değiştirdik.
Volvo gibi pahalı birşey aldırmadım ama orta sınıf. Arabanın yaşı küçük olsun istedik.
Megane.
2017model
Kaza hasar boya yok
Km düşük.
145bine mal oldu.
Pazartesi aldı eşim.
Altınları bozdurduk. Çeyrek 621den bozdu.
Çeyrek hesabı bozdurduk.
Kesinleşmeden yazmak istemedim
Kızlar çok teşekkür ederim öneriler için
kira getirecek bir şeyler istiyoruz kız okula başlamadan çünkü okul masraflarını o para karşılarsa çok iyi olur
Arsa uzun vadede çok değerleniyor ama zaten babamdan çok arsa var
strawberry oğlun ilgini çekmek için böyle davranıyor gibi geldi bana, onunla oyun oynarken de böyle mi acaba ?Ayy birde alışmış bugünlerde birşeyler karistiracagi zaman girdiği odanın kapısının şak diye yüzüme kapatır buraya gelme diyede talimat veriyor
Kim banyo yaptırıyor şuan tek miparka gittik oğlumla yağmur başladı romantik bi yürüyüş yaptikbanyo yapiyo şimdi baya yağmur var ne güzel bayılıyorum yağmurlu havaya
Şimdi açtım cemile hapisten çıkmış eve geliyoröyle bir geçer zamanki ya denk geldim.ağlamaktan gözlerim sisti.ali kaptan yatacak yerin yok gözü
kor olasıca
Kim banyo yaptırıyor şuan tek mi
Pek hatirlayamadim güneş.Hatırladın mı benipure hazel ? Yaklaşık 2 yıl önce yazmıştım buraya.
Bekar olsaydım sabaha aşkı memnu öyle bir geçer zamanki en son yaprak dokumuyle günü bitirebilirdimŞimdi açtım cemile hapisten çıkmış eve geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?