Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tuğçe benim sütümde baya azalma oldu sende durumlar nasıl.

Nasıl bir yerde çalışıyorsun çok merak ediyorum.Birgün istanbula geldiğimde uğrayıp bir yemeğini yemek isterim müşteriler bu kadar zor gittiğine göre baya lezzetli yemekler.Restoranın konseptinden biraz bahsedermisin canım

Kaç saatte bir emziriyorsun
Ortalama 3 saatte bir ama çok verimsiz geçiyor. Kız emiyor sut olmayinca sinirleniyor huysuzluk yapiyor. Gece bir nebze daha iyi doyuyor gibi iki uc kez uyaniyor gece ama gunduz neredeyse hic yok gibi artik. Goguslerimdende farkediyorum eski doluluk yok.

Benim oğlanı emzirmesem annem beni neden emzirmiyor demediği için artık düşünmüyorum ben çok düşündüm aylardır bebek emdin diye çabalıyorum ben sütümün azalma sebebi de bu oldu . Ben uykuya dalarken emziriyorum hep yoksa kessen almıyor . Mama da almıyor çeşit çeşit mama aldım hiç birini yemedi yapacak birşey yok . Köylerde çocuklar nasıl uyuyorsa benimki de büyür küçük kalacak değil yA .

tuce_tuce yanlız anlama sakin kıyas yapmak gibi bir dusuncem yok sadece eskiye nazaran daha az emziriyorum diyemi boyle oldu diye merak ettim sende ek gıdaya geçtikten sonra bir farklılık oldumu diye sormak istedim bu yüzden.

Yok neden yanlış anlayayım sorman gayet normal . Ben 3 saatte bir emziriyorum hep . Ama doktor bana 4 aylıkken demişti ki o zaman 2 saatte bir emzirmek istiyordum zorluyordum almıyordu. Doktor bu çocuk 4 aylık oldu 2 saatte bir emmez 4 saatte bir emzireceksin demişti . Tabi ben dinlemiyorum onu o ayrı bir olay . Benim oğlan hiç bir açlık ibaresi göstermiyor aç olduğunu asla anlamıyorum bir anne olarak . Açsa emsin açsa verdiğim yoğurdu yesin tarhana veriyorum yesin mesela. Valla bilmiyorum İnan üstün performans gösteriyorum bence . Sen şimdi ne vermeye başladın anlatsana neyi eksik yapıyoruz bilmiyorum

Ben formül ve kaşık maması dışında meyve püreleri vermeye başladım elma muz şeftali. Sebzelerden havuç püresi vermeye çalıştım yemedi. Yoğurt veriyorum günlük. Yumurta sarısı. Bu kadar şimdilik yavaş yavaş arttırmayı düşünüyorum.

Gün içinde kızım çok huysuzdu benimde hiç enerjim yoktu yemek yapamadım. Dışardan söyledik 87 tl gitti.
Dışarıdan söylemek ilac gibi geliyor bazen.bu karantina sürecinde biz hiç söylemedik yemek ve bulaşıktan aşırı bunaldım

Mama aldıktan sonra senin kafana takacağın birşey yok bence şanslısın. Benim oğlum şuan hiç birşey yemek istemiyor emmekte istemiyor ve ben herşeyi zorla yaptırıyorum meyve yedireceksem eline bi kaşık veriyorum o kendi ağzına götürürken ben aradan yedireceğim veriyorum her yer yemek oluyor . Mama almıyor çok kez denedim . Az önce Bile mama yaptım yemedi uyku arasında bile . Bence şükür et kafana takma 1 damla emdiği süt bile ona kar

Yerin varsa çok güzel birşey tabi. Yeni yapılan evlere biz anca sığıyoruz
Dışarıdan söylemek ilac gibi geliyor bazen.bu karantina sürecinde biz hiç söylemedik yemek ve bulaşıktan aşırı bunaldım
Evet öyle valla bizde çekindik ama yapılcak bişey yok canımızda isteyince söyledik

Ay bu konuda çok tecrubesizim ben de surda kenarda gelecek önerileri bekleyeyim

Evet canım senin oğlanın zamanı gelmiş aslında havalar güzel gidiyorken alıştırman lazım ama çocuk korkuyorsa ısrar etmeyin diyorlar çünkü büyük tuvaletlerini yapmayıp bağırsak düğümlenmesi olabiliyormuş

Öncelikle annenin hazır olması lazım şuanda sende biraz evişi çocuk filan yetemediğini düşündüğünden sabırsız olabilirsin az biraz zaman geçsin yapabilirsin biz anneler güçlü kadınlarız

Yerin varsa çok güzel birşey tabi. Yeni yapılan evlere biz anca sığıyoruz

Evet öyle valla bizde çekindik ama yapılcak bişey yok canımızda isteyince söyledik
Biz de artık soyleyemeye başladık nereye kadar böyle devam edecek sıcak yemek söylüyoruz gelince yuksek ısıda bi 15 dk fırına atıyoruz.

Kmsl Hnd
Kızın büyük yol kat etmiş maşallah bir hafta üzerinde dur takip et halleder
pure hazel arabanız hayırlı olsun canım çok sevindim kazasız belasız günlerde kullanın
Ayyy bilemedim canım yaaa korksun da istemiyorum ama yarın tekrar deneyeceğim bugün bez takmıştım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…