- 15 Nisan 2017
- 3.573
- 9.306
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.341
Tuğçe benim sütümde baya azalma oldu sende durumlar nasıl.Oğluşa geceleri ilk ağladığı zaman mama vereyim destek dedimaz önce mamayı yaptım uyandı gittim yanına gözü kapalı karanlık 1 kaşık mamayı aldı başka asla almadı ağzını bi kapatıyor gece gece ye uyu işte
Bilmem azalsa da elimden birşey gelmediği için çocuk mama filan almıyor yapacak birşeyim yokTuğçe benim sütümde baya azalma oldu sende durumlar nasıl.
Kaç saatte bir emziriyorsunTuğçe benim sütümde baya azalma oldu sende durumlar nasıl.
Nasıl bir yerde çalışıyorsun çok merak ediyorum.Birgün istanbula geldiğimde uğrayıp bir yemeğini yemek isterimKizlar selam ben isteydim bugun. 23.00 gibi ciktim. Sabah bi markete gidip ise gectim.
Musteriyi zor cikarttim. 22.00da kapatmak zorundayim 4000 tl cezasi var diyorum ben oderim diyor adam
Oturma kapasitemiz 3te bire dustu ama 143 bin tl ciroyla kapattimon hazirlik da yoktu kisitli menüyle calistik.
Kapasiteyi dusurmesek 12ye kadar acik kalsa her zamanki gibi 500 bini gorurduk.
Ortalama 3 saatte bir ama çok verimsiz geçiyor. Kız emiyor sut olmayinca sinirleniyor huysuzluk yapiyor. Gece bir nebze daha iyi doyuyor gibi iki uc kez uyaniyor gece ama gunduz neredeyse hic yok gibi artik. Goguslerimdende farkediyorum eski doluluk yok.Kaç saatte bir emziriyorsun
Benim oğlanı emzirmesem annem beni neden emzirmiyor demediği için artık düşünmüyorum ben çok düşündüm aylardır bebek emdin diye çabalıyorum ben sütümün azalma sebebi de bu oldu . Ben uykuya dalarken emziriyorum hep yoksa kessen almıyor . Mama da almıyor çeşit çeşit mama aldım hiç birini yemedi yapacak birşey yok . Köylerde çocuklar nasıl uyuyorsa benimki de büyür küçük kalacak değil yA .Ortalama 3 saatte bir ama çok verimsiz geçiyor. Kız emiyor sut olmayinca sinirleniyor huysuzluk yapiyor. Gece bir nebze daha iyi doyuyor gibi iki uc kez uyaniyor gece ama gunduz neredeyse hic yok gibi artik. Goguslerimdende farkediyorum eski doluluk yok.
Yok neden yanlış anlayayım sorman gayet normal . Ben 3 saatte bir emziriyorum hep . Ama doktor bana 4 aylıkken demişti ki o zaman 2 saatte bir emzirmek istiyordum zorluyordum almıyordu. Doktor bu çocuk 4 aylık oldu 2 saatte bir emmez 4 saatte bir emzireceksin demişti . Tabi ben dinlemiyorum onu o ayrı bir olay . Benim oğlan hiç bir açlık ibaresi göstermiyor aç olduğunu asla anlamıyorum bir anne olarak . Açsa emsin açsa verdiğim yoğurdu yesin tarhana veriyorum yesin mesela. Valla bilmiyorum İnan üstün performans gösteriyorum bence . Sen şimdi ne vermeye başladın anlatsana neyi eksik yapıyoruz bilmiyorumtuce_tuce yanlız anlama sakin kıyas yapmak gibi bir dusuncem yok sadece eskiye nazaran daha az emziriyorum diyemi boyle oldu diye merak ettim sende ek gıdaya geçtikten sonra bir farklılık oldumu diye sormak istedim bu yüzden.
biri 1 ltAfiyet olsun canım.Yarım litrelik mi şişeler
Ben formül ve kaşık maması dışında meyve püreleri vermeye başladım elma muz şeftali. Sebzelerden havuç püresi vermeye çalıştım yemedi. Yoğurt veriyorum günlük. Yumurta sarısı. Bu kadar şimdilik yavaş yavaş arttırmayı düşünüyorum.Yok neden yanlış anlayayım sorman gayet normal . Ben 3 saatte bir emziriyorum hep . Ama doktor bana 4 aylıkken demişti ki o zaman 2 saatte bir emzirmek istiyordum zorluyordum almıyordu. Doktor bu çocuk 4 aylık oldu 2 saatte bir emmez 4 saatte bir emzireceksin demişti . Tabi ben dinlemiyorum onu o ayrı bir olay . Benim oğlan hiç bir açlık ibaresi göstermiyor aç olduğunu asla anlamıyorum bir anne olarak . Açsa emsin açsa verdiğim yoğurdu yesin tarhana veriyorum yesin mesela. Valla bilmiyorum İnan üstün performans gösteriyorum bence . Sen şimdi ne vermeye başladın anlatsana neyi eksik yapıyoruz bilmiyorum
Dışarıdan söylemek ilac gibi geliyor bazen.bu karantina sürecinde biz hiç söylemedik yemek ve bulaşıktan aşırı bunaldımGün içinde kızım çok huysuzdu benimde hiç enerjim yoktu yemek yapamadım. Dışardan söyledik 87 tl gitti.
Mama aldıktan sonra senin kafana takacağın birşey yok bence şanslısın. Benim oğlum şuan hiç birşey yemek istemiyor emmekte istemiyor ve ben herşeyi zorla yaptırıyorum meyve yedireceksem eline bi kaşık veriyorum o kendi ağzına götürürken ben aradan yedireceğim veriyorum her yer yemek oluyor . Mama almıyor çok kez denedim . Az önce Bile mama yaptım yemedi uyku arasında bile . Bence şükür et kafana takma 1 damla emdiği süt bile ona karBen formül ve kaşık maması dışında meyve püreleri vermeye başladım elma muz şeftali. Sebzelerden havuç püresi vermeye çalıştım yemedi. Yoğurt veriyorum günlük. Yumurta sarısı. Bu kadar şimdilik yavaş yavaş arttırmayı düşünüyorum.
Yerin varsa çok güzel birşey tabi. Yeni yapılan evlere biz anca sığıyoruzben evdeki bir odayı kiler odası olarak kullanıyorum. 3 kapılı bir dolap var, her şey onun içinde. kuru yemişler soğan patates hariç. ama onlar da o odada.
yudum yağ eylül ayında migrosta kampanya vardı, 12 tl idi. 8-9 tane almıştım, yeni bitti. 12 liraya aldığım şey şimdi 40 küsür. stok yapmak kesinlikle çok avantajlı.
ben de diğer yağları kullanamıyorum. fındık yağı, zeytin yağı ve yudum.
Evet öyle vallaDışarıdan söylemek ilac gibi geliyor bazen.bu karantina sürecinde biz hiç söylemedik yemek ve bulaşıktan aşırı bunaldım
Ay bu konuda çok tecrubesizim ben de surda kenarda gelecek önerileri bekleyeyimSelam kızlar şimdi size bir sorum olacak kızım 21 aylık oldu 4 gündür bezini çıkarmıştım tuvalet geldi diyor fakat yaparken beraber söylüyor,,, gece de 2 defa uyandı tuvalet geldi dedi götürdüm yaptı fakat sabaha karşı götürdüğümde yapmadı sabah uyanınca da bezine yapmıştı... tuvalete gidiyoruz bitti deyip hemen kalkıyor yapmadanbende herhalde küçük diye zorlamak istemedim
Ama bugün öğlen büyük tuvaletini yaparken tuvalet geldi diyor
Akşam da bezi varken çişini yaparken yine tuvalet geldi diyor bakıyor çişi akıyor mu
Sizce bu durumda biraz daha bezsiz mi devam etmeliyim yoksa besini takmalı mıyım
ayyy büyük kızım hiç zorlamamıştı ama kaç gün sürdü tuvalet eğitimi hatırlamıyorum
Evet canım senin oğlanın zamanı gelmiş aslında havalar güzel gidiyorken alıştırman lazım ama çocuk korkuyorsa ısrar etmeyin diyorlar çünkü büyük tuvaletlerini yapmayıp bağırsak düğümlenmesi olabiliyormuşBende ogluma bir gün bez takmadım geçtiğimiz hafta içerisinde kaka ve çiş gelince söyle dedim kakasi gelince korktu aglamaya basladi yapamadi korkudan. Kiyamadim erteledim bir sureligine ama er yada gec gozumu karartmam gerekiyor 2.5 yasinda zamani geldi artık cunku.
Ayyyyyy bekle bakalımAy bu konuda çok tecrubesizim ben de surda kenarda gelecek önerileri bekleyeyim
Biz de artık soyleyemeye başladık nereye kadar böyle devam edecekYerin varsa çok güzel birşey tabi. Yeni yapılan evlere biz anca sığıyoruz
Evet öyle vallabizde çekindik ama yapılcak bişey yok canımızda isteyince söyledik
Ayyy bilemedim canım yaaa korksun da istemiyorum ama yarın tekrar deneyeceğim bugün bez takmıştım bakalımKmsl Hnd
Kızın büyük yol kat etmiş maşallah bir hafta üzerinde dur takip et halleder
pure hazel arabanız hayırlı olsun canım çok sevindim kazasız belasız günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?