Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın
Gün 7 de başladı. Kızım evde durdukça iştahsızlaştı resmen. Kahvaltı beğendiremedim henüz garson gibi masaya getir beğenmedi geri götür uğraşıyorum. Küçük de tam garibim mızlıyor ağlıyor bakan olmayınca uyuyor iki çocuk tam vicdan muhasebesi birine yetsen diğerini ihmal ettiğini düşünüyorsun

Günaydın kizlar.
Kahvalti yaptık.
Bebişi uyutmaya uğraşıyorum.

Bugün çeyrek altın alacaktık ama para bitti.
Dün stokluk aldım uygun fiyatlara. Bugün de alınacaklar var.
Eşim arabaya koltuk kılıfı almaya gitti. Güzel orijinal 450 TL de oraya gitti.

Birazdan pazara çıkacağım. Çilek reçeli açtım yiyoruz çok lezzetli. Çilek bulursam alirim tekrar.
Süt alacağım yoğurt için.
Bugün çok iş var.

Dünden evi süpürüp silmiştim. Rahatim

Gunaydin herkese ☺ sinirliportakal o durumu bende yaşıyorum özellikle oğlum karşı cok sucluluk duyuyorum. Ama yapacak birşey yok ne yazikki önemli olan bizim elimizden geleni yapmamız. Iyi tarafından bakmak lazım birde yaşları yakın olunca ömür boyu arkadaş olurlar birbirine Bizde erken uyandik ogluma kahvaltı yaptırdım yedi şükür az öncede iki dilim kavun koydum önüne bir yandan cizgi film izliyor bir yandan yiyor. Kızımıda doyurdum uyutmaya çalışıyorum. Cimcime uyuduktan sonra bende rahat kafayla yapmak istiyorum. Sonra isler gucler Iki tane kirlenen halim vardı eşim dün yıkadı sağolsun balkonda. Yıkamaya gonderelim dedim yüreği el vermedi kendi girişti iyi dedim sen anlıyorsun bu işlerden bundan sonra kendimiz yıkayalım daha dogrusu sen yika dedim dunden kalan yemeklerim var islerimi bitirdikten sonra bir yayla corbasida yapsam yeter bugun icin.

Ne kadar erken kahvaltı yapıyorsunuz benim kızlar kalkmadı daha

Penguen satmaya niyetiniz vardı sanırım. Madem müşteriler hevesli satın gitsin. Piyasa biraz hareketlendi firsati kaçırmayın.

Bu arada kaça satacaksınız.
Kârinız olacak mı
satacağız canım fiyat artırmadık zaten aynı 230 diyoruz eşim biraz daha ineriz iyi biri olsun arkamızdan kötü konuşmasın komşularımıza iyi komşu olsun diyor dün gelen öğretmen amcayı çok sevmiş ona satarsam biraz daha inerim dedi.Emlakçıyla gelenlere 230 dan aşağı vermicek normalde 240 istiyorduk evim çok merkezi yerde içi yapılı kaliteli malzemeler kullanıldı çokta inmek istemiyorum ben ama doğuya gitcez ne olur ne olmaz satalım önümüze daha iyi bakarız.2013 yılında 120 e almıştık.Kombisi dolapları yoktu içinde

Günaydın kızlar
Kahvaltı hazırlıyorum
Bugün güneş açtı yeniden yağmurlardan sonra
İçim huzur doluyor güneşi gördükçe
Bakalım bugün harcama olucak mı
Haftasonları yasaktan dolayı pazar perşembe günleri oluyordu şimdi yasak yok artık cumartesi olur evdede sebze meyve falan pek bir şey kalmadı

güzel oldu mu halı biz geçen yıllarda kendimiz yıkadık sarardı halının beyaz kısımları yıkamaya giden halıyı tekrar kendin yıkarsan sararma olur dedi halıcı nasıl deterjan kullanıyorlarsa

Goon, sleepy natural ikisi favorim.

Kahvaltı yaptık annemlerle konuştum annem oğlumu rüyasında görmüş kucağıma aldım kokusu burnuma geldi o an kapı çaldı uyandım dedi sabah kendime bulgur çorbası yaptım birde yumurta yedik bebekle . Akşama menümüz bize karışık kızartma bebeğe tarhana çorbası . Şimdi emziriyorum uyuyacak bende ütülerimi yapacağım . Aklımı seveyim dün akşam çamaşırları yıkadım kurudular şimdi ütülerim ortadan kalkar şahane oldu anneme çekmişim güzel plan yapıyorum kendimi sevmeye başladım . Dün 0 harcama oldu . Bugün birkaç eksik var viledayı kırdım kızlar ya eşim alacak gelirken .

güzel oldu mu halı biz geçen yıllarda kendimiz yıkadık sarardı halının beyaz kısımları yıkamaya giden halıyı tekrar kendin yıkarsan sararma olur dedi halıcı nasıl deterjan kullanıyorlarsa
Bilmiyorumki şimdilik iyi görünüyor ama tam kuruyunca nasıl olur bilmiyorum.

Bugün salonu temizleyecektim kızlar ama imkansız şuan yemek yapmam lazım ütülerim var ancak haftaya salıya kaldır orası . Cuma genel sil süpür , Cumartesi mutfak temizliği, pazar eşim evde dışarı çıkarız hava almak için , Pazartesi hafta sonunda çıktığı için ev fena oluyor . Salı günü salonu temizlerim bitti gitti Perşembe belki valiz hazırlarız kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…