- 7 Ocak 2018
- 27.619
- 80.138
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.741
Kaç metre canım yerKizlarr
Bir arsa konulmus ilana.
Eşim de cokk begendi. Tam istediğim gibi müstakil ev için .
Niyetlendik. Hesabımızı yaptik.
Neyse emlaktanmis aradık adamı.
Mal sahibi ile konuş ciddi aliciyiz dedi.
Emlakçı tok tok konuşuyor. Tam terbiyesiz
Sanıyor ki arsa da peynir ekmek gibi satılacak.
Millet daire alıyor. Daire ev alana güzel teşvik yaptı sonuçta bankalar.
Vazgeçtik emlakçı yüzünden.
Piyasa bunlar yüzünden tikanacak.
E tabi şimdi işleri açıldı, ev satıp ordan alıyorlar komisyonlarını.Artık herkes tok satıcı oldu zaten.Emlakçılar,galericilerKizlarr
Bir arsa konulmus ilana.
Eşim de cokk begendi. Tam istediğim gibi müstakil ev için .
Niyetlendik. Hesabımızı yaptik.
Neyse emlaktanmis aradık adamı.
Mal sahibi ile konuş ciddi aliciyiz dedi.
Emlakçı tok tok konuşuyor. Tam terbiyesiz
Sanıyor ki arsa da peynir ekmek gibi satılacak.
Millet daire alıyor. Daire ev alana güzel teşvik yaptı sonuçta bankalar.
Vazgeçtik emlakçı yüzünden.
Piyasa bunlar yüzünden tikanacak.
Geçmiş olsun canımIyi akşamlar kızlar bugün bütün günümüz köyde geçti. Guzel basladi ama sonrasinda oğlum iki tane kaza atlattı. Birincisi mangaldan sonra közle oynamak istedi ısrarla engel olmama rağmen inatla içine girdi ben ordan çekmeye çalışırken ayakkabısın içine köz kaçtı ve ayağı yandıöyle cirpindiki gözümün önünde çaresizlikten ağlayacaktım neredeyse allahtan su vardı hemen suya tuttuk ama ayağı baya kabuk bağladı. Ikıncıside bizim ust kat komşularda vardı oğulları 5 basında bulunduğumuz yerde betondan bir merdiven vardi cocuk oğlumu itti merdivenden arka üstü aşağıdaki basamaklarin ustune düştü allahtan abisi oğlumun hizasindaydi oğlum düşerken başından yakaladı başını tutmasaydı kafa üstü betona çarpacaktı. O anki korkuyla oyle bir ciglik atmisimki kafasi betona carpacak diye aklim cikti. Göğsüm sıkıstı cok kotu oldum. Çok moralim bozuldu. Annesi ve babasinin gıkı çıkmadı çocuğa hic tepki göstermediler. Bende tuttum kendimi. Çünkü ya çok pis cikisacaktim öyle yalandan çocuk diliyle falan uyaracak halde degildim o anda yada susacaktım. Eşlerde olduğu için olay büyümesin diye sustum ama içime oturdu. Sonrasında oğlumu yine itmeye kalktı artık tutamadım kendimi sert bir sekilde uyardim. Komsularimizla aramiz iyi cokta yardimlari dokunmustur ama bugunku olaya canim acayip sıkıldı. Bir süre gorusmek istemiyorum. Oğlu her fırsatta dövmeye çalışıyor benim oglani annesi normalde tepki gosteriyor ama bugunku hadiseden sonra tepki göstermesi çokta umruma gelmiyor.
Aa çok idealSuveybe13 770 m2canim
Kaçtan kaça kadar.ne kadar veriyorsun.bende haftalık almak istiyorum taşındıktan sonraEşim arkadaslari ile çıktı.
Bende arkadaşımla konustum 2saat. Üniv. eski günleri vs konuştuk.
Çocukları erken uyuttum.
Konuşurken de bu arada mutfağı toparladım, 3gomlek 2pantolon ütüledim eşimin lazım çünkü.
Çarşamba temizlik için kadın gelecek.
Şimdi de bu sıcakta oturduk sıcak çikolata içiyoruz
Cok geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar bugün bütün günümüz köyde geçti. Guzel basladi ama sonrasinda oğlum iki tane kaza atlattı. Birincisi mangaldan sonra közle oynamak istedi ısrarla engel olmama rağmen inatla içine girdi ben ordan çekmeye çalışırken ayakkabısın içine köz kaçtı ve ayağı yandıöyle cirpindiki gözümün önünde çaresizlikten ağlayacaktım neredeyse allahtan su vardı hemen suya tuttuk ama ayağı baya kabuk bağladı. Ikıncıside bizim ust kat komşularda vardı oğulları 5 basında bulunduğumuz yerde betondan bir merdiven vardi cocuk oğlumu itti merdivenden arka üstü aşağıdaki basamaklarin ustune düştü allahtan abisi oğlumun hizasindaydi oğlum düşerken başından yakaladı başını tutmasaydı kafa üstü betona çarpacaktı. O anki korkuyla oyle bir ciglik atmisimki kafasi betona carpacak diye aklim cikti. Göğsüm sıkıstı cok kotu oldum. Çok moralim bozuldu. Annesi ve babasinin gıkı çıkmadı çocuğa hic tepki göstermediler. Bende tuttum kendimi. Çünkü ya çok pis cikisacaktim öyle yalandan çocuk diliyle falan uyaracak halde degildim o anda yada susacaktım. Eşlerde olduğu için olay büyümesin diye sustum ama içime oturdu. Sonrasında oğlumu yine itmeye kalktı artık tutamadım kendimi sert bir sekilde uyardim. Komsularimizla aramiz iyi cokta yardimlari dokunmustur ama bugunku olaya canim acayip sıkıldı. Bir süre gorusmek istemiyorum. Oğlu her fırsatta dövmeye çalışıyor benim oglani annesi normalde tepki gosteriyor ama bugunku hadiseden sonra tepki göstermesi çokta umruma gelmiyor.
Patates tostu nasıl oluyor acaba? Bilmediğim şeyi canım çektiMasayı hazırladım. Birazdan patates tostu yapacağım . Kahvaltida illa sıcak birşeyler olacak
Çok geçmiş olsun Allah korumuşY Yuppiyayyep_ritha teşekkür ederim uzaklardabiz bende öyle düşünüyorum oğlum 2.5 yaşında olmasına rağmen ben uyarıyorum birşey olduğu zaman. Bir kaç kez oğlum bağırdı bu çocuğun yanında annesi hemen uyardı bağırma o sesten korkuyor falan dedi. 2.5 yasindaki cocugu uyarabiliyorsan ses çıkarıyor diye bir zahmet kendi oglunuda siddete basvurdugu zaman uyar basit bir olay degildi cunku oğlum allah korusun basını vursaydi ya kafa tasi çatlayacaktı yada beyin kanaması geçirecekti ve korkudan morardı aglamaktan bunlar hiç birşey olmamış gibi davrandı. Gencte degiller gayet aklı basinda insanlar adam en az 55 kadinda nerden baksan 45 yasinda. Çok seviyordum kendilerini ama dunden beri buz gibi sogudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?