- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.761
Şakamı bunlar.Bence anneye söyle kırıldığını.sonuçta çocuğun arkasında abisi olmasa herşey olabilirdi.Madem çocukları şiddete meyilli eğitsinler çocuklarını.Ben olsam gelmeyin bile derim yani.Kimse kusura bakmasında herkesin çocuğu kendisine kıymetli.Y Yuppiyayye @p_ritha teşekkür ederim @uzaklardabiz bende öyle düşünüyorum oğlum 2.5 yaşında olmasına rağmen ben uyarıyorum birşey olduğu zaman. Bir kaç kez oğlum bağırdı bu çocuğun yanında annesi hemen uyardı bağırma o sesten korkuyor falan dedi. 2.5 yasindaki cocugu uyarabiliyorsan ses çıkarıyor diye bir zahmet kendi oglunuda siddete basvurdugu zaman uyar basit bir olay degildi cunku oğlum allah korusun basını vursaydi ya kafa tasi çatlayacaktı yada beyin kanaması geçirecekti ve korkudan morardı aglamaktan bunlar hiç birşey olmamış gibi davrandı. Gencte degiller gayet aklı basinda insanlar adam en az 55 kadinda nerden baksan 45 yasinda. Çok seviyordum kendilerini ama dunden beri buz gibi sogudum
Hadi hayırlı olsun mutlu güzel günlerde oturun inşallahGünaydın.
Annemleri yolcu ettim. Eşim bugün de çalışıyor. İşe gitti. Yarın kısmetse tapumuzu alacağız. İmza atılmadan sevinemiyorum. Alsak da heyecanımı yaşasam. Ankastrelerimi annemle babam alacak. Ev hediyesi. Bizi büyük bir yükten kurtardı. Şimdiki salonum tek cam, yeni salon 3 cam. Perdeler uymayacak. Şimdilik görünen perde, avize ve ufak tefek boya masrafları var. Dolaplar falan yapılı o iş olmayacak. Eşimin teyzeleri hediye almak istiyorlarmış. Ben de keşke para yardımı yapsalar dedim. Ben de avize ya da perdeye kullanırım. Sorarlarsa söyle dedim eşime
Hadi hayırlı olsun mutlu güzel günlerde oturun inşallah
Gün çoktan aydııııııııı
8.30 da kızımı tuvalete kaldırdım uyandı geri yatmadı ne güzel 10 a kadar uyuyacaktım
Neyse kalktık balkonları yıkadım ,,, evi sildim,,, toz aldım,,,, çamaşır serdim 1 makina daha yıkanıyor
Akşama yemekte terbiyeli şehriye çorbası,,,, tavuklu lazanya,,, semizotu salatası var
Damla çikolatalı kurabiye de yapacam
Benim cadı kızım yine iş becerdi 18 litrelik sıvıyağın kapağını açmış az biraz kullanmıştım yarım biberon dut şerbeti dökmüş içine nasıl kullanacam ben şimdi onu
Dune kadar idare ediyordum durumu hep yumuşak şekilde uyarmaya çalıştım çocuğu 5 yaşında böyle şeyleri anlayacak yaşta komşuyuz yüze yüze bakıyoruz diye idare ettim ama dünkü olay bardağı taşırdı. Abisi son anda elini oğlumun başının altina atti dediğin gibi biraz gec kalsaydı yada orda olmasaydı ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. Birde şöyle birşey var benim nasıl çığlık attığımi gördüler çok kötü oldum kalbim yerinden firlayacak gibi oldu oğlum ağlamaktan morardı bir kaç saniye nefes alamadi o halimizi görmelerine rağmen olayı sanki sıradan birşeymiş gibi kapatmaya çalışmaları çok gıcık etti beni. Huylandım bir kere bir daha eskisi gibi davranamam onlara.Şakamı bunlar.Bence anneye söyle kırıldığını.sonuçta çocuğun arkasında abisi olmasa herşey olabilirdi.Madem çocukları şiddete meyilli eğitsinler çocuklarını.Ben olsam gelmeyin bile derim yani.Kimse kusura bakmasında herkesin çocuğu kendisine kıymetli.
Teşekkür ederim. Aynen verilmiş sadakamiz varmış.Çok geçmiş olsun Allah korumuş
Allah Allah çocuklarının yaptığını görmediler desem, öyle bile olsa çocuk katılınca insan bi gider yanına yardımcı olmaya çalışır.Ben anne değilim öyle bir durumda anne ve çocuk görsem yardımcı olabilirmiyim diye çırpınırım.Ne diyeyim canım garip insanlarmışDune kadar idare ediyordum durumu hep yumuşak şekilde uyarmaya çalıştım çocuğu 5 yaşında böyle şeyleri anlayacak yaşta komşuyuz yüze yüze bakıyoruz diye idare ettim ama dünkü olay bardağı taşırdı. Abisi son anda elini oğlumun başının altina atti dediğin gibi biraz gec kalsaydı yada orda olmasaydı ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. Birde şöyle birşey var benim nasıl çığlık attığımi gördüler çok kötü oldum kalbim yerinden firlayacak gibi oldu oğlum ağlamaktan morardı bir kaç saniye nefes alamadi o halimizi görmelerine rağmen olayı sanki sıradan birşeymiş gibi kapatmaya çalışmaları çok gıcık etti beni. Huylandım bir kere bir daha eskisi gibi davranamam onlara.
Geçmiş olsun strawberryTeşekkür ederim. Aynen verilmiş sadakamiz varmış.
Cok teşekkür ederimGeçmiş olsun strawberry
Kocaman kutu nasıl ayrıştıracam kigünaydın canım, bence biraz bekle belki yağ ve şerbet ayrışır durdukça.
Karışırsa yapcak birşey yokTatlı yaparken kullanırsın o yağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?