- 8 Ocak 2019
- 1.355
- 2.208
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.781
Evet gece üstünü açtıysa üşüyüp kabus görmüş olabilir pure. Benim kız da hep üstü açık yatıyor. Yelek giydiriyorum o yüzden yatarken.Günaydın kizlar.
Oğlan yatağını islatmis.
Sordum kabus mu gördün dedim yok dedi.
Gece yanıma geldi odasına gönderdim. Üstü açık yatmış. Üşüdü diye düşünüyorum.
Banyo yaptırdım üzerini değiştirdim.
Ama epey islatmis.
Allah korumuş gerçekten. Böyle insanlara çok sinir oluyorum. Bişey söyleyemeyince de içinde kalıyor insanın.Y Yuppiyayye @p_ritha teşekkür ederim @uzaklardabiz bende öyle düşünüyorum oğlum 2.5 yaşında olmasına rağmen ben uyarıyorum birşey olduğu zaman. Bir kaç kez oğlum bağırdı bu çocuğun yanında annesi hemen uyardı bağırma o sesten korkuyor falan dedi. 2.5 yasindaki cocugu uyarabiliyorsan ses çıkarıyor diye bir zahmet kendi oglunuda siddete basvurdugu zaman uyar basit bir olay degildi cunku oğlum allah korusun basını vursaydi ya kafa tasi çatlayacaktı yada beyin kanaması geçirecekti ve korkudan morardı aglamaktan bunlar hiç birşey olmamış gibi davrandı. Gencte degiller gayet aklı basinda insanlar adam en az 55 kadinda nerden baksan 45 yasinda. Çok seviyordum kendilerini ama dunden beri buz gibi sogudum.
Kocaman kutu nasıl ayrıştıracam ki
Neyse biraz şişeye boşaltmıştım onu kullanayım çaresine bakarım
Hemen deniyorum, teşekkür ederimnotdefteri2_ birazdan yine yapacağım
3 orta boy patates rendele.
Suyunu iyice sık
Üzerine 1 su bardağı kaşar peyniri rendele.
Bir yumurta kır
Tuz karabiber ekleyip karıştır
Yağlı kağıt serdiğin tost makinesine harcı yay.
Üzerine yine yağlı kağıtla kapat o şekilde pişir tost makinesini kapatıp
Canım çok geçmiş olsun. Görüşmemen senin için çok çok hayırlı olur.Bu arada herkese gunaydin mucizevi bir şekilde benim çocuklar hala uyuyor bu saattekiz uyandı emzirdim altını degistirdim yatakta oynadık biraz uyuttum hemen yattı normalde imkanı yok hemen uyumazdı geri. Ay allahım bir kahkaha atiyordu sabah sabah az sonra dusa girecegim oglan uyanmazsa tabi sonra kalkıp güzel bir kahvaltı hazırlarım. Dün baya harcamamız oldu köfte tavuk ayran sebze falan aldık mangal için. Bu ay üçüncü mangal oldu bir öncekiler toplamda 400 tl tuttu kalabalik oldugumuz icin dunkude en az 100 tutmustur. Dönüşte bir koli koy yumurtasi aldik 30 tlde o tuttu. Eşim bugün çarşıya gitmek isteyecektir büyük ihtimal gitmesini pek istemiyorum kalabalık ortamlara girip çıkacak boş yere riske atacak bizi. Insallah gitmez.
Süpermiş canım.benimde o kadar ihtiyacım varki tatile, denize, güneşe,kuma.Nerde bulduğunuz ev?Gidince tecrübelerinise bizimle paylaşırmısın.Belki tavsiye edersin bizde oraya giderizKardesime gittik markete gittik eve geldik yemek yedik su an bayildik bu saatte uyursam aklimi toparlayamam zor duruyorum
Gecen gun evde saglik ekibi bir avuc erikle geldi oyle guzeldi Allahim dedim nerden bulsamda alsam.
Bugun capraz komsum bi tabak erik kirazla geldi sanki ayni erik yemeye doyamadim
Boyle mucizeler beni cok mutlu ediyor.
Kizlar galiba bir kacamak yapacagiz annem kardesm biz.
Hem yegenimle vakit geciririz hem hayat asla ertelemeye gelmiyor senede 1 kezde olsa gitmek istiyorum cok ihtiyacimiz var.
Sessiz sakin bir ev bulduk
Esimi zor kandirdik ama en cok onun ihtiyaci var
Tatlım aynısı bugün bizim başımıza geldi sok sok sok oldum yeni emniyetin az ilerisinde oldu botan kenarından dönüyorduk nasıl kalabalık ama.anlatamam geri dönerken oldu. Polis gördü bu yolda hep lastik patlıyor dedi saat 6 gibi falandı .geçmiş olsun size de gitmene az kaldı onu düşünerek mutlu olSelamsöğleden sonra bebek uyanınca dışarı çıktık önce avm ye gittik eşim girdi biz arabada bekledik bana fondöten aldı 50 TL birde indirimde duş jeli varmış 10 TL . Oradan yola çıktık Cedric1003 deliklitaşa giderken çakmağın içinde yoldaki çukur yüzünden arabanın lastiği yarıldı Belediyeyi Allah bildiği gibi yapsın o yol bi düzelmedi . eşim lastik değişti. 10 TL piknik alanına verdik 5 TL filan da soda sanırım . Oradan orduevine gittik yemek 30 TL . Kantinden 2 kutu cif, dondurma , bebeğin valize koymaya minik şampuan ( gitmezsen valla bittim kesin artık) 30 TL tuttu 12 TL karpuz . 200 TL ikinci el lastik
Ayyyy aynı yer işte orasıTatlım aynısı bugün bizim başımıza geldi sok sok sok oldum yeni emniyetin az ilerisinde oldu botan kenarından dönüyorduk nasıl kalabalık ama.anlatamam geri dönerken oldu. Polis gördü bu yolda hep lastik patlıyor dedi saat 6 gibi falandı .geçmiş olsun size de gitmene az kaldı onu düşünerek mutlu ol
Aynısı benim eltim çocuğa diyor ki biri sana vurunca sende ona vur diyorCanım çok geçmiş olsun. Görüşmemen senin için çok çok hayırlı olur.
Bu tarz şiddet eğilimli çocukların patolojik sıkıntıları olabiliyor.
Ben genel bir Bilgi paylaşmak isterim naçizane.Çocuğa o seni itti ise sen de elin boş durma canını yakıyorsa yak diyor çoğu ebeveyn ama doğrusu şu...
“çocuğa sen yanlış bir şey yaptın zarar verdin seninle hatanı anlayana kadar oynamak istemiyorum deyip olay mahalinden gitmek gerekiyor.” Bu itme kakma vurma olayları kreşlerde veya parkta ,piknikte olabiliyor . Kendi ailesi ses çıkarmamış oğluna napıyorsun demediyse büyük problem.
canım senin Çocuğunun özbenliği vs için uzak tutmalısın ama yaramaz çocuğa senin oğlunla oynamak istediğinde bu şekilde yaklaşmakta ısrarcı olarak onun da düzelmesine katkı sağlayabilirsin. Maalesef çok var ve ileride o sana vurdu sende ona vur diyen aile çocuklarının ciddi sıkıntıları var . Geçmiş olsun tekrardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?