• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydın 🌿
Cumartesi ablama gidicez kızımı ilk defa görecek diye yazmıştım buraya. Çok şükür kavuştuk ablamla, özlemişim baya. Ablam kızımı görünce ağlamaya başladı, duygusallaştı. 😊 Kızımda onun kucağında uyuya kaldı 😍 güzel bir gün geçirdik.
Dün hiç harcama olmadı çünkü markete gidemedik 😅
Cumartesi ablam kızıma yarım altın taktı bu arada. Kızımın sarı kızları artıyor 😂

Günaydın arabanın muayenesi dolmuş elimizdeki evraka göre . Randevu almak istedim onda da 11. Ayda doluyor uyarısı veriyor ilginç şekilde eşim bugün müşteri hizmetlerini arayacak eğer dolmuşsa cuma günü boş randevu var alıp yaptıracağız eksi hesaba giriyorum biraz eğer izne gidersek diye önümüzdeki ay almam gereken herşeyi aldım vitamin takviyelerimizi, lens solüsyonumu . Eşime dedim ki şube müdürü izin alsın valla patlayacağız artık burada bugün bu işi halledince son dk gidiyoruz gitmiyoruz birşey demeyin . Birlik komutanı doğum ölüm düğün harici izin yok şuan demişti . Ama biz bir daha çıkamayacağımız için izin vereceğini düşünüyorum

Akşama bezelyeli pilav ve tavuk yapacağım yanına da ayran bebeğin çorbası var dün yapmıştım. Öğlene de buharda kabak yapacağım sebze . Hafta sonundan çıktık ev tozlu süpürüp silerim . Yarın da salonun perde vs işini hallederim çarşamba boş Perşembe çamaşır yıkarım cuma gideceksek valiz toplarım bebeğin küçülen 2 hurç kıyafet vakumlanacak annemin evine gidecek. Dua ediyorum gidelim diye ama bir yandan da evimizin huzuru bozulacaksa izin vermesinler gitmeyelim diyorum hayırlısı

Günaydın🥰🥰

Kızı tuvalete kaldırdım yine uyandı erkenden🤦‍♀️🤦‍♀️

Dünkü harcama 100 tl tavuk ekmek süt damla çikolata cips filan aldık👍👍

Bugün harcamam olmaz👏👏

Ne yemek yapsam diye düşünüyorum😥😥
Adana 39 dereceymiş😃 klima açtın mı

Günaydın
Kahvalti yaptık. Eşime de Sandwich hazırladım, işe yolladım.

Evim toplu ,bi yemek var yapılacak.
Nohut yahni
Salata
Yoğurt
Bulgur pilavı bugünkü menüm.

Eksideyiz zaten harcama yapmayız.
Maas günü gelsin artik:KK14:
Bence de püre eşim diyor ki sakin ol ne lazımsa al bir çeyrek az alırsın ne olacak 🤣 bende diyorum ki topiğe hedef koydum yetişmem lazım🤪

Günaydın. Ev fiyatları uçtu bizim burda. Bizim evin karşısına yeni yapılan bir site var. Bi soralım dedik eşimle. Giriş kat 570 den başlıyor. Ara kata 650 diyor. Utanmasa 1 milyon diyecek😬
İstedikleri kadar yazsınlar.
Malın ederini alıcı belirler.
Havadan uçuyorlar işte benim dairem 500.000 benim dairem 1 milyon😂😂
Alıcı olmazsa istediği kadar çıksın.

Günaydın. Kızımla kendime yulaf lapası pişirdim onu yedik.öğlene kadar biraz evi toparlarım mercimek yemeği koyarım ocağa. Sonra belki çocuklarla marketin oraya kadar yürürüz eşim de sebze meyve alır eve diye düşündüm çocuklar çok bunalıyor hava da bugünden sonra yine bozacak gibi 🥴

Back
X