• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok canım haber.Eşim diyor hazıran sonuna kadar açıklarsak şükredin demişler :skandal:Eşimin oradan Libya’ya birsürü görevlendirme yapılmış bizide alacaklar diye korkuyla bekliyoruz.Arkadas bugün açıklanacakmış dedi birisi Cuma dıyor artık bezdim:kızgın:

pure hazel pure hazel o ifade satisa kapali bir yer demek ama suresimi doldu satis engeli 5 yili asamaz siz ilandanmi buldunuz

İstedikleri kadar yazsınlar.
Malın ederini alıcı belirler.
Havadan uçuyorlar işte benim dairem 500.000 benim dairem 1 milyon😂😂
Alıcı olmazsa istediği kadar çıksın.
İnşallah öyle olur. Bende öyle diyorum almasın kimse bu paralara. Ama burda satılıyor. 350-500 aralığındaydı zaten ona alışmıştık. Kredilerin düşmesini fırsata çevirmiş müteahitler😡

Bizde arsa bakıyoruz.
Dün emlakçıyı aradık.
220 bine arsa ilanı koymuş sorduk.
Ya işte o arsa 260.000 oldu 🤣🤣🤣
Terbiyesiz ya.
Millet Kredi faizinden 20.000 kar edecek satıcı millete 50.000 bindirecek aklı sıra.
Adım gibi eminim satılmayacak
Fırsatçılar ya Allah bildiği gibi yapsın bu şeref yoksunlarını. Ulkenin bu hâle gelmesinde en buyuk faktör bu firsatçilar. Burda deprem oldu diye kira fiyatları iki katına çıktı. En harabe eve bile 1500 tl isteyen var. 40 yıllık bina giriş katı küçücük ve her yeri kırık dökük. Ev piyasası araba piyasası arsa piyasası hatta gıda sektörü bile en cok bu firsatci zihniyet yuzunden boyle. Allah bildigi yapsin hepsini.

Son düzenleme:
Satılmış zaten canım.
Benim kafam bulanmıştı o maddeye.
İstemedim.
Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için

Miras durumunda arsa cok bolunmesin diye bir seyler vardi bu arkadas vekil bakiyor birine daha soracagim ama ztn satildiysa sure dolmustur serh kalmistir

Bu zamanda hayata yeni baslayanlarin işi çok zor valla. Alim gücü diye birşey kalmadı. Adam evlenmeye kalksa beyaz eşya uçmuş mobilya desen aynı düğün salonları vs. Ev almaya kalksa ev ve araba fiyatları almış başını gidiyor. Maaşlarda 3/5 beş kuruşla artıyor ancak. Evini esyasini arabasını arsasını alan aldı alamayan iki katı fazla çabalayacak şu saatten sonra. Birde kalkip ekonomizde soyle buyume soz konusu böyle büyüme so z konusu diye milletin akliyla dalga geciyorlar.

Günaydın arabanın muayenesi dolmuş elimizdeki evraka göre . Randevu almak istedim onda da 11. Ayda doluyor uyarısı veriyor ilginç şekilde eşim bugün müşteri hizmetlerini arayacak eğer dolmuşsa cuma günü boş randevu var alıp yaptıracağız eksi hesaba giriyorum biraz eğer izne gidersek diye önümüzdeki ay almam gereken herşeyi aldım vitamin takviyelerimizi, lens solüsyonumu . Eşime dedim ki şube müdürü izin alsın valla patlayacağız artık burada bugün bu işi halledince son dk gidiyoruz gitmiyoruz birşey demeyin . Birlik komutanı doğum ölüm düğün harici izin yok şuan demişti . Ama biz bir daha çıkamayacağımız için izin vereceğini düşünüyorum
İnşallah gidebilirsiniz tuçe, çok istiyorsun gitmeyi çünkü. 🤗
Günaydın🥰🥰

Kızı tuvalete kaldırdım yine uyandı erkenden🤦‍♀️🤦‍♀️

Dünkü harcama 100 tl tavuk ekmek süt damla çikolata cips filan aldık👍👍

Bugün harcamam olmaz👏👏

Ne yemek yapsam diye düşünüyorum😥😥
Aynı şeyi bende düşünüyorum. Sanırım market alışverişine göre şekillenecek. Evde soğan bile kalmadı çünkü 😂

Yok canım haber.Eşim diyor hazıran sonuna kadar açıklarsak şükredin demişler :skandal:Eşimin oradan Libya’ya birsürü görevlendirme yapılmış bizide alacaklar diye korkuyla bekliyoruz.Arkadas bugün açıklanacakmış dedi birisi Cuma dıyor artık bezdim:kızgın:
Bu cuma da ne varsa 😢 ya haberlere düşmüş kk daha açıklamadı herkes mağdur diye

Miras durumunda arsa cok bolunmesin diye bir seyler vardi bu arkadas vekil bakiyor birine daha soracagim ama ztn satildiysa sure dolmustur serh kalmistir
5 yıl süreden bahsediyordu kaynaklarda.
Demek ki alımı satımı kolayca yapılabiliyor o arazilerin.
Tapuda arsa yazıyordu niteliğine.
Dediğim maddeye göre kısıtlıdır yazıyordu.
o da tarım arazilerinin bölünmemesi içinmiş sulama alanı imış orası tarım arazisi imiş fakat demek ki imara açılmış benim anladığım bu.

Bu zamanda hayata yeni baslayanlarin işi çok zor valla. Alim gücü diye birşey kalmadı. Adam evlenmeye kalksa beyaz eşya uçmuş mobilya desen aynı düğün salonları vs. Ev almaya kalksa ev ve araba fiyatları almış başını gidiyor. Maaşlarda 3/5 beş kuruşla artıyor ancak. Evini esyasini arabasını arsasını alan aldı alamayan iki katı fazla çabalayacak şu saatten sonra. Birde kalkip ekonomizde soyle buyume soz konusu böyle büyüme so z konusu diye milletin akliyla dalga geciyorlar.
Aynen öyle. Benim kuzenimde evleniyor hatta corona olmasaydı bu ay düğünü vardı. Binbir masrafla eşyaları aldılar, ev tuttular şimdi virüs yüzünden ertelediler. Düğün yapacaklardı şehir dışından gelen çok olacak diye ama malesef bu ortamda olmaz. Ee kiralık ev, oturmadığı eve kira ödüyorlar. En son temmuza çektiler günü, nikah olarak değiştirdiler. Şimdi yeni evlenecek olanların takısı, parası az, borçları çok olur. 😔

Ya ben geçen yaz haberlerde gördüm.
domates ellerinde kalmış ucuz fiyattan satmamak için domatesi denize döküyorlardi düşün 😡😡😡
Evet ya bende buna benzer şeyler duydum. Ama bu zihniyeti hala savunan kafalar var. Bir röportajda kadının teki cikmis ne yapsin adamlar hakli zararina satacaklarina hakli olarak cöpe gitmesini sagliyorlar dedi. Israf boyutu da ayri tartisma konusu.

Kesinlikle çok zor.
Artık bir şeylerin sahibi olmak çok zor.
Artık insan isine bile güvenemiyor.
Bir belirsizlik var piyasada.
Bunlara rağmen özelde çalışan kesim Kredi çekiyor cayır cayır.

Back
X