• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

@zerya271210 maşallah çok güzel kilo verdin.
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk biz iki dişte kaldık başka diş yok belirti de yok galiba.
Yarın ordu evine gideceğiz yemeğe.
Balık yeriz Büyük ihtimal kıza versem mi acaba.
Dün karpuz yedirdim ensesinde minicik birkaç tane kızarti oluştu.
Ne güzel püre, oğlumun daha hiç dişi yok, belirti de yok 🤣 Balık vermeye başladım , kılcıklara dikkat ediyorum, balığın sırt kısmında olmuyor.
kavun, karpuz, kayısı bunları da eline veriyorum. Kendisi yiyor.

E Esila09
Miras bölünmüsken hakkınızı alsanız mı diyorum sonra inan sorun çıkıyor.
İşin içine para girince insanlar çok değişiyor

Pure ilk tanistigim gunden beri benden hic para kiskanmadilar. Daha dogrusu kendi iclerinde hep oyleler. Benim ailemde boyle. Bu iyi niyet varken ben 9 yasindan beri calisan kayinpederime bunu yapmam yapamam kac yil daha yasayacaklar hem o dukkanda bizim bi yere gitmiyor. Benim kendi ailemde ibretlik olaylar var karsi tarafa sıkıntı yasatan kardayim sanmasin eninde sonunda herkesin hakki geliyor kimse yanina kalacak sanmasin. O arsa cok degerli yeterki satilsin paraya dönsün ev icin sıkıntı cekmesinler hersey olur bize de hak doner dolasir gelir ben simdi onlardan para alamam icime sinmez
Biz o apartmandan daire alsakmi diye dusunuyoruz ama kararsizim yenileyemeyecek olanlar var elimizdeki para ile pesin alabiliriz.

Pure ilk tanistigim gunden beri benden hic para kiskanmadilar. Daha dogrusu kendi iclerinde hep oyleler. Benim ailemde boyle. Bu iyi niyet varken ben 9 yasindan beri calisan kayinpederime bunu yapmam yapamam kac yil daha yasayacaklar hem o dukkanda bizim bi yere gitmiyor. Benim kendi ailemde ibretlik olaylar var karsi tarafa sıkıntı yasatan kardayim sanmasin eninde sonunda herkesin hakki geliyor kimse yanina kalacak sanmasin. O arsa cok degerli yeterki satilsin paraya dönsün ev icin sıkıntı cekmesinler hersey olur bize de hak doner dolasir gelir ben simdi onlardan para alamam icime sinmez
Biz o apartmandan daire alsakmi diye dusunuyoruz ama kararsizim yenileyemeyecek olanlar var elimizdeki para ile pesin alabiliriz.
Kaç kardeşler eşinler

Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk niye önermedi ki sünnet acaba halbuki Doktorlar erken olmasından yana.
O sureyi geçirirsek 6 yaşına kadar önermiyor diye biliyorum. Benim oğlan daha olmadı.
o doktora göre sözde çabuk önerenler para için yapıyor. Muayene etti bir sıkıntısı yok dedi, acele etmeyin dedi. oğlum o zaman üç aylıktı sanırım. Biraz da huzursuzdu, bizde tereddütteydik. Sanki bunu duymak istedik. Ama aslında erken yaptırmak daha iyi. Çabuk atlatıyorlar.

Kaç kardeşler eşinler

3 kardes. Esim buyuk 1 yas kucuk kiz ve 24 yasinda erkek var.
375 bin gelecek kismet olursa. Onlar direk 100 bin verelim kalan bize kalsin diyor bende oyle bir parayi ziyan etme gelire cevir bir emekli maasina kalma dukkanda bizim diyorum. Ztn bizim boyle gaz vermemiz onlari mutlu etti demekki kiyamiyorlarmis boylesi daha mantikli geldi.

Bizde kız sıkıntı.
Yillarca eve yakin bir kuaforde calisti. Calisma sartlari agirdi. Ama kuafor zamanla ona kalabilirdi. Bir arkadasi var birbirlerini gazladilar dukkan acmaya karar verdiler. Apar topar dunya borcla ayrildilar tazminati kadinin oglu yedi hic olmayacak bir yerde borcla dukkan actilar yillardir kp bakiyor desem yalan yok Istanbula geldiklerinde kadinin gidecek kapisi yok bizde kaliyor oglu geliyor oglunun sevgilisi geliyor gorumcem evlenmiyor kadinin gaza geliyor kimseyi begenmiyor yas geldi 37 ye dukkani ilk actigi zamanlar cok gorusmek isteyen oldu simdi kesildi onlara degil 100 bin 300 binde verse yetmez ztn 150 bin borc var cok kiziyorlar ama agizlarini acsalar kizlarini kaybedecekler ztn bu salginda isleride bozuk kapatip Istanbula donecekler sanirim
Hayirlisi olsun istanbuldayken fesatlik gormedim hep hediyeler aldi destek oldu ama dukkan acti isi iyi gitmedi ortami degisti kendi bunalima girdi o kadin kac yildir onu orda oyaliyor cunku en kotu hali dukkanin kapanmasina gore cennet.

Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk niye önermedi ki sünnet acaba halbuki Doktorlar erken olmasından yana.
O sureyi geçirirsek 6 yaşına kadar önermiyor diye biliyorum. Benim oğlan daha olmadı.
Bizim kontrole götürdüğümüz yabancı doktor da 6 aydan küçük önermiyorum. Ama yaptırmışsınız artık dedi. Sünnet kolay bi operasyon gibi görünse de arkasından çok fazla komplikasyon yaşanabiliyormuş.

Yani bak görümce de sıkıntılı.
Ben olsam riske atmam.
Çünkü aileler miras konusunda ayrımcılık yapabiliyor.
İnsan enayi gibi hissediyor kendini.
Anlasamama tartışma soğukluk mutlaka oluyor

Inan hic oyle korkum yok biliyormusun
Gorumcem en kisa zamanda o kadindan kurtulur insallah yoksa hayati ziyan oldu gitti

Cumartesi günü için randevu aldık çocuk doktorumuzdan 4 yaş aşısını yaptıracagım kızımın
Çocuk doktoru İçin 280 tl Muayne ücreti ayırdık
2 saat sonrasına da göz doktorumuzdan randevu aldık kontrol zamanı gelip geçmişti, göz doktorunu Tamamlayıcı sigortamız karşılıyor iyi oldu yaptırmamız
Aslında anlaşmalı çocuk doktoruda var ama doğduğundan beri aynı doktora götürüyorum çok memnunum gece gündüz arasam hep yardımcı olur o yüzden bırakamıyorum

Back
X