• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydınlar
Markete gideceğim harcama olur baya bi.
sırf şu iki gündür yendiğim poğaçalar ne olmuş diye meraktan tartıldım Şimdi .
Aç karına 61.6 yım. Diyet değil de yediklerime dikkat etsem yeter bana. Ama onun işin önce şu 2 tepsi poğaçanın bitmesi şart 😂

tuce_tuce tuce_tuce çabucak geçer içini ferah tut. Benim oğlanı 2 aylıkken sünnet ettik nasıl oldu anlamadım bile. 1 yaşından küçük bebeklerde ağrı sızı olmuyor çabuk iyileriyleler.
Biz de yapıcaktık,doktor şimdi önermiyorum deyince vazgeçtik. İlerde yapıcağız :KK17:

Günaydın herkese. Biz yine saat 6 dan beri ayaktayiz. Dün bir ağlama krizi geçirdim tutamadım kendimi daha fazla. Nefes almaya cok ihtiyacim var. Yanibasinda en yakinin varken hic bir destek gorememek cok agir geliyor. Stresten karnıma kramplar giriyor artık. Allah çocuklarımı benden başka kimseye muhtaç etmesin sözde en yakinlarimin merhametten ne kadar uzak olduğunu yaşayarak görüyorum. Bir saatligine bile destek olmaya eriniyorlar. Ben her annenin anneliğin hakkını verdiğine kesinlikle inanmıyorum artık. Bana önceleri temizliğe gelen ablaya mesaj attım gelmeyi kabul ediyorsa çağıracağım hafta sonu o evde temizlik yaparken bizde dışarı cikariz pure hazel pure hazel dün yazdin ya deterjan kokusuna maruz kalmamak için çıktık diye iyi ilham oldu bana bu söylediğin. Anahtarı bırakacağım kadına cikariz biz o işini bitirince doneriz böylece hem o rahat temizliğini yapar hem biz rahat ederiz aynı ortamda bulunmadigimiz için virüs korkusu da olmaz. Güvenilir biri zaten.

Oğlan kabız olmuş.
Eşim sabah kuru kayısı yedirmiş ılık su içirmiş.
Ben de şimdi ocağa et suyuna çorba koydum.
Buzluktan kıyma çıkardım. Köfte yapacağım.

Eşim işe gitti gün başladı. Çok yoruluyorum tek başıma olduğum günlerde iki çocukla.
Senin işin de çok zor strawberry_cake strawberry_cake .
2 çocuk bambaşka bir olay,yorucu🙄
Ben olsam anneme küserdim konuşmazdım yani aynı şehirde olacağız ve hiç yardımcı olmayacak bana 🙁

zerya271210 zerya271210 maşallah çok güzel kilo verdin.
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk biz iki dişte kaldık başka diş yok belirti de yok galiba.
Yarın ordu evine gideceğiz yemeğe.
Balık yeriz Büyük ihtimal kıza versem mi acaba.
Dün karpuz yedirdim ensesinde minicik birkaç tane kızarti oluştu.

Pure baliga gore degisir dip baliklari bebeklere cok onerilmiyor cesidine gore arastirip karar ver derim

Back
X