- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.281
Yok canım tabii ki dip balığı vermem.Pure baliga gore degisir dip baliklari bebeklere cok onerilmiyor cesidine gore arastirip karar ver derim
Ne güzel püre, oğlumun daha hiç dişi yok, belirti de yok@zerya271210 maşallah çok güzel kilo verdin.
Sevgiyeyolculuk biz iki dişte kaldık başka diş yok belirti de yok galiba.
Yarın ordu evine gideceğiz yemeğe.
Balık yeriz Büyük ihtimal kıza versem mi acaba.
Dün karpuz yedirdim ensesinde minicik birkaç tane kızarti oluştu.
Yok canım tabii ki dip balığı vermem.
Tattiririm sadece
Biz çok severizMubarek nimet hic duskun degilim ya hic yemesem aramam
Azcik tattir sonra benim gibi olmasin
Kaç kardeşler eşinlerPure ilk tanistigim gunden beri benden hic para kiskanmadilar. Daha dogrusu kendi iclerinde hep oyleler. Benim ailemde boyle. Bu iyi niyet varken ben 9 yasindan beri calisan kayinpederime bunu yapmam yapamam kac yil daha yasayacaklar hem o dukkanda bizim bi yere gitmiyor. Benim kendi ailemde ibretlik olaylar var karsi tarafa sıkıntı yasatan kardayim sanmasin eninde sonunda herkesin hakki geliyor kimse yanina kalacak sanmasin. O arsa cok degerli yeterki satilsin paraya dönsün ev icin sıkıntı cekmesinler hersey olur bize de hak doner dolasir gelir ben simdi onlardan para alamam icime sinmez
Biz o apartmandan daire alsakmi diye dusunuyoruz ama kararsizim yenileyemeyecek olanlar var elimizdeki para ile pesin alabiliriz.
o doktora göre sözde çabuk önerenler para için yapıyor. Muayene etti bir sıkıntısı yok dedi, acele etmeyin dedi. oğlum o zaman üç aylıktı sanırım. Biraz da huzursuzdu, bizde tereddütteydik. Sanki bunu duymak istedik. Ama aslında erken yaptırmak daha iyi. Çabuk atlatıyorlar.Sevgiyeyolculuk niye önermedi ki sünnet acaba halbuki Doktorlar erken olmasından yana.
O sureyi geçirirsek 6 yaşına kadar önermiyor diye biliyorum. Benim oğlan daha olmadı.
Kaç kardeşler eşinler
Evet canım dip balığı verilmiyorYok canım tabii ki dip balığı vermem.
Tattiririm sadece
Ayyyy ben çok severim ama büyük balık olacakMubarek nimet hic duskun degilim ya hic yemesem aramam
Azcik tattir sonra benim gibi olmasin
Bizim kontrole götürdüğümüz yabancı doktor da 6 aydan küçük önermiyorum. Ama yaptırmışsınız artık dedi. Sünnet kolay bi operasyon gibi görünse de arkasından çok fazla komplikasyon yaşanabiliyormuş.Sevgiyeyolculuk niye önermedi ki sünnet acaba halbuki Doktorlar erken olmasından yana.
O sureyi geçirirsek 6 yaşına kadar önermiyor diye biliyorum. Benim oğlan daha olmadı.
Yani bak görümce de sıkıntılı.
Ben olsam riske atmam.
Çünkü aileler miras konusunda ayrımcılık yapabiliyor.
İnsan enayi gibi hissediyor kendini.
Anlasamama tartışma soğukluk mutlaka oluyor
Evet canım dip balığı verilmiyor
Somonu yiyebilir
Ayyyy ben çok severim ama büyük balık olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?