- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.341
pure hazel purecim teşekkür ederim. Sağlıklı beslenerek gayet güzel kilo veriliyormuş bunu öğrendim. Çok hafifledim ve rahatladım hem vücut olarak hem psikolojik olarak.
tuce_tuce canım herşey yolunda mi abi bebek iyidir inşallah , güzel haberlerini bekliyoruz
Çok sevindim maşallah damat videosu da olur inşallahSimdi video geldi masallah asker babanin erkek oglu
Benim oğlan yulaf yiyinceYulaf candırhemen herşeye yulaf ezmesini kullanırım. Hem kabızlık yapmıyor hem de içerisinde yüksek lif bulunuyor
Benim oğlan yulaf yiyinceyapıyor bana
Geçmiş olsun tuce atlattınız çok şükür nasıl durumu kuzucuğunAy geldim kızlar ter bastı valla
Sargıyı filan attı artist valla sırtımdan ter damlattıGeçmiş olsun tuce atlattınız çok şükür nasıl durumu kuzucuğun
canım abi bebek nasıııl ağladı mı çokBenim oğlan yulaf yiyinceyapıyor bana
aşı varsa da kimseye dememişler gizli bilgi galibatuce_tuce gecmis olsun, damatligini da gorun insallah.
Oglum dogdugunun ikinci gunu hastaneden cikmadan sunnet olmustu, kadin bir cerrah yapmisti. Dogumdan once verdikleri hastane paketinde sunnet istiyor musunuz diye soruyorlardi, biz de arkadaslara sorduk Turkiyedeki gibi kesiyorlar, sorun yok deyince biz de yaptirdik.
Bu arada burada 4 yas asisi var, doktorumuz Turk, hep Amerika ve Turkiye asilar konusunda ayni takvimi izliyor derdi.
anladim canım kimsenin haberi yok kadın bize bu son aşısı artik ilk okula başlayana kadar demişti net hatırlıyorum bugün nasi gidiyo çocuklarla çıldırtmadılar seni inşallahYok canım 4yasinda herhangi bir aşı olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?