- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.361
biz parka gittik kadının biri çocuğuna bagiriyo sürekli dokunma dokunma diye oğlum oynamak için yaklaştı sakin kimseye yaklaşma diye bağırıyo çocuğu niye getirdiyse yazık
sadece pipisini mi uyuşturdular
aynen hani kaysın sallansın eve inince elini sil banyo yaptır bana dokunma diye bağırıyo çocuğa üzüldüm oğlumda o niye dokunamıyo kimseye dedi kadında ne mendil ne maske vardi işin tuhafıYaa bu izler kalirsa o cocuk unutamazsa cok uzuldum
Yok yA hafif koklatmışlarsadece pipisini mi uyuşturdular
En güzeli küçükken yaptırmak cidden zeynep teşekkür ediyorumtuce_tuce gecmis olsun, damatligini da gorun insallah.
Oglum dogdugunun ikinci gunu hastaneden cikmadan sunnet olmustu, kadin bir cerrah yapmisti. Dogumdan once verdikleri hastane paketinde sunnet istiyor musunuz diye soruyorlardi, biz de arkadaslara sorduk Turkiyedeki gibi kesiyorlar, sorun yok deyince biz de yaptirdik.
Bu arada burada 4 yas asisi var, doktorumuz Turk, hep Amerika ve Turkiye asilar konusunda ayni takvimi izliyor derdi.
Yok yA hafif koklatmışlar
Uyumamış bence 15 dk sürdü zaten git çık . Çıktığında gayet uyanıktı doktorun kucağında bana gelince ağladı deli bebeya uyudu mu sünnet olurken yani ayy neyse ki atlattınız çok şükür çabucak iyileşir insallah
Çok sağ ol şekerimAyyyy hadi gözünaydıntuce_tuce
aynen hani kaysın sallansın eve inince elini sil banyo yaptır bana dokunma diye bağırıyo çocuğa üzüldüm oğlumda o niye dokunamıyo kimseye dedi kadında ne mendil ne maske vardi işin tuhafı
yaa maşallah anasına naz yapiyo o zaman klasik türk erkeğiUyumamış bence 15 dk sürdü zaten git çık . Çıktığında gayet uyanıktı doktorun kucağında bana gelince ağladı deli bebe
öyle canım bencede geçen gün izmire gittik plajlar aşırı kalabalık kimsede maske yok insan hastalığı unutuyo orda daCok garip bir hal aldik Allah herkesin yardimcisi olsun kimse sureci kaldiramadi gibime geliyor
ciddi misinBu arada ailelere yeni haber verdik kızlar eşim kv yi aradı söylemiş . Kv ve görümceler beni arayıp geçmiş olsun demezlerse çok ciddi şekilde ona göre davranacağım artık . Bu saat oldu arayan soran yok eşim aile grubuna video attı kv maşallah öpüyorum yazmış .
öyle canım bencede geçen gün izmire gittik plajlar aşırı kalabalık kimsede maske yok insan hastalığı unutuyo orda da
Tuce anlattıklarını hayretle bakıyorum okuyorum yaAyrıca anlatmamıştım ama kv ler şuan hep birlikte köydeler. Kp traktörünün lastiklerini değişecekmiş 3000 TL istemiş adamlar . Eşimde babasına dedi mi taksit yaptırırsan 1 taksit öderim baba 1000 TL yollarım dedi . Bana da aşkım hiç öyle para filan yollamadım içimden geldi onlar beni okutup büyüttüler dedi bende evet tmm dedim . Zaten almaz dedi bende merak etme alır dedim . Bugün kv ile telefonda konuşurken lastiği ne yaptınız para yollayacağım demiş oda şimdi değil çapa makinası alırken yolla demiş .
O gün fatura çıkmamıştı çıksa ödeyecektikTuce anlattıklarını hayretle bakıyorum okuyorum ya
Geçen gün faturaları ödüyoruz demiştin sanki
Şimdi de para yolluyorsunuz asıl onların yollaması lazım gurbettesiniz ihtiyacınız var mı diye sormaları lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?