Bugün ne aldin kaç tl harcadin

biz parka gittik kadının biri çocuğuna bagiriyo sürekli dokunma dokunma diye oğlum oynamak için yaklaştı sakin kimseye yaklaşma diye bağırıyo çocuğu niye getirdiyse yazık

Yaa bu izler kalirsa o cocuk unutamazsa cok uzuldum

En güzeli küçükken yaptırmak cidden zeynep teşekkür ediyorum

ya uyudu mu sünnet olurken yani ayy neyse ki atlattınız çok şükür çabucak iyileşir insallah
Uyumamış bence 15 dk sürdü zaten git çık . Çıktığında gayet uyanıktı doktorun kucağında bana gelince ağladı deli bebe

aynen hani kaysın sallansın eve inince elini sil banyo yaptır bana dokunma diye bağırıyo çocuğa üzüldüm oğlumda o niye dokunamıyo kimseye dedi kadında ne mendil ne maske vardi işin tuhafı

Cok garip bir hal aldik Allah herkesin yardimcisi olsun kimse sureci kaldiramadi gibime geliyor

Bu arada ailelere yeni haber verdik kızlar eşim kv yi aradı söylemiş . Kv ve görümceler beni arayıp geçmiş olsun demezlerse çok ciddi şekilde ona göre davranacağım artık . Bu saat oldu arayan soran yok eşim aile grubuna video attı kv maşallah öpüyorum yazmış .

ciddi misin

Ayrıca anlatmamıştım ama kv ler şuan hep birlikte köydeler. Kp traktörünün lastiklerini değişecekmiş 3000 TL istemiş adamlar . Eşimde babasına dedi mi taksit yaptırırsan 1 taksit öderim baba 1000 TL yollarım dedi . Bana da aşkım hiç öyle para filan yollamadım içimden geldi onlar beni okutup büyüttüler dedi bende evet tmm dedim . Zaten almaz dedi bende merak etme alır dedim . Bugün kv ile telefonda konuşurken lastiği ne yaptınız para yollayacağım demiş oda şimdi değil çapa makinası alırken yolla demiş .

Scss94 valla bak misafir mi ne varmış galiba eşim öyle dedi eğer akşam beni aramazlarsa ona göre davranacağım artık . Annemle konuştum akşam eşine msj atarım uygun olduğunda ararım tebrik için dedi . E Esila09 ekran görüntüsü attım gördü msjı

öyle canım bencede geçen gün izmire gittik plajlar aşırı kalabalık kimsede maske yok insan hastalığı unutuyo orda da

Bir ortasini bulamadik ve herkes cok gergin ya abartiyoruz ya hayattan koptuk hayirlisi olsun

Tuce anlattıklarını hayretle bakıyorum okuyorum ya
Geçen gün faturaları ödüyoruz demiştin sanki
Şimdi de para yolluyorsunuz asıl onların yollaması lazım gurbettesiniz ihtiyacınız var mı diye sormaları lazım

O gün fatura çıkmamıştı çıksa ödeyecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…