- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.401
Öyle bir şey olsa benim eşim söyler neden ayrımcılık yaptınız diye tavırda koyar ailesineBiz kadınlar takıyoruz erkeklerin umrumda değil. Ha bu arada aramızda sorun yok hiç bir tartışmamız kavgamız olmadı gözlerimizle yiyoruz birbirimizi
Yok eşim asla para konularını konuşmaz. Herkes kendine yakışanı yapar der.zamanında ailesine çok büyük yardımlarda bulunmuş olmasına rağmen böyle yapmaları onu üzüyor ama dile getirip konuşmaz bende o üzülmesin diye görmezden geliyorum.Öyle bir şey olsa benim eşim söyler neden ayrımcılık yaptınız diye tavırda koyar ailesine
Kız biz Aralık’ta yaptık tercih hala bekliyoruz.7ay olacak bizimde şiştik bekle bekle.Sizinde kışa doğru belli olacak ozamanO iş uzun sürebiliyormuş yaeşimin bir arkadaşı aynı şekilde tayin istemiş 7/8 ay sürmüş
Benimkide laf söyletmez bende söylemem zaten Allah’a havale et en güzeli.Biz kadınlar takıyoruz erkeklerin umrumda değil. Ha bu arada aramızda sorun yok hiç bir tartışmamız kavgamız olmadı gözlerimizle yiyoruz birbirimizi
Canım biz de eşimin ailesinden bir şey istenmez mantığı var zaten onlar kendine müslüman. Kaç aydır işsizdik karı koca. Eşime hiç sormadılar. Sadece ihtiyaç olursa buradayız dediler bi. 9ay neden işten çıktın diye bile sormadılar. Dahası bizi masrafa da soktular. Helali hoş olsun. Ama bir şey olsa bizden istemeye yüzleri var mı hala bilemem.Yok eşim asla para konularını konuşmaz. Herkes kendine yakışanı yapar der.zamanında ailesine çok büyük yardımlarda bulunmuş olmasına rağmen böyle yapmaları onu üzüyor ama dile getirip konuşmaz bende o üzülmesin diye görmezden geliyorum.
Ynen öyle tatlım umursamamak lazimBenimkide laf söyletmez bende söylemem zaten Allah’a havale et en güzeli.
Ahh hep aynılar bosveriyorum artık eşim yıpranıyor arada eşimden de istiyorlarCanım biz de eşimin ailesinden bir şey istenmez mantığı var zaten onlar kendine müslüman. Kaç aydır işsizdik karı koca. Eşime hiç sormadılar. Sadece ihtiyaç olursa buradayız dediler bi. 9ay neden işten çıktın diye bile sormadılar. Dahası bizi masrafa da soktular. Helali hoş olsun. Ama bir şey olsa bizden istemeye yüzleri var mı hala bilemem.
ya soyle galiba bu asilarin dozlari var ya eger az dozda yaptilarsa 4. yilda 5. doz olarak yapmislar bizde, belki sizde 5. doza ihtiyac yoktur, en iyisi saglik ocagina sormak.aşı varsa da kimseye dememişler gizli bilgi galibaçevremde kimse yaptırmamış pure hazel siz yaptırmışmıydınız
doğru diyosun canım parkta kimse yoktu hemen ellerini sildim geldik banyo yaptıtuce_tuce geçmiş olsun. Haberdar et bizi de.
A Alya_sura88 bundan sonra zararları dokunmasın yeter.
Mintimint dışarı çıkıyorsam harcıyorum.
Dışarı çıkmadan bile gidiyor .
Bir de artık herşey cokkk pahalı.
Temel gıda maddeleri özellikle.
Scss94 virüs epey yayılmış. Sürekli birşeyler yazılıp çiziliyor. Sen yine de parkta dikkat et.
Evden cıkana kadar işler bitmeyecek kızlar sürekli topluyorum bitmiyor.yemek faslını kapattık mutfakta ne var ne yok kolilendi.sabah erkenden gelecekmiş nakliyeciler hayırlısıyla bir çıksaydık burdan
Hayırlı olsun. Yeni yerinizde mutlu güzel günleriniz olsun.Evden cıkana kadar işler bitmeyecek kızlar sürekli topluyorum bitmiyor.yemek faslını kapattık mutfakta ne var ne yok kolilendi.sabah erkenden gelecekmiş nakliyeciler hayırlısıyla bir çıksaydık burdan
Bebek iyi doktor sorun yok dedi huzursuz şimdi zor uyuttumtuce_tuce oğlun nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?