- 11 Mart 2013
- 33.750
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.461
500 TL kv ye gitti bugün450 lira girdim bende eksi hesaba
Aaaa öyle mi tamam eşime söyleyeyim . En az 3 kg filan almak lazım ki yetişsin.Yarın kuaföre gideceğim kesim boya manikür falan yaptırmam lazım. Haftaya okul var sabahtan gideceğim sıcağa kalmayayim.
tuce_tuce aklında olsun belllonanin arş sokağında urfa baklavasıci var tadı gayet güzel fiyatlar uygun kalabalığa alınacaksa ben ordan alıyorum.
Şube müdürü Cumartesi için lojmanda mangal organize etti . Bende eşime dedim ki yaş pasta siparişi verelim resim filan çekeriz anı kalır abi bebeğe diye . Baklava alsak kalabalığız çok almak lazım birde kaliteli yeniyor haliyle . BÖyle daha güzel olur diye düşündüm
Masallah sizeKızlar bende gün içinde neler yaptığımı yazıyım.
her sabah 6:30 yada 7:30 gibi kalkarız.
5:30 da eşim evden ayrılır.
Birsonra oğlum uyanır, önce emzirip sonra altını değiştirip biraz oyun oynarız.
Bazen balkona çıkarıyorum çiçeklere dokunuyor,
Kuşların sesini dinleriz.
9:00 gibi tekrar kısa bir uykuya dalar.
o sıra gün planlamamı yaparım.
oğlan uyandıktan sonra muftağa geçeriz. eline salatalık ve ya meyve veriyorum. Yumartası
haşlanırken bulaşık makinesini boşaltıyorum.
Kahvaltı yaptıktan sonra onu halının üstüne koyup önüne oyuncaklarını bırakıyorum.
Biraz kendi kendine oynar. O sıra hızlıca çamaşırları makineye atar, çıkan bulaşıkları makineye dizerim. oğlum sıkılmaya başlayınca yanına gidip oyun oynarız.. O uyumadan önce evi süpürürm. O da beni pür dikkat izler
Onu uyuttuktan sonra .
O sıra silme ve toz alma işlerini yapıyorum.
balkonu yıkayıp çamaşırları asıyorum. Gün içinde nerdeyse üç defa çamaşır yıkanır.
Öğlene doğru yemek yapmaya başlıyorum.
oğlum tekrar mama sandalyesinde beni izliyor.
Eşim 3:30 yada 4 gibi evde olur.
O oğlanla oynarken kalan işleri yapıyorum.
Sonra yemek yeriz, Eşim masayı toplar.
oğlanı yıkayıp uyutana kadar saat 9 olur bazen geçer.
ondan sonra bir iş yapmıyorum. Zaten gün bitiyor
Böyle değişiklikleri benim ailem yapıyor kahveci onu n'apcazBenin kayinvalide ilk çocuklara yeğenleri de olmak üzere tam altın taktı benim iki kızıma da çeyrek insanın zoruna gidiyor ama oğlu düşünsün benim annem böyle bişey yapsa çok ağırıma gider
Çok Teşekkür EderimMasallah sizePerformansınızı hayran kaldım.
Ben kızım uyurken hiçbir işe kosmuyorum artik. Acil bir sey yoksa tabii. Oyle yapinca asiri yoruluyorum, basim dönüyor, sinirlenmeye başlıyorum. O yuzden ya bir seyler okurum, ya bir şeyler izlerim ya da canim istemez boş boş takılırım. Uyanıkken zaten hep peşindeyim bir yerlere tırmanmaya çalışırken düşüyor.
Ahahahhahah tam da buraya a yazacaktım cola ve çekirdek keyfi yapıyoruz
Ahhhh canım ya engel olamıyorum ama. Diyete başlayınca kesin bırakacam inşallahhhhçekirdek sağlıklı aslında uygun miktarda yenebilir :) ama kolayı içme lütfen
çekirdek sağlıklı aslında uygun miktarda yenebilir :) ama kolayı içme lütfen
Ahhhh canım ya engel olamıyorum ama. Diyete başlayınca kesin bırakacam inşallahhhh
Teşekkur ederim hosbulduktuce_tuce cok gecmis olsun tekrar bu geceyi atlatinca baya rahatlar artık.
Sonucta sen el kızısın onlar torunu ve oğlunu görmek ister seni ne yapsınlar kisanırsın torunu karnında taşıyıp doğurup koala gibi 7/24 kucaklayıp bakan gelin değil. Neredeyse oğlunun doğurduğuna inanır. Ya da tasidiysan bile kanına kan canına can katmamis hicbir genini vermemişsindir. Sadece oğlunun evladını emaneten taşımış ve görevin bitmiştir. Çünkü sen de annenin kıymetlisi değilsindir gökyüzünden yağmur olup gelmişsindir ama oğlu oyle mi? Onu kendisi bizzat doğurup büyütmüştür. Adeta hayattaki tek anne kendisiymis gibi. En zeki en akıllı onun oğludur. Torunu da hep ogluna çekmiştir. Ne iyi özelliği varsa hep babadan almıştır. Babasının kuzusu diye sevilmelidir. Söylenecek laf cok da mücadele edecek güç yok.
H Hayatsuuuu hosgeldin
Ben 6. Ayda bırakmıştım takviyeleri ama yorgun hissetmeye baslayinca yeniden icmeye basladim. Sağlam bir demir, b12, d vitamini ve kalsiyum kombinasyonu aliyorum. Teşekkür ederim.Çok Teşekkür Ederim
Bence sen de en iyisini yapıyorsun
oğlum gece uyuyunca ben de uyuyorum.
gerçi bugün uyumadım, canım bişeyler okumak istedi. uykumu alınca dinlenmiş oluyorum. d vitamini b12 ve demir ilacını kullanmaya başladım tekrardan. Bana çok faydası oldu, tavsiye ederim.
Bir de Bunları yapıcak zamanı bulmasaydım hiç kendimi üzmezdim inan.
Bebeklermiz günden güne büyüyor, bu günleri çok özleyeceğiz. Onlar sağlıklı olsunlar yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?