Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şube müdürü Cumartesi için lojmanda mangal organize etti . Bende eşime dedim ki yaş pasta siparişi verelim resim filan çekeriz anı kalır abi bebeğe diye . Baklava alsak kalabalığız çok almak lazım birde kaliteli yeniyor haliyle . BÖyle daha güzel olur diye düşündüm

Yarın kuaföre gideceğim kesim boya manikür falan yaptırmam lazım. Haftaya okul var sabahtan gideceğim sıcağa kalmayayim.
tuce_tuce aklında olsun belllonanin arş sokağında urfa baklavasıci var tadı gayet güzel fiyatlar uygun kalabalığa alınacaksa ben ordan alıyorum.

Aaaa öyle mi tamam eşime söyleyeyim . En az 3 kg filan almak lazım ki yetişsin.

Pasta cok güzel fikir Tuğce. Cok da bereketli olur bence baklavadan daha iyi

Masallah size Performansınızı hayran kaldım.
Ben kızım uyurken hiçbir işe kosmuyorum artik. Acil bir sey yoksa tabii. Oyle yapinca asiri yoruluyorum, basim dönüyor, sinirlenmeye başlıyorum. O yuzden ya bir seyler okurum, ya bir şeyler izlerim ya da canim istemez boş boş takılırım. Uyanıkken zaten hep peşindeyim bir yerlere tırmanmaya çalışırken düşüyor.

Kızlar bi video izledim kadının psikolojik sorunları var arabayı polis durduruyor kapıları açmıyor falan görmüşsünüzdür. Kadının o hali ruhsal sorunları olduğu nasıl belli.
Polislerin allah yardimçişi olsun çok zor bi meslek. Ama kocasina etrafımda bi sürü adam var yetiş diyince kıyamam polisin biri adam değil abi polis diyor

Çok Teşekkür Ederim
Bence sen de en iyisini yapıyorsun
oğlum gece uyuyunca ben de uyuyorum.
gerçi bugün uyumadım, canım bişeyler okumak istedi. uykumu alınca dinlenmiş oluyorum. d vitamini b12 ve demir ilacını kullanmaya başladım tekrardan. Bana çok faydası oldu, tavsiye ederim.
Bir de Bunları yapıcak zamanı bulmasaydım hiç kendimi üzmezdim inan.
Bebeklermiz günden güne büyüyor, bu günleri çok özleyeceğiz. Onlar sağlıklı olsunlar yeter

tuce_tuce cok gecmis olsun tekrar bu geceyi atlatinca baya rahatlar artık.
Sonucta sen el kızısın onlar torunu ve oğlunu görmek ister seni ne yapsınlar ki sanırsın torunu karnında taşıyıp doğurup koala gibi 7/24 kucaklayıp bakan gelin değil. Neredeyse oğlunun doğurduğuna inanır. Ya da tasidiysan bile kanına kan canına can katmamis hicbir genini vermemişsindir. Sadece oğlunun evladını emaneten taşımış ve görevin bitmiştir. Çünkü sen de annenin kıymetlisi değilsindir gökyüzünden yağmur olup gelmişsindir ama oğlu oyle mi? Onu kendisi bizzat doğurup büyütmüştür. Adeta hayattaki tek anne kendisiymis gibi. En zeki en akıllı onun oğludur. Torunu da hep ogluna çekmiştir. Ne iyi özelliği varsa hep babadan almıştır. Babasının kuzusu diye sevilmelidir. Söylenecek laf cok da mücadele edecek güç yok.

H Hayatsuuuu hosgeldin

Teşekkur ederim hosbulduk

Ben 6. Ayda bırakmıştım takviyeleri ama yorgun hissetmeye baslayinca yeniden icmeye basladim. Sağlam bir demir, b12, d vitamini ve kalsiyum kombinasyonu aliyorum. Teşekkür ederim.
Cok haklisin tadını çıkarmak lazım. Ben 2 yıldır çalışmıyorum cok kafama takıyordum bu durumu. Ama su an boyle olduğu icin mutlu bile oluyorum, cok şükür kızımla tüm zamanımı geçirme fırsatım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…