Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada kilo verme işine ben de girdim ilk hamileliğimde lohusa depresyonuna soktular beni hamile kalmadan önceki kilodan da aşağı düştüm 1 hafta içinde. Bunda direndim depresyona girmemek için yedim de yedim şu an olmak istediğim kilo ile aramda 8 kilo var ve acelem yok sıkılaşarak versem yeter ama iki spor yapmaya kalksam her yerim kırılıyor çok hamlamışım varsa hafif spor tavsiyeniz süper olur

Aile dinamiklerini en iyi sen bilirsin ama bence eşine anlatma yarın öbür gün taş taş üstüne değer sana geri döner bunlar.bide bu durum ne beni ne senin eşini ilgilendirir. Haksızlığı asıl çocuklarına yapıyorlar gelin damada değil. Evlilik gerçekten çok zor o yüzden dışardan insanlar yüzünden hiç gerilmeyin

Sen yeni doğum yapmıştın biraz bekle bence sadece bol su iç paketli gıda yeme gider zaten kendiliginden

Malesef çok doğru. Benim kv çok erkekcidir oğlumu kizimdan daha çok seviyor hatta kizim için kanım kaynamıyor dediği bile oldu. Geçenlerde biri kizim için birşey dedi bu kükredi hemen niye biz onu yerde mi bulduk dedi. Yerde bulmuş gibisinden farkınız yok dedim. Söz konusu oğlum olunca o bizim evimiz malımız mülkümüz diye seviyor. Sanki bir tek oglunun bir parcasiymis gibi hak idda ediyor uzerinde. O öyle sevdikçe benim sınır sistemlerim harap oluyor tabi

Son düzenleme:
Kızlar bende diyetteyim. Sıkı diyete gelemiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum. Diyet grubunada giremiyorum sanki işin içine kurallar girince konsantrasyonum bozuluyor son durum -3 kg. 7-8 daha versem muhteşem olur
Ben pul biberli yoğurt kürüme toz tarçın,zencefil,zerdeçalda ekliyorum metabolizma 4 nala koşuyor

Çok haklısın canım da bizimkiler direkt yapıyor ben asla anlatmam yoksa hatta iyi göstermeye çalıştım ilk 2 yıl ama anladı artık yani
Kilo ile ilgili olarak da paketli gıdayı bırakmam zor ama azaltabilirim çünkü göbek hiç hoşuma gitmiyor

Hergün umutla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…