- 14 Ağustos 2019
- 176
- 691
- 23
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.481
Hoşgeldin canım
tuce_tuce cok gecmis olsun tekrar bu geceyi atlatinca baya rahatlar artık.
Sonucta sen el kızısın onlar torunu ve oğlunu görmek ister seni ne yapsınlar kisanırsın torunu karnında taşıyıp doğurup koala gibi 7/24 kucaklayıp bakan gelin değil. Neredeyse oğlunun doğurduğuna inanır. Ya da tasidiysan bile kanına kan canına can katmamis hicbir genini vermemişsindir. Sadece oğlunun evladını emaneten taşımış ve görevin bitmiştir. Çünkü sen de annenin kıymetlisi değilsindir gökyüzünden yağmur olup gelmişsindir ama oğlu oyle mi? Onu kendisi bizzat doğurup büyütmüştür. Adeta hayattaki tek anne kendisiymis gibi. En zeki en akıllı onun oğludur. Torunu da hep ogluna çekmiştir. Ne iyi özelliği varsa hep babadan almıştır. Babasının kuzusu diye sevilmelidir. Söylenecek laf cok da mücadele edecek güç yok.
H Hayatsuuuu hosgeldin
Evet canım yaaaaahoşbulduk. Canim burayi okumak cok keyifli
oyy yerim onuBezin içinde karton bardak uyuyorçok zor uyudu zaten çok yoruldum
Cok zor bi durum eşim bana karşı çok mahcup oluyor bende hiç açmıyorum. Bu konuları. Sende düşünme eşine de yansıtma.Böyle değişiklikleri benim ailem yapıyor kahveci onu n'apcaz
Cam filmi mı yaptirdiKızlar 30 haziran istanbul biletlerimizi iptal ettik bütün ücreti agustosta yatıracaklar 1100 tl
Geçen ay aradıgımda 550 tl alabileceğimizi söylediler bende iptal etmedim beklettin böyle iyi oldu
Eşim arabadın camını değiştirdi 800 tl
Market manavada çok gidiyor özellikle meyve çok seviyoruz çok harcanıyor bu ay bir çeyrek alma ümidim var bakalım
yok canım cam çatlaktı büyüdü iyice komple ön cam değişti muaynesi var bu şekilde muayneden geçmezdiCam filmi mı yaptirdi
Yavrum benim nasıl korktu kadın öğretmenmış tedavi görüyormuş.Cedric1003 ben asıl bebeğe içim parcalandi. Nasıl ağlıyor nasıl korkmuş.
Canım yulaflı yogurtta yiyebilirsin daha tok tutuyor lif oranı yüksekYavrum benim nasıl korktu kadın öğretmenmış tedavi görüyormuş.
Kmsl Hnd ayyy kola çekirdek zalimsin adanalı akşam 5 den beri sadece yoğurt yedim acı biberli
Onuda deneyeyim bi akşam yolumuz uzun zatenCanım yulaflı yogurtta yiyebilirsin daha tok tutuyor lif oranı yüksek
Kızzzzz nasıl gidiyor diyetinYavrum benim nasıl korktu kadın öğretmenmış tedavi görüyormuş.
Kmsl Hnd ayyy kola çekirdek zalimsin adanalı akşam 5 den beri sadece yoğurt yedim acı biberli
Canım senin nasıl gidiyor verebildin mi kiloCanım yulaflı yogurtta yiyebilirsin daha tok tutuyor lif oranı yüksek
Ben eşime söylüyorum böyleler yapacak bir şey yok bu saatten sonra kimseyi değiştiremem uğraşamam diye ama eşim de biraz kinleniyor ve başka zamanlarda bana yansıyor bu durum bir şekildeCok zor bi durum eşim bana karşı çok mahcup oluyor bende hiç açmıyorum. Bu konuları. Sende düşünme eşine de yansıtma.
Ben hakkeniyete adaletli olmaya coknonem veririm tek aile iliskilerinde değil iş hayatımda arkadaş ilişkilerim de. Baska insanlardan bunu göremeyince cok zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?