Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gün harcaması 65 lira.Asil eksikler cumartesi gününe.Pazara gitmeyi çok özledim.Bakalim ilk ne zaman gidicem..

Böyle değişiklikleri benim ailem yapıyor kahveci onu n'apcaz
Cok zor bi durum eşim bana karşı çok mahcup oluyor bende hiç açmıyorum. Bu konuları. Sende düşünme eşine de yansıtma.
Ben hakkeniyete adaletli olmaya coknonem veririm tek aile iliskilerinde değil iş hayatımda arkadaş ilişkilerim de. Baska insanlardan bunu göremeyince cok zoruma gidiyor

Kızlar 30 haziran istanbul biletlerimizi iptal ettik bütün ücreti agustosta yatıracaklar 1100 tl
Geçen ay aradıgımda 550 tl alabileceğimizi söylediler bende iptal etmedim beklettin böyle iyi oldu

Eşim arabadın camını değiştirdi 800 tl
Market manavada çok gidiyor özellikle meyve çok seviyoruz çok harcanıyor bu ay bir çeyrek alma ümidim var bakalım

Cam filmi mı yaptirdi

Bu hafta harcamasiz gidiyorduk ama su online alışveriş cok kolay ya surekli bisiler alası geliyor insanın.

Kızıma 2 çeşit su alıştırma biberonu ve 6-18 ay 2 li emziksiparis ettim $12. Evde philips avent var ama içmiyor bir yudum alıp bırakıyor. Biberon emzigi taktim onunla da icmiyor. Her fırsatta teklif ediyorum ama bir yudum alıp bırakıyor. Bu sıcakta susuz kalacak siye korkuyorum. Oyle cok emmesi de yok, mama zaten icmiyor gece uykusunda iciriyorum. Suyuna meyve suyu karıştırdım vs ama ne denediysem olmadı. Tavsiyeniz var mı kizlar?

Mobilyaların sivri köşeleri icin sünger siparis ettim $18.

Kendime ped, ayak spreyi vs siparis ettim $30

Yavrum benim nasıl korktu kadın öğretmenmış tedavi görüyormuş.
Kmsl Hnd ayyy kola çekirdek zalimsin adanalı akşam 5 den beri sadece yoğurt yedim acı biberli
Canım yulaflı yogurtta yiyebilirsin daha tok tutuyor lif oranı yüksek

Yavrum benim nasıl korktu kadın öğretmenmış tedavi görüyormuş.
Kmsl Hnd ayyy kola çekirdek zalimsin adanalı akşam 5 den beri sadece yoğurt yedim acı biberli
Kızzzzz nasıl gidiyor diyetin
Ben annemdeyim daha geçmedim eve geçince başlayacağım

Selam kizlar

Bugun 154.50 harcadim.

Limon marul salatalik patates sogan
Demlik poseti cay 400 gr altinbas
Taris sizma zeytinyagi 1 lt
1 kalip ezine peyniri
Cecil peynir
Cubuk peynir
750 gr suzme peynir
2 lt süt torku
Kokteyl zeytin
2 paket cips, bonibon, ozmo, süt burger

Yemek kartimla odedim.

Yarin da et tavuk yumurta alirim yine yemek kartimla...

Annem kiraz karpuz seftali almis.

Ben eşime söylüyorum böyleler yapacak bir şey yok bu saatten sonra kimseyi değiştiremem uğraşamam diye ama eşim de biraz kinleniyor ve başka zamanlarda bana yansıyor bu durum bir şekilde sen açmıyormuşsun ne güzel Allah size de sabır versin evlenmek ne zormuş sevgiliyken yalandan kavga ediyormuşuz valla ettiğimizde edilse şu an mükemmel malzemelr var elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…