Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaaa ay dönümü grldi değil mi kutlu olsun, her ay büyüdüklerinde dilerim ki dünya daha iyi bir yer olsun

Ben de bazen buz uyurken virus bitti gitti heralde diyorum.
Yalniz burada bazı eyaletlerde açılma sonrası en fazla 1 ay geçti vaka sayısının %300 arttığından bahsediliyor. Sanirim 2. Dalga sonbaharı bile beklemeyecek yaz ortasi vuracak

selam kizlar,
pure hazel gecmis olsun
tuce_tuce oglan nasil oldu?
Dun kizin 1 yas kontrolu vardi, her sey guzeldi, guluyordu taki 5 tane igne yiyene kadar.
Bugun 55$ harcadim, oglana lego, el temizleme jeli, dondurma aldim. Lego oglana dogum gunu hediyesi olacak, onumuzdeki ay aslinda ama sabredemedi, bu arslan erkekleri boyle mi oluyor ya, dedigim dedik sabirsiz.
Bu hafta erken ciktim isten, cocuklar yokluguma kolay alissinlar diye. Normalde sadece uykusu geldiginde emen kizim simdi her firsatta emmek istiyor, birakmak bana da zor geliyor.
Haftasonu hava guzel mangala gitmeyi dusunuyoruz, yesillik cok, insanlarin olmadigi bir yer buluruz gibi.
Adana kebap yapmak istiyorum, tarifi olan var mi, ara ara yapiyorum ama belki sizlerin tarifi daha guzeldir. Kmsl Hnd var mi bir tarifin

Tabiki canım olmaz mıııı

Kuzu eti yiyormusunuz bilmiyorum ama
800 grm kuzu kıyma
200 grm kuyruk yağı
4 adet kırmızı kök biber
5 diş sarımsak
Toz biber
Tuz

Bunları iyice yoğur biberi doğrayınca suyunu sık
Dolapta dinlenmeye bırak

Hımmmmmmm tadından yenmez

Afiyet olsun şimdiden iyi eğlenceler

Tabiki işe yarar canım ben genellikle zencefil zerdeçal tarçın kullanıyorum uyumadan 1 saat önce ye ve üzerine 1 litreye yakın su iç göbek yağları çok güzel eriyor

Aynı dert bende de var ya hep beni ısırırlar
Dışarı çıkarsam prize takılan sinek öldürücülerden alıcam inş işe yarar
Bütün camlarımda sineklik var balkonumda kapalı cam balkon ona bile özel sineklik yaptırdım yine giriyor yine giriyor

Tesekkur ederim, esimle biz yeriz de kayinvalidem yemiyor, danadan yaparim artik

Acıktık yahu
Google da resimlerine bakıp çıktım yiyemiyoruz bari resmine bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…