- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.601
Yaaa ay dönümü grldi değil miGün harcaması esim gelirken cips alicak.Uzun bir aradan sonra takımına hasreti son buluyor.
Gorumcemler sehirdisina gidiyormuş gezmeye yatiya.Ama çekirdek aile olarak değil,kalabalık.Saskinim.Virus bitti mi,her gün bin kadar vaka çıkıyor.Neye güveniyorlar.Biz mi kasiyoruz?
Kendi hayatlarina,mesafelerine dikkat etmeyen insanları,kendi canimdan olsa yine uzak durur görüşmeyi tercih etmem,bize uzak olsunlar madem.
uzaklardabiz yavrularımızın 8.ayi kutlu olsun simdiden.
Canım geçmiş olsun.En fazla 37 6 gördük.
Neşesi yerinde.
Muz ekmek yoğurt verdim
Tabiki canım olmaz mııııselam kizlar,
pure hazel gecmis olsun
tuce_tuce oglan nasil oldu?
Dun kizin 1 yas kontrolu vardi, her sey guzeldi, guluyordu taki 5 tane igne yiyene kadar.
Bugun 55$ harcadim, oglana lego, el temizleme jeli, dondurma aldim. Lego oglana dogum gunu hediyesi olacak, onumuzdeki ay aslinda ama sabredemedi, bu arslan erkekleri boyle mi oluyor ya, dedigim dedik sabirsiz.
Bu hafta erken ciktim isten, cocuklar yokluguma kolay alissinlar diye. Normalde sadece uykusu geldiginde emen kizim simdi her firsatta emmek istiyor, birakmak bana da zor geliyor.
Haftasonu hava guzel mangala gitmeyi dusunuyoruz, yesillik cok, insanlarin olmadigi bir yer buluruz gibi.
Adana kebap yapmak istiyorum, tarifi olan var mi, ara ara yapiyorum ama belki sizlerin tarifi daha guzeldir.Kmsl Hnd var mi bir tarifin
Tabiki işe yarar canım ben genellikle zencefil zerdeçal tarçın kullanıyorum uyumadan 1 saat önce ye ve üzerine 1 litreye yakın su iç göbek yağları çok güzel eriyorYa benim midem rahatsız pulbiber ve limon koyamıyorum. Sadece tarçın zencefil zerdecal yapsam ise yarar mı?
Birkac gun sonra ben de pilatese başlıcam yavaştan. Sezeryan üzerinden 8 ay geçti alistirarak yaparım.
Buraya gelmeden 2 yıl sağlam pilates yaptım cok iyi bir hocam vardı, bel fıtığım olmasına rağmen cok geliştirdi beni. acayip fit ve sıkı olmuştum. Evde onun kadar olmaz ama hic yoktan iyidir. Keşke hocanın gösterdiği her hareketi hatirlayabilsem
ay hadi inşallahokyonus yarım saate açıklanacakmış
Aynı dert bende de var ya hep beni ısırırlarİyi akşamlar
Şu sivrisineklerle başımız dertte, ses var ama görüntü yok
ahh bir yakalarsammm
1 lt kola, iki adet muz ve İki ekmek aldık.
Tepsi kebabı yaptım ilk kez, çok beğendik
A Alya_sura88 teşekkür ederim tarif için
Tesekkur ederim, esimle biz yeriz de kayinvalidem yemiyor, danadan yaparim artikTabiki canım olmaz mıııı
Kuzu eti yiyormusunuz bilmiyorum ama
800 grm kuzu kıyma
200 grm kuyruk yağı
4 adet kırmızı kök biber
5 diş sarımsak
Toz biber
Tuz
Bunları iyice yoğur biberi doğrayınca suyunu sık
Dolapta dinlenmeye bırak
Hımmmmmmm tadından yenmez
Afiyet olsun şimdiden iyi eğlenceler
Acıktık yahuTabiki canım olmaz mıııı
Kuzu eti yiyormusunuz bilmiyorum ama
800 grm kuzu kıyma
200 grm kuyruk yağı
4 adet kırmızı kök biber
5 diş sarımsak
Toz biber
Tuz
Bunları iyice yoğur biberi doğrayınca suyunu sık
Dolapta dinlenmeye bırak
Hımmmmmmm tadından yenmez
Afiyet olsun şimdiden iyi eğlenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?