Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ne kadar iyi bir hareket sizi kutluyorum
Çalışanınıza bu kadar değer vermek çok güzel

İnşallah yeni bakıcınızla da çok güzel anlaşırsınız

Ne kadar iyi bir hareket sizi kutluyorum
Çalışanınıza bu kadar değer vermek çok güzel

İnşallah yeni bakıcınızla da çok güzel anlaşırsınız
Çok teşekkür ederim Ablanın hakkını ne yapsam ödeyemem ben. İki kızımı da kendi evladı gibi büyüttü.

Çok teşekkür ederim Ablanın hakkını ne yapsam ödeyemem ben. İki kızımı da kendi evladı gibi büyüttü.
İnsanın gözünün arkada kalmadan evladını birine teslim edebilmesi çok güzel.Yeni bakıcınızda inş bu emekli olan bakıcınızı aratmaz

tebrik ederim bu zamanda böyle düşünceli insan görmek çok güzel Allah başka yerden karışılığını verir diye düşünüyorum iyilik karşılıksız kalmıyor.inşallah yeni bakıcınızda çok iyi olur

İnsanın gözünün arkada kalmadan evladını birine teslim edebilmesi çok güzel.Yeni bakıcınızda inş bu emekli olan bakıcınızı aratmaz
Evladını tanımadığın bir insanın vicdanına emanet edip, gitmek gerçekten çok zor.

İkinci kez bakıcı ile çalışma konusunda çok önyargıydım aslında. Ancak yeni anlaştığımız kişi, benim bir arkadaşımın arkadaşının evinde uzun süre çalışmış. O kişi ile konuştum, oldukça güzel şeyler söyledi. İçim rahat bu nedenle.

Çok teşekkür ederim ancak abartılacak bir durum yok aslında. Bizim şartlarımızda üstümüze düşeni yapacağız sadece.

Hayırlısı ile doğsun bebiş.
Kız mı erkek mi
Amin amin inşallah
Bu defa erkek, kız çocuğa o kadar alışmışım ki zaten doğuramayan biriyim yavrulayabildiğimde de kız oluyor gibi geliyordu erkek olmasına henüz adapte olamadım

Selam Kızlar

kahvaltı yaptık ortalığı topladım. Banyo havlularını yıkadım astım. Koltuk örtüleri yıkanmıştı onları serdim tekrar.

benim oğlanın da ağzının içi yara olmuş doğru düzgün birşey yiyemiyor. Eczaneye ilaç soracağım bugün. Daha küçük gargara yapabileceğini sanmıyorum.

dün sil süpür yapmadım bugün yapacağım, haftasonu belki annemler gelebilir ev temiz olsun.

geçen hafta gittiğimde onları da diyete soktum ablam ve annem de başladılar gelirlerse ikramlık olarak sağlıklı şeyler yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…