- 7 Ocak 2018
- 27.618
- 80.136
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.561
Ne kadar iyi bir hareket sizi kutluyorumSelamlar Hanımlar,
Fırsat bulmuşken yazayım. Bu ara hayatımız ve bütçemiz epey karıştı.
Kızıma bakan bakıcı ablamız 7 yıldır bizimle çalışıyor. Büyük kızımın doğduğu gün başlamıştı, ikinciye bakmak için devam etti. Pandemi süresince hafta içi bizde yatılı kaldı. Daha fazla kalmak istemiyor. Toplu taşımaya da çocukları ve biz razı gelmedik. Sabah 3 akşam 3 araçla geliyordu önceden. Kendisi 60 yaşında ve kalp hastası. Normalde kızımı 3 yaşına getirince ayrılacaktı ama şartlar değişti. Yeni birini bulana kadar kalırım dedi.
Biz de görüştük ve düzgün bir kadın bulduk, anlaştık. Temmuz ortası asgari ücret+sigorta şeklinde iş başı yapacak. Eski ablamızın emekliliğine de 7 ay kalmıştı. Onu da emekli etmeye karar verdik. Bu saatten sonra iş bulamaz ve primini de kendi ödeyemez çünkü. Dolayısıyla aylık gider epey yükselmiş oldu.
Büyük kızımın okul telafi eğitimine başlayacak 17 Ağustos’ta. Normalde bu sene servise verecektik ama pandemi nedeniyle vazgeçtik. Eşim de servisle gidip geliyordu, o da arabaya geçti. Dolayısıyla kızı okuldan alıp bırakabilmem için 2. arabayı almamız gerekiyor
Çok teşekkür ederimNe kadar iyi bir hareket sizi kutluyorum
Çalışanınıza bu kadar değer vermek çok güzel
İnşallah yeni bakıcınızla da çok güzel anlaşırsınız
İnsanın gözünün arkada kalmadan evladını birine teslim edebilmesi çok güzel.Yeni bakıcınızda inş bu emekli olan bakıcınızı aratmazÇok teşekkür ederimAblanın hakkını ne yapsam ödeyemem ben. İki kızımı da kendi evladı gibi büyüttü.
tebrik ederim bu zamanda böyle düşünceli insan görmek çok güzel Allah başka yerden karışılığını verir diye düşünüyorum iyilik karşılıksız kalmıyor.inşallah yeni bakıcınızda çok iyi olurÇok teşekkür ederimAblanın hakkını ne yapsam ödeyemem ben. İki kızımı da kendi evladı gibi büyüttü.
Evladını tanımadığın bir insanın vicdanına emanet edip, gitmek gerçekten çok zor.İnsanın gözünün arkada kalmadan evladını birine teslim edebilmesi çok güzel.Yeni bakıcınızda inş bu emekli olan bakıcınızı aratmaz
Çok teşekkür ederim ancak abartılacak bir durum yok aslında. Bizim şartlarımızda üstümüze düşeni yapacağız sadece.tebrik ederim bu zamanda böyle düşünceli insan görmek çok güzel Allah başka yerden karışılığını verir diye düşünüyorum iyilik karşılıksız kalmıyor.inşallah yeni bakıcınızda çok iyi olur
Merhaba
Amin amin inşallahHayırlısı ile doğsun bebiş.
Kız mı erkek mi
var canım bugün eşim nöbetçi oda söylüyor bugün açıklanacak diye söylenti var diyePenguen bugun açıklanacak diye söylenti varmıs
Hadi inşvar canım bugün eşim nöbetçi oda söylüyor bugün açıklanacak diye söylenti var diye
tamam canım hayırlı haberler alalımdaHadi inşHakkımızda hayırlısı belli olursa hemen yaz bana❤
Aynı canım yaaa.pure hazel emiş olsun canım oğlan n nasıl oldu
pure ıdrar yolu enfeksıyonu olmasın onda da aynı belırtıler var dıye bılıyorumAynı canım yaaa.
Kusma ve ishal var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?