- 11 Mart 2013
- 33.750
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.581
Ay evet bekliyorum
Teşekkür ediyorum kronik inşallahhayırlı ugurlu olsun tugce biz de ıkı aylıkken yaptırmıstık Allah damatlıgını da göstersin cabucak atlatır insAllah
gerçekten çok iyi düşünmüşsünüz bu zor zamanlarda işsiz kalan çokken çalışanınıza sahip çıkmışsınız.Çok teşekkür ederim ancak abartılacak bir durum yok aslında. Bizim şartlarımızda üstümüze düşeni yapacağız sadece.
Geçmiş olsun pure inşallah önemli birşey değildir.Aynı canım yaaa.
Kusma ve ishal var
biz izmire gidip geldik sorun olmuyo canımMerhaba hanımlar bugün tuhaf bir gündü nasıl geçti anlamadım. Eşim yarın tunceliye gidelim diyor orda açık alan çok nehir kenarinda mangal yapalim diyor. Suya girmeyide ozledi sanirim zamaninda az serinlemedi o nehirde. Cocuklarda temiz hava alir. Bu ay dördüncü olacak çaresizlikten mangala sardikama doğal ortamlarda bulunmak iyi geliyor. Yanlız şehirler arası çocuklarla gunubirlik seyahat etmek sıkıntı oluyormu ondan tam emin değilim eşim sozde emniyet mensubu sen arastir diyor bana Akşam için dünkü yemeklerim var etli nohut ve pilav yanınada turşu bırakırım yeter.
Geçmiş olsun Pure..Eğer hasta falan değilse enterogermina da iyi gelebilir. Çocuklar için olanı var.Biraz uyudu. Dün gece başladı.
Bugünü de atlatsin bakalım.
Aşırı bir durum yok şimdilik.
Sürekli kontrol ediyoruz
Bardağın uzerine düşmem lazım galiba biraz daha. Bardağa hevesli ama bir damla suyu bile hemen boğazına kaçırıyor. Neyse ben bardakla daha cok teklif edeyim çünkü ayran, meyve suyu falan da biberonla icemez. Kahvaltida sivi birseyler vermek istiyorum mesela veremiyorum içmediği icin. meyve püresi veriyorum.uzaklardabiz bebeğine kaşıkla su verebilirsin emdiğinde tatsız bir şey gelmesine alışık olmadığı için emmeyebilir biberon dan ben 6 aydan sonra hep bardakla içirdim
Ya benim midem rahatsız pulbiber ve limon koyamıyorum. Sadece tarçın zencefil zerdecal yapsam ise yarar mı?Ya niye böyle oluyor ki doktora gidecektin gittin mi canım
Metabolizmayı şaşırt
2 öğün beslenşyorsan 3 e çıkar ya da tam tersi
Ben annemdeyim eve geçecem başlicam canım aralıklı oruç bak burda bir arkadaş yaptı gerçekten güzel zayıfladı sende dene istiyorsan
Bu yoğurt kürü gerçekten çok işe yarıyor
Topik tümden diyete başlıyor
Pure gecmis olsun.Günaydın kizlar.
Oğlum önce kabizdi şimdi ishal. Ayrıca kusuyorda
Nasıl araştıracakmışsınMerhaba hanımlar bugün tuhaf bir gündü nasıl geçti anlamadım. Eşim yarın tunceliye gidelim diyor orda açık alan çok nehir kenarinda mangal yapalim diyor. Suya girmeyide ozledi sanirim zamaninda az serinlemedi o nehirde. Cocuklarda temiz hava alir. Bu ay dördüncü olacak çaresizlikten mangala sardikama doğal ortamlarda bulunmak iyi geliyor. Yanlız şehirler arası çocuklarla gunubirlik seyahat etmek sıkıntı oluyormu ondan tam emin değilim eşim sozde emniyet mensubu sen arastir diyor bana Akşam için dünkü yemeklerim var etli nohut ve pilav yanınada turşu bırakırım yeter.
Seni özledimSelamlar, herkes iyi mi
2 butun tavuk
1.400 gr tavuk gogus
1 kg kiyma
30 yumurta
5 carlistona 140 tl odedim.
Donuk kuşbaşı biraz da köfte var bir sure gider bunlar.
Corba ictim 2.5 tl
Aksam veya yarin akbil yuklerim 100 tl
En fazla 37 6 gördük.Pure gecmis olsun.
Sıcaktan veya yediği bir şeyden olabilir. Ateş yoksa virus ya da bakteri olacağını sanmıyorum ama takip et bakalım.
İlahi yaBardağın uzerine düşmem lazım galiba biraz daha. Bardağa hevesli ama bir damla suyu bile hemen boğazına kaçırıyor. Neyse ben bardakla daha cok teklif edeyim çünkü ayran, meyve suyu falan da biberonla icemez. Kahvaltida sivi birseyler vermek istiyorum mesela veremiyorum içmediği icin. meyve püresi veriyorum.
Cok heyecanlı benimki, biberondan içerken bile nefes almayı unutup boğuluyor
Selamlar herkese. Canım biz yeğenime haşlanmış patates veriyorduk. Üzerine tuz ekip. Hem ishali kesiyor. Bir de tuz çok kaybettiği için halsizligini de alıyordu.En fazla 37 6 gördük.
Neşesi yerinde.
Muz ekmek yoğurt verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?