Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba hanımlar bugün tuhaf bir gündü nasıl geçti anlamadım. Eşim yarın tunceliye gidelim diyor orda açık alan çok nehir kenarinda mangal yapalim diyor. Suya girmeyide ozledi sanirim zamaninda az serinlemedi o nehirde. Cocuklarda temiz hava alir. Bu ay dördüncü olacak çaresizlikten mangala sardik ama doğal ortamlarda bulunmak iyi geliyor. Yanlız şehirler arası çocuklarla gunubirlik seyahat etmek sıkıntı oluyormu ondan tam emin değilim eşim sozde emniyet mensubu sen arastir diyor bana Akşam için dünkü yemeklerim var etli nohut ve pilav yanınada turşu bırakırım yeter.

biz izmire gidip geldik sorun olmuyo canım

uzaklardabiz bebeğine kaşıkla su verebilirsin emdiğinde tatsız bir şey gelmesine alışık olmadığı için emmeyebilir biberon dan ben 6 aydan sonra hep bardakla içirdim
Bardağın uzerine düşmem lazım galiba biraz daha. Bardağa hevesli ama bir damla suyu bile hemen boğazına kaçırıyor. Neyse ben bardakla daha cok teklif edeyim çünkü ayran, meyve suyu falan da biberonla icemez. Kahvaltida sivi birseyler vermek istiyorum mesela veremiyorum içmediği icin. meyve püresi veriyorum.
Cok heyecanlı benimki, biberondan içerken bile nefes almayı unutup boğuluyor

Ya benim midem rahatsız pulbiber ve limon koyamıyorum. Sadece tarçın zencefil zerdecal yapsam ise yarar mı?
Birkac gun sonra ben de pilatese başlıcam yavaştan. Sezeryan üzerinden 8 ay geçti alistirarak yaparım.
Buraya gelmeden 2 yıl sağlam pilates yaptım cok iyi bir hocam vardı, bel fıtığım olmasına rağmen cok geliştirdi beni. acayip fit ve sıkı olmuştum. Evde onun kadar olmaz ama hic yoktan iyidir. Keşke hocanın gösterdiği her hareketi hatirlayabilsem

Günaydın kizlar.
Oğlum önce kabizdi şimdi ishal. Ayrıca kusuyorda
Pure gecmis olsun.
Sıcaktan veya yediği bir şeyden olabilir. Ateş yoksa virus ya da bakteri olacağını sanmıyorum ama takip et bakalım.

Nasıl araştıracakmışsın 155 i ara hahahaha eşine gene gıcık oldum bak

Selamlar, herkes iyi mi

2 butun tavuk
1.400 gr tavuk gogus
1 kg kiyma
30 yumurta
5 carlistona 140 tl odedim.
Donuk kuşbaşı biraz da köfte var bir sure gider bunlar.

Corba ictim 2.5 tl

Aksam veya yarin akbil yuklerim 100 tl
Seni özledim

Gün harcaması esim gelirken cips alicak.Uzun bir aradan sonra takımına hasreti son buluyor.
Gorumcemler sehirdisina gidiyormuş gezmeye yatiya.Ama çekirdek aile olarak değil,kalabalık.Saskinim.Virus bitti mi,her gün bin kadar vaka çıkıyor.Neye güveniyorlar.Biz mi kasiyoruz?

Kendi hayatlarina,mesafelerine dikkat etmeyen insanları,kendi canimdan olsa yine uzak durur görüşmeyi tercih etmem,bize uzak olsunlar madem.

uzaklardabiz yavrularımızın 8.ayi kutlu olsun simdiden.

İlahi ya Ben öyle durumda çok az akıtıyorum bardağı çok yavaş kaldırıyorum ağzına. Memede heyecanlanırsa ağzından çıkarıp tekrar veriyorum filn heyecanı kaçıyor biraz
her gün gene korkma bir şey olmaz öksürmesi çok iyi bir şey aslında. Benimki de tükürüğünden öksürüyor mesela sürekli

pure hazel geçmiş olsun toparlar inşallah bir an önce havalar bir ısınıyor bir soğuyor ondan olabilir.
Bugün bir harcama yapmmz gerekiyordu 1450 TL ona verdik evde ne yoğurt ne sebze kaldı. Son kalan 2 patlıcan ve 2 biberle karışık kızartma yaptım. Yanına da ezogelin çorbası.
Yarın eşim çalışıyor. Sonraki gün sebze meyve ve süt alması gerekiyor harcama o zaman olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…