Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kotu bir günü geride bıraktım.Pisman olmayacağım kadar cesurlugum için kendimi tebrik ederim.Nihayet saatler sonra kurtulacağım. Gün harcaması aracımızın farinda kırık vardı.Onun tamiri 200 lira civarı tutmuş.Yarin da eşime hediye alicam.Bir bu kadar da ona gider.

Uyumadilar bir türlü.
Ev iyice dağıldı yine.
Toplayamam valla halim kalmadı.

Kızlar bana bir zombi filmi önerin
Ben efsaneyim
Busana yolculuk
Dünya savaşı Z haricinde lütfen
Resident evil serisi güzel
Zombili değil ama karanlıklar ülkesi filmi var vampirli fln ama seri film güzeldir ikiside

Puan hesaplamayı bilmiyorum canım
Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı yerlere gelmesini nasip eylesin

Eşimin anneannesi ölmüşAllah rahmet eylesin eşimin üzerinde emeği çoktu.İzinde ancak gidecegız.Cok yaşlıydı ve alzheimer hastasıydı zaten kurtuldu.
Başınız sağolsun canım
Ayyy unutmadim da cok calisiyorum bazen yemek bile yiyemiyorum
Belli zayıflığından zaten yemek yiyemediğğn
Uyumadilar bir türlü.
Ev iyice dağıldı yine.
Toplayamam valla halim kalmadı.

Kızlar bana bir zombi filmi önerin
Ben efsaneyim
Busana yolculuk
Dünya savaşı Z haricinde lütfen
Kızzzz biz olmuşuz zaten zombi napacan filmi

Selam.
Bizim bu ay kızımın hastane ve aşı masrafları 1000 TL oldu dün itibari ile. Büyük kızıma da istediği barbielerden aldım daha alacağız bir kaç parça sürekli anne bunu da alalım anne şunu da alalım diye bir şeyler gösteriyor bizi epey zengin sanıyor galiba eğer market masrafını az tutabilirsem bu ay biraz birikime atabileceğiz. Bir kaç gündür evden bir şeyler ayarlıyorum yemeklik ama eşim bugün kızım isteyince pasta almış 45 TL

Kızım 3. Ayından beri uyku konusunda beni bu kadar zorlamamisti. Bazen atak dönemleri olur ama sabrederdim birkac gunde geçerdi. Gece gündüz uyutana kadar canım çıkıyor. Gunde 4 kez uyuttuğumu düşünürsek fena haldeyim. ilk uykusuna yatırdım 30 dk uğraştım. Çayı ısıtıp bardaga koydum geldim uyandı.

Eşim yine markete gitmis, karantina acısını çıkarıyor galiba $150 harcamış. Bolca çilek kayısı var onlari reçel yapacağım.

Cok yorgunum yemek yok. Ya sandviç ya menemen yaparız

Bugün bolca Market harcaması yaptım . 200 tl kadar tuttu

yoğurt mayalamak için süt 3 litre
1 litre normal süt
Havlu kağıt
Kaçak çay
Yarım kilo tereyağı
Yarım kilo kaşar peyniri
2 paket hindi füme
15 adet yumurta
1 kg çilek
Maydanoz,nane
Muz
Yeşil elma
2 paket hijyenik ped

İnternetten oğlana aylık bez, mama, kendime rimel kapatıcı ve kaş farı, bir de sineklik olmayan camlara sök çıkar tarzı cırcırtlı tül sineklik sipariş ettim. Bunlar da toplam 400 tl kadar tuttu.

eksik hiç bitmiyor iki senedir kendime ilk kez makyaj malzemesi sipariş verdim Elimdekiler bitmek üzere. onu bile 10 kere düşündüm keyfî bir harcama mi olur acaba diye.

battı balık yan gider eşimin izin gününde de kuaföre gidip saç kestirip boyatacağım saçlarım belime kadar uzadı sıcaklarda rahatsız ediyor artık biraz kısaltayım. 1 senedir boya da yaptırmadım. Yetti gari beyazlarımı görmek istemiyorum artık

Kız oğlanı bezden kurtar parayı cebe attttt

Ohhhh canım bakım yaptır kendine

Kız oğlanı bezden kurtar parayı cebe attttt

Ohhhh canım bakım yaptır kendine

Canım valla en büyük dileğim mama ve bezi bırakması. Aylık 500 tl cepte kalır. Üstüne ekler her ay çeyrek alırım. Ama hiç umut yok şuan asla bırakmak istemiyor ikisini de

benim göz altım çok mor kapatici uyaninca sürüyorum yoksa kendimi görmeye katlanamıyorum öyle pahali hiç almam maybelline felan alıyorum onlarda gecen sene 30 liraydi şuan 70 liraya yakın rimeller 15 liraydi ya şuan 60 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…