- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.581
Nokta atış olmuşO kadar teşvik edici ki Turkiye'de yasayan vatandaşları da başka ülkelere gitmeye teşvik ediyor
Resident evil serisi güzelUyumadilar bir türlü.
Ev iyice dağıldı yine.
Toplayamam valla halim kalmadı.
Kızlar bana bir zombi filmi önerin
Ben efsaneyim
Busana yolculuk
Dünya savaşı Z haricinde lütfen
Puan hesaplamayı bilmiyorum canımpure hazel allah şifa versin toparlar inşallah stres şekeri çok yükseltiyor
okyonus mekanı cennet olsun
Kmsl Hnd inş. Güzel puan alır kızın yiğenimde girdi türkçe 3 yanlış matematik 11 doğru 5 boş 4 yanlış gerisini full yapmış matematik biraz işi bozmuş hesaplama yapabilen varsa bu sonuca kaç puan alır kızlar
@morportakal yoksun çoktandır hoşgeldin canım
Başınız sağolsun canımEşimin anneannesi ölmüşAllah rahmet eylesin eşimin üzerinde emeği çoktu.İzinde ancak gidecegız.Cok yaşlıydı ve alzheimer hastasıydı zaten kurtuldu.
Belli zayıflığından zaten yemek yiyemediğğnAyyy unutmadim da cok calisiyorumbazen yemek bile yiyemiyorum
Kızzzz biz olmuşuz zaten zombi napacan filmiUyumadilar bir türlü.
Ev iyice dağıldı yine.
Toplayamam valla halim kalmadı.
Kızlar bana bir zombi filmi önerin
Ben efsaneyim
Busana yolculuk
Dünya savaşı Z haricinde lütfen
küçük erkek piknikte ne yaptı tucePiknikten döndük banyo yaptık abi bebek uyudu bizde balkonda çay içiyoruz bu haftaki burç yorumlarını yeniden izliyorum. Yarın sabah güneş tutulması var gergin bir hafta yine
Kız oğlanı bezden kurtar parayı cebe atttttİnternetten oğlana aylık bez, mama, kendime rimel kapatıcı ve kaş farı, bir de sineklik olmayan camlara sök çıkar tarzı cırcırtlı tül sineklik sipariş ettim. Bunlar da toplam 400 tl kadar tuttu.
eksik hiç bitmiyor iki senedir kendime ilk kez makyaj malzemesi sipariş verdim Elimdekiler bitmek üzere. onu bile 10 kere düşündüm keyfî bir harcama mi olur acaba diye.
battı balık yan gider eşimin izin gününde de kuaföre gidip saç kestirip boyatacağımsaçlarım belime kadar uzadı sıcaklarda rahatsız ediyor artık biraz kısaltayım. 1 senedir boya da yaptırmadım. Yetti gari beyazlarımı görmek istemiyorum artık
Kız oğlanı bezden kurtar parayı cebe attttt
Ohhhh canım bakım yaptır kendine
benim göz altım çok morİnternetten oğlana aylık bez, mama, kendime rimel kapatıcı ve kaş farı, bir de sineklik olmayan camlara sök çıkar tarzı cırcırtlı tül sineklik sipariş ettim. Bunlar da toplam 400 tl kadar tuttu.
eksik hiç bitmiyor iki senedir kendime ilk kez makyaj malzemesi sipariş verdim Elimdekiler bitmek üzere. onu bile 10 kere düşündüm keyfî bir harcama mi olur acaba diye.
battı balık yan gider eşimin izin gününde de kuaföre gidip saç kestirip boyatacağımsaçlarım belime kadar uzadı sıcaklarda rahatsız ediyor artık biraz kısaltayım. 1 senedir boya da yaptırmadım. Yetti gari beyazlarımı görmek istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?