- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.601
siz böyle anlattıkça kendi yaşadıklarımı hatırlıyorum ikinci çocuk düşünecek olduğumda delirme kafayi mi yedin diyorum kendimeKızım 3. Ayından beri uyku konusunda beni bu kadar zorlamamisti. Bazen atak dönemleri olur ama sabrederdim birkac gunde geçerdi. Gece gündüz uyutana kadar canım çıkıyor. Gunde 4 kez uyuttuğumu düşünürsek fena haldeyim.ilk uykusuna yatırdım 30 dk uğraştım. Çayı ısıtıp bardaga koydum geldim uyandı.
Eşim yine markete gitmis, karantina acısını çıkarıyor galiba $150 harcamış. Bolca çilek kayısı var onlari reçel yapacağım.
Cok yorgunum yemek yok. Ya sandviç ya menemen yaparız
Aynısini yaşıyoruz kızımla.Sanirim 4 gün filan oldu.Gunduz 3 uykusu var ve uyumak istemiyor,çıldırıyor.4 gecedir geceleri de neredeyse saat başı kalkıyor.Uyku sorunu hiç yaşamadim,çok zor geliyor.Kızım 3. Ayından beri uyku konusunda beni bu kadar zorlamamisti. Bazen atak dönemleri olur ama sabrederdim birkac gunde geçerdi. Gece gündüz uyutana kadar canım çıkıyor. Gunde 4 kez uyuttuğumu düşünürsek fena haldeyim.ilk uykusuna yatırdım 30 dk uğraştım. Çayı ısıtıp bardaga koydum geldim uyandı.
Eşim yine markete gitmis, karantina acısını çıkarıyor galiba $150 harcamış. Bolca çilek kayısı var onlari reçel yapacağım.
Ekmek kemirdiküçük erkek piknikte ne yaptı tuce
Offff çok zor yaaaaKızım 3. Ayından beri uyku konusunda beni bu kadar zorlamamisti. Bazen atak dönemleri olur ama sabrederdim birkac gunde geçerdi. Gece gündüz uyutana kadar canım çıkıyor. Gunde 4 kez uyuttuğumu düşünürsek fena haldeyim.ilk uykusuna yatırdım 30 dk uğraştım. Çayı ısıtıp bardaga koydum geldim uyandı.
Oy kuzu son halini atar mısın özelden tuceEkmek kemirdiçok artist yA
Senin yüzünden çocuğum uyandı yazma şöyle Mesajlar nasıl güldüm yaaaaasago dinleyip uyuyo çocuğum en sevdiğim şarkıyı aç diyo her gün sagopa dinleyip uyuyoz
Senin yüzünden çocuğum uyandı yazma şöyle Mesajlar nasıl güldüm yaaaaahangi şarkı
Ahahahhahhah ayyyyyyy çok tatlısın yaaaa
Dimi yaaaa ama önceden gıcık oluyordum hahahahAhahahhahhah ayyyyyyy çok tatlısın yaaaa
Ahahahhahhah ayyyyyyy çok tatlısın yaaaa
Dimi yaaaa ama önceden gıcık oluyordum hahahah
Ayyy yeri geldiğinde illa lafı yapıştıracan. Tuçe sende fenasınDimi yaaaa ama önceden gıcık oluyordum hahahah
Ben senden itiraf ettinhahah kiz aşk olsun bende sana oluyodum neyse olur öyle şeyler barıştık artik
Beni tanımadın mı şekerim ben hep öyleyim duramamAyyy yeri geldiğinde illa lafı yapıştıracan. Tuçe sende fenasın
benim göz altım çok morkapatici uyaninca sürüyorum yoksa kendimi görmeye katlanamıyorum öyle pahali hiç almam maybelline felan alıyorum onlarda gecen sene 30 liraydi şuan 70 liraya yakın rimeller 15 liraydi ya şuan 60 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?