Bugün ne aldin kaç tl harcadin

siz böyle anlattıkça kendi yaşadıklarımı hatırlıyorum ikinci çocuk düşünecek olduğumda delirme kafayi mi yedin diyorum kendime

Aynısini yaşıyoruz kızımla.Sanirim 4 gün filan oldu.Gunduz 3 uykusu var ve uyumak istemiyor,çıldırıyor.4 gecedir geceleri de neredeyse saat başı kalkıyor.Uyku sorunu hiç yaşamadim,çok zor geliyor.
Dişten de olabilir,ataktan da.Ama gündüzleri böyle yapmıyordu yine de.ve geceleri uykusuzluk bu kadar surmemisti..

Offff çok zor yaaaa

İyi akşamlar

Eşim eve geldikten sonra, dışarı çıktık.
Hem atm de işimiz vardı, hem de oğlan hava alsın dedik.
Dönüşte markete de uğradım
Eşim ve oğlan dışarda beklediler.
Ben Alışverişi yaptım
bulaşık deterjan fary
kaşar İçim 600 gr
süzme peynir Ekici
macar salam Pınar
sucukTorku
Yumurta Gezen
1 kg tavuk bnvt
1 lt cola
İrmik 500 gr
1 kg köftelik bulgur duru
1 kg pirinc zeki
122,90 ödedim.

Yemek yedik, oğlanı uyuttum, eşim masayı topladı.bulaşıklar makineye yerleşecek , ama halim yok.
Güldür güldürü açtık .

Iyi akşamlar kızlar mesajların bir kısmını okudum ama yazma firsatim olmadi iki gündür. Mesaj atan herkese teşekkür ederim çok sukur toparladim biraz sanirim o gun icimi bosaltmaya ihtiyacim vardi rahatladim artik. Annemin verdigi tepkiyi soranlar olmus annem o anda gozleri doldu sakinlestirdi beni sonrasinda bana ihtiyacin oldugunda ara beni gelirim yanina dedi. Esime anlattim durumu boyle boyle dedim o da yardimci olmaya calisiyor artik. Ayda iki sefer yardimci bayan tutacagim konustum ayarladim her seferinde yarim gunlugune gelecek. Kendimi strese sokmayacagim artik. Sevgiyeyolculuk yazdiklarinda cok haklisin geriye donup baktigimda pismanlik biriktirmek istemiyorum cocuklarimla olabildigince guzel vakit gecirmeye calisacagim artik. Aslinda sakin olduklarında cok guzel vakit geciriyoruz ama bazen insan tikanma noktasina gelebiliyor insanlik hali iste. Dün kv yemeğe çağırdı oraya gittik gece kalın diye ısrar ettiler oglum kaynımın çocuklarıyla bir arada kalmak istediği için kaldik güzel geçti. Bugünde alışverişe gittik evde bir çok şey bitmişti toplu alışveriş yaptık 580 tl civarı tuttu. Kizim bugün çok tatliydi bütün gün cilve yapıp durdu Bu arada eşim arabayı satmak istiyor bir arkadaşı talip olmuş. Daha düzgün birşey almaya karar verdik. Aklımızda güzel bir model var bakalım inşallah olur.

Aynen benim de göz altım çok mor genetik olarak. Oğluma da geçti onun da hafif mor.

ben yıllardır golden rose kapatıcı kullanıyorum fiyatı da çok uygun trendyoldan 16.5 tl ‘ye aldım. İstersen bir bak dene. Her zaman kullandığım rimel 60 tl olmuş almadım valla 20 tl ‘ye yorumları güzel olan birşey aldım ilk kez kullanıcam

makyaj malzemelerine çok para vermeyi ben de sevmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…